Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Other Side »

Έτσι όπως το λες, υπάρχει μια λογική. Το μόνο που μένει, είναι η υλοποίηση.. Εν αναμονή λοιπόν...
Mike

Δημοσίευση από Mike »

Μήπως γνωρίζει κανείς (έστω και θεωρητικά) για ποιες κατηγορίες θα προκηρυχθούν θέσεις;
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Pao.... »

Αν βγει κ είναι γενικης σειράς; Αν ναι, Θα δινει μορια για εφεδρους αξιωματικούς ή ειδικες δυνάμεις?Όπως γινοταν παντα δλδ (εκτος απο αυτην με τους 49+48 που πηρε πριν λιγο καιρό)

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Pao... έγραψε:Αν βγει κ είναι γενικης σειράς; Αν ναι, Θα δινει μορια για εφεδρους αξιωματικούς ή ειδικες δυνάμεις?Όπως γινοταν παντα δλδ (εκτος απο αυτην με τους 49+48 που πηρε πριν λιγο καιρό)

Γενικης σειρας θα ειναι για τοσα ατομα , για να μπουν και γυναικες (δυστυχως) .

Νομιζω για να παρεις τα μορια απο ειδικες , πρεπει να δηλωσεις κατηγορια ειδικων , αν υπαρχει.

Οι ΔΕΑ κανονικα μοριοδοτουνται , αλλα στην προηγουμενη δεν πηραν τιποτα παραπανω απ τον ΣΤΡ.

Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Pao.... »

Διασωστης31 έγραψε:
Pao... έγραψε:Αν βγει κ είναι γενικης σειράς; Αν ναι, Θα δινει μορια για εφεδρους αξιωματικούς ή ειδικες δυνάμεις?Όπως γινοταν παντα δλδ (εκτος απο αυτην με τους 49+48 που πηρε πριν λιγο καιρό)

Γενικης σειρας θα ειναι για τοσα ατομα , για να μπουν και γυναικες (δυστυχως) .

Νομιζω για να παρεις τα μορια απο ειδικες , πρεπει να δηλωσεις κατηγορια ειδικων , αν υπαρχει.

Οι ΔΕΑ κανονικα μοριοδοτουνται , αλλα στην προηγουμενη δεν πηραν τιποτα παραπανω απ τον ΣΤΡ.

Στην προηγούμενη εννοεις αυτη με των ειδικών δυνάμεων; Λογικο μου φαινεται ν μην εδινε σ αυτη καθως ηταν απαραίτητη προϋπόθεση ν εισαι ΕΔ για να κανεις αιτηση. Ενω στη γεν. Σειρά δν ειναι υποχρεωτικό. Το υποχρεωτικό ειναι να εχεις παει απλα στρατό.

Δυστυχώς οι γυναίκες θα μας φανε. Μονο 1.60 το υψος. Δν καταλαβαίνω γτ ν μην ειναι 1.70 οπως στο αντρες αφου έχουμε ισοτιμια. Αν δν παει 1.70 κ γι αυτες τότε να παρει ενα ποσοστό γυναικών.

Άβαταρ μέλους
psofos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από psofos »

Πολλα πρεπει να αλλαξουν φιλε μου. Αυτο ειναι το λιγοτερο. Στου κουφου την πορτα...
simos

Δημοσίευση από simos »

Αν βγάλει προκύρηξη με λΙγότερο οριο ύψους για τις γυναίκες, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εδώ έχουμε προσβολή της ισότητας. Διότι εγώ έχω ύψος 1,65.
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Πολύ ωραία το έθεσες Εικόνα
Π

Δημοσίευση από Π »

Παιδιά θα πάρει γύρω στα 10 άτομα από ειδικές δυνάμεις... Γύρω στα 80-90 Γενικής.. Γύρω στα 90 Μόνο γυναίκες και καμία 40αρια μηχανικούς και διασώστες... Σήμερα το έμαθα μέσα από την σχολή... Απλά θα είναι υποχρεωτικό να έχεις αγγλικά και υπολογιστές για να κάνεις αιτήσεις... Δεν θα είναι σαν τους φρουρούς... Και ειπανε μέχρι τον Οκτώβριο Ν έχουνε μπει στην σχολή... Και από του χρόνου παννελαδικες... Ότι νέο μάθω θα σας ενημερώνω...
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Terminator »

simos... έγραψε:
Αν βγάλει προκύρηξη με λΙγότερο οριο ύψους για τις γυναίκες, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εδώ έχουμε προσβολή της ισότητας. Διότι εγώ έχω ύψος 1,65.

Δεν θα καταφέρεις τίποτα ήδη έχει παραπεμφθεί στο Ευρωπαικό Δικαστήριο υπόθεση σχετικά με το Κατά πόσο είναι συνταγματικό το 1,70 ως ύψος για τις γυναίκες στις στρατιωτικές σχολές κι επειδή σε πολλές άλλες αστυνομικές σχολές άλλων κρατών μελών της ΕΕ το όριο για τις γυναίκες είναι κοντά στο 1,60 μάλλον η δικαστική διαμάχη είναι και χαμένη. Αν τελικά οι ευρωπαίοι δικαστές δικαιώσουν τις γυναίκες για αστυνομία πιθανότατα να αποτελέσει ως κίνητρο να μειωθούν τα όρια και σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και κτλ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Π έγραψε:Παιδιά θα πάρει γύρω στα 10 άτομα από ειδικές δυνάμεις... Γύρω στα 80-90 Γενικής.. Γύρω στα 90 Μόνο γυναίκες και καμία 40αρια μηχανικούς και διασώστες... Σήμερα το έμαθα μέσα από την σχολή... Απλά θα είναι υποχρεωτικό να έχεις αγγλικά και υπολογιστές για να κάνεις αιτήσεις... Δεν θα είναι σαν τους φρουρούς... Και ειπανε μέχρι τον Οκτώβριο Ν έχουνε μπει στην σχολή... Και από του χρόνου παννελαδικες... Ότι νέο μάθω θα σας ενημερώνω...

Τι θα πει θα παρει 90 γυναικες;

Θα μπουν γυναικες με το ζορι , ενω θα υπαρχουν αντρες με περισσοτερα μορια ;

Δε γινεται αυτο

Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε μου ότι μου λένε σου λέω... Και να ξέρεις οι περισσότερες γυναίκες έχουν μεγάλο Βαθμό απολυτηρίου και θα μπουν εύκολα... Ας βγει πρώτα ο Θεός και βλέπουμε...
Mike

Δημοσίευση από Mike »

Αποκλείεται να έχει ποσόστωση (δηλαδή τόσοι άντρες και τόσες γυναίκες), διότι αυτό είναι κατάφωρη αδικία και νομίζω ότι θα δημιουργήσει αρκετά "προβλήματα" στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού σε περίπτωση που βγει. Βέβαια, θεωρώ ότι (αν και καλά κάνει το παιδί) αυτά που μας μεταφέρει ο φίλος Π είναι πολύ καλά για να αποδειχθούν και αληθινά αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Εγώ είμαι 88ρης και πραγματικά αν βγει φέτος προκήρυξη θα είναι η τελευταία μου ευκαιρία. Ίδωμεν.
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Αν είσαι του '88 είσαι 28 προς/ή 29. Πιστεύω πως, είναι αρκετά δύσκολο η φημολογούμενη αυτή προκήρυξη να είναι για άτομα γεννημένα από 1-1-88, γιατί, το όριο ηλικίας για ΛΦ άλλαξε στην τελευταία προκήρυξη από τον κ. Δρίτσα και από τα 26 πήγε στα 27 έτη. Δηλαδή, με δεδομένο τα 27έτη, δικαίωμα θα έχουν όλοι από 1-1-89 και έπειτα.

Τουλάχιστον, άμα γίνει τίποτα και αλλάξουνε το όριο ηλικίας πάλι, ας το πάνε στα 28 και όχι στα 26. Εικόνα

Mike

Δημοσίευση από Mike »

Έχεις δίκιο. Δεν με πιάνει το όριο ηλικίας.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες