Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Διασωστης31 έγραψε:
πολιτης έγραψε:Θελω να ρωτησω γιατι πολλα ακουγονται για ενδεχομενη προκηρυξη που θα ειναι κ γενικης σειρας. Εχω απολυτηριο επαλ 18.1, λοουερ στα αγγλικα, διπλωμα (επαγγελματικο) γ κατηγοριας χωρις ΠΕΙ, μηχανη απεριοριστου κυβισμου κ αυτοκινητο αλλα δεν ειμαι απο ειδικες αλλα απο πεζικο. Μπορω να συμμετεχω σε περιπτωση που βγει αλλα χρειαζομαι κ το ecdl σωστα; Κ αν ναι ποιες ενοτητες;

Μπορεις ναι σαν γενικη σειρα

Αν εισαι και απο ναυτικο επαλ, μπορεις κ σαν μηχανικος

Χρειαζεσαι τις 3 πρωτες ενοτητες του ecdl, ενας μηνας υποθεση ειναι.

ωραια μια χαρα! Σε ευχαριστω! Γενικα αν το παρω εχω ελπιδες; Ξερω βασικα οτι απο διπλωματα μετραει το επαγγελματικο και οτι δεν χρειαζετει το ΠΕΙ και νομιζω και της μηχανης. Του αυτοκινητου οχι δεν μετραει. Το μονο καλο ειναι σιγουρο ο βαθμος του απολυτηριου μου
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Liontarina »

Εχετε λυσσαξει μερικοί με τις γυναίκες... Ας βάλουν πιο δύσκολα αθληματα να περνάνε μονο άντρες... Το υψος δεν είναι λύση που λέτε μερικοί. Οποίος έχει τη σωματική ικανοτητα θα μπει. Στα ίδια αγωνίσματα διαγωνίζονται και οι γυναικες. Επίσης, όταν απολυτήριο ΕΠΑΛ και γενικού λυκείου θεωρούνται ισότιμα ως προς το βαθμό, υπάρχει αδικία κατα την άποψη μου. Το 15 στο γενικό λύκειο μπορεί να αντιστοιχεί σε ενα 18 του ΕΠΑΛ, ας πουμε...
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

osfp7 έγραψε:τα χαρτιά από σχολές τύπου επαλ και οαεδ πιάνονται;
Δες σε προκυρηξξεις που ζητάνε την επάρκεια γνώσης χειρισμού υπολογιστών και βρες το παράρτημα που λέει ποιες πιστοποιήσεις δέχονται... Σε όλα του δημοσίου τα ίδια ζητάνε Εικόνα

Τολης

Δημοσίευση από Τολης »

Liontarina έγραψε:Εχετε λυσσαξει μερικοί με τις γυναίκες... Ας βάλουν πιο δύσκολα αθληματα να περνάνε μονο άντρες... Το υψος δεν είναι λύση που λέτε μερικοί. Οποίος έχει τη σωματική ικανοτητα θα μπει. Στα ίδια αγωνίσματα διαγωνίζονται και οι γυναικες. Επίσης, όταν απολυτήριο ΕΠΑΛ και γενικού λυκείου θεωρούνται ισότιμα ως προς το βαθμό, υπάρχει αδικία κατα την άποψη μου. Το 15 στο γενικό λύκειο μπορεί να αντιστοιχεί σε ενα 18 του ΕΠΑΛ, ας πουμε...

Εχεις απόλυτο δίκιο και για τα αθλήματα αλλα κ αυτο με τα επαλ στις προκηρύξεις των ειδικών φρουρών τα επαλ έπαιρναν το 10% και ετσι έπρεπε. χωρις να θελω να υποτιμησω κανεναν αλλά αυτο ειναι αλήθεια.

Π

Δημοσίευση από Π »

Όσο για τα αθλήματα στις γυναίκες Liontarina, σε αυτήν που μπήκαν 49 άτομα τις πέρασαν έτσι.. Τρέχανε 7 λεπτά για Ν τις περάσουν έτσι.. Εκεί ήμουνα και δεν μπορείς να μου πεις τίποτα γιατί ήμουνα εκεί... Ούτε ελξεις κάνανε και στο κολύμπι 20 λεπτά κάνανε για Ν τερματίσουν... Απλά τις πήρανε επειδή ήτανε από μηχανικοί και δεν είχαν δηλώσει αλλά άτομα και τις πήραν Έτσι...
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Τολης έγραψε:
Liontarina έγραψε:Εχετε λυσσαξει μερικοί με τις γυναίκες... Ας βάλουν πιο δύσκολα αθληματα να περνάνε μονο άντρες... Το υψος δεν είναι λύση που λέτε μερικοί. Οποίος έχει τη σωματική ικανοτητα θα μπει. Στα ίδια αγωνίσματα διαγωνίζονται και οι γυναικες. Επίσης, όταν απολυτήριο ΕΠΑΛ και γενικού λυκείου θεωρούνται ισότιμα ως προς το βαθμό, υπάρχει αδικία κατα την άποψη μου. Το 15 στο γενικό λύκειο μπορεί να αντιστοιχεί σε ενα 18 του ΕΠΑΛ, ας πουμε...

Εχεις απόλυτο δίκιο και για τα αθλήματα αλλα κ αυτο με τα επαλ στις προκηρύξεις των ειδικών φρουρών τα επαλ έπαιρναν το 10% και ετσι έπρεπε. Χωρις να θελω να υποτιμησω κανεναν αλλά αυτο ειναι αλήθεια.

Συμφωνώ σε αυτό με τα επαλ... Θα έπρεπε να υπάρχει ποσόστωση. Στις πανελλαδικές υπάρχει ποσοστό για τα παιδιά από επαλ για αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές, γιατί τα θέματα και οι βαθμοί (μόρια) του γενικού και του επαλ δεν μπορούν να συγκριθούν.

Σχετικά με το ύψος, δεν θεωρώ ούτε το 1.60, ούτε κανένα ύψος ικανό να αποκλείσει κάποιον. Άποψή μου είναι να υπάρχει ένα όριο πολύ χαμηλό, κάτω από το οποίο να θεωρείται ότι υπάρχει "πρόβλημα", αν μπορούμε να το πούμε έτσι, όπως γίνεται σε άλλες χώρες, όπου το όριο ύψους αποκλείει ένα ποσοστό της τάξης του 2% του πληθυσμού μόνο.

Στο κάτω κάτω αν η δουλειά αυτή απαιτεί σωματική δύναμη, ας δυσκολέψουν τα αθλήματα και να περνάνε μόνο όσοι μπορούν να τα καταφέρουν. Μια χαρά ισότητα έχουμε έτσι. Και πριν βιαστεί κάποια κοπέλα και πει ότι άντρες και γυναίκες δεν έχουμε την ίδια σωματική δύναμη και δεν είναι δίκαιο να διαγωνίζονται στα ίδια αθλήματα, να θυμίσω ότι σε ένα συμβάν δεν θα κοιτάξει κανείς το φύλο σου και θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις το ίδιο.

Τολης

Δημοσίευση από Τολης »

Liontarina τα είπες ολα άψογα. Εγω θα ειμαι 1.86 επομένως δν με απασχολεί το όριο του ύψους. Ασ παει κ 1.60 , αλλά αν τα αθλήματα ήταν αυτα που ειχε η πυροσβεστική πριν μπει στις πανελλήνιες θα έκλαιγαν παρα πολλοι και άντρες!

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Παιδια με το οριο ηλικιας τι εχει ακουστει; Καποιος που ειναι γεννημενος τον απριλιο του 1990 θα μπορει να συμμετεχει;
2009 δ εσσο 309 σειρα
Π

Δημοσίευση από Π »

Το όριο ηλικίας θα είναι το ίδιο..26 πατημένα πριν κλίσεις όμως τα 27... Αν κλείνεις Τώρα τον Απρίλιο τα 27 δεν θα μπορείς φιλε μου...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Π έγραψε:Όσο για τα αθλήματα στις γυναίκες Liontarina, σε αυτήν που μπήκαν 49 άτομα τις πέρασαν έτσι.. Τρέχανε 7 λεπτά για Ν τις περάσουν έτσι.. Εκεί ήμουνα και δεν μπορείς να μου πεις τίποτα γιατί ήμουνα εκεί... Ούτε ελξεις κάνανε και στο κολύμπι 20 λεπτά κάνανε για Ν τερματίσουν... Απλά τις πήρανε επειδή ήτανε από μηχανικοί και δεν είχαν δηλώσει αλλά άτομα και τις πήραν Έτσι...

Αξιοκρατικα πάντα.

Άχρηστες, κανονικά έπρεπε να κοπουν και τις θέσεις να τις καλύψουν ειδικοδυναμιτες, έτσι λέει η προκήρυξη.

Ας κάνουν καμία μαλακια στην επόμενη που θα ναι γενικής σειράς, και θα δούμε πόσα εξωδικα θα μαζέψουν.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τολης έγραψε:Liontarina τα είπες ολα άψογα. Εγω θα ειμαι 1.86 επομένως δν με απασχολεί το όριο του ύψους. Ασ παει κ 1.60 , αλλά αν τα αθλήματα ήταν αυτα που ειχε η πυροσβεστική πριν μπει στις πανελλήνιες θα έκλαιγαν παρα πολλοι και άντρες!

Μακάρι να χει τα παλιά αθλήματα πυροσβεστικής, μακάρι!

Αλλά το ύψος θα πρεπε να ναι 1.70 για όλους.

Δε γίνεται να κόβουν άτομο που έχει υπηρετήσει αλεξίπτωτα πχ με 1.68 ( είχα στη σειρά μου) , και να περνάνε οι άλλες με 1.60 επειδή είναι γυναίκες.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Π έγραψε:Όσο για τα αθλήματα στις γυναίκες Liontarina, σε αυτήν που μπήκαν 49 άτομα τις πέρασαν έτσι. Τρέχανε 7 λεπτά για Ν τις περάσουν έτσι. Εκεί ήμουνα και δεν μπορείς να μου πεις τίποτα γιατί ήμουνα εκεί... Ούτε ελξεις κάνανε και στο κολύμπι 20 λεπτά κάνανε για Ν τερματίσουν... Απλά τις πήρανε επειδή ήτανε από μηχανικοί και δεν είχαν δηλώσει αλλά άτομα και τις πήραν Έτσι...
Δεν είπα να τις παίρνουν έτσι. Αυτό συμπέρανες από τα λεγόμενά μου; Εννοείται ότι θα έπρεπε να κοπούν.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Τολης έγραψε:Liontarina τα είπες ολα άψογα.Εγω θα ειμαι 1.86 επομένως δν με απασχολεί το όριο του ύψους. Ας παει κ 1.60, αλλά αν τα αθλήματα ήταν αυτα που ειχε η πυροσβεστική πριν μπει στις πανελλήνιες θα έκλαιγαν παρα πολλοι και άντρες!

Είμαι σίγουρη ότι πολλοί άντρες θα έκλαιγαν, όπως έκλαιγα εγώ όταν άλλαξαν το όριο ύψους της πυροσβεστικής και το πήγαν στο 1.70. Είμαι 169,5 και έβγαζα τα αθλήματα των προκηρύξεων της πυροσβεστικής που πολλοί άντρες δεν τα βγάζουν... Το ύψος δεν έχει καμία σημασία, είναι τελείως ηλίθιο. Καμία χώρα δεν έχει 1.70 στις γυναίκες. ΚΑΜΙΑ. Και δεν είμαστε και κανένας ψηλός λαός.

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Other Side »

Οι αδικίες είναι πάντα κατακριτέες και όποιος εποφελείται αυτών ή τις πράττει, κάποια στιγμή την παθαίνει.Στο θέμα που καίει όλους μας. Μήπως πήρε το αυτί κανενός τίποτα καινούριο σχετικά με την προκήρυξη αυτή;

Άβαταρ μέλους
osfp7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από osfp7 »

Liontarina έγραψε:
Τολης έγραψε:Liontarina τα είπες ολα άψογα.Εγω θα ειμαι 1.86 επομένως δν με απασχολεί το όριο του ύψους. Ας παει κ 1.60, αλλά αν τα αθλήματα ήταν αυτα που ειχε η πυροσβεστική πριν μπει στις πανελλήνιες θα έκλαιγαν παρα πολλοι και άντρες!

Είμαι σίγουρη ότι πολλοί άντρες θα έκλαιγαν, όπως έκλαιγα εγώ όταν άλλαξαν το όριο ύψους της πυροσβεστικής και το πήγαν στο 1.70. Είμαι 169,5 και έβγαζα τα αθλήματα των προκηρύξεων της πυροσβεστικής που πολλοί άντρες δεν τα βγάζουν... Το ύψος δεν έχει καμία σημασία, είναι τελείως ηλίθιο. Καμία χώρα δεν έχει 1.70 στις γυναίκες. ΚΑΜΙΑ. Και δεν είμαστε και κανένας ψηλός λαός.

πατανε πάνω για να μην περνει ο κόσμος μέρος και διορίζονται

Να είναι ύψους όχι μικρότερου του 1,65 μέτρα οι άνδρες και του 1,60 μέτρα οι γυναίκες. Αυτά τα βρήκα από μια προκήρυξη απο την Κύπρο

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 2 επισκέπτες