Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)
Και σου ξανά λέω εγώ έχω αλλη σχέση με τον αντιπρόεδρο αλλά εσύ κοροϊδεύεις.. Στείλε facebook και θα δεις φίλε KOURSAROS
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Δεν το χρησιμοποιώ το fb έτσι έκανα ένα μόνο και μόνο για να μιλήσω με τους προαναφερθέντες. Ψάξε Corsair Koursaros
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Koursare ειδες τα μνμ; Λενε για δεκεμβρη ή γεναρη; Αμα λενε, απο την μερια του ειχε δίκιο ο Π.
Παιδιά σας παρακαλώ δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα το ΦΕΚ όποτε χαλαρά ας βγει πρώτα και μετά συζητάμε με το καλώ να βγει και εγώ περιμένω όπως εσείς μακάρι να βγει με το καλώ
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Π έγραψε:Φίλε KOURSAROS σου έστειλα Μνμ για δες!
Δεν είδα κάτι.
Έχεις μια νεκροκεφαλη με μαχαίρι για εικόνα Προφίλ; Αυτό μου έβγαλε με αυτό το όνομα που μου είπες..
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Π έγραψε:Έχεις μια νεκροκεφαλη με μαχαίρι για εικόνα Προφίλ; Αυτό μου έβγαλε με αυτό το όνομα που μου είπες.
Ναι
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Έχει δίκιο ο Π, μου έδειξε τα μηνύματα, όντως μιλάει με άτομα από μέσα.
Δεν έχω λόγια Ν πω ψέμματα γιατί και εγώ θέλω να μπω όπως και εσείς... Υπομονή παιδιά
Παιδιά χαλαρά. Και μεις ανυπομονούμε να γίνει η προκήρυξη διότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το προσωπικό. Τελευταία ενημέρωση από το συνέδριο σοφρωνιστικών υπαλλήλων είναι ότι δεν έχει προβλεφθεί στον προυπολογισμό του κράτους για μισθοδοσία σε περίπτωση που γίνει προκήρυξη. Αμα ανατρεξετε καθε χρόνο θα δείτε ότι ο κάθε υπουργός έκανα ανακοίνωση για προσλήψεις. Δεν λέω δε θα γινει απλα λεω καντε υπομονη τεραστια. Όσο αφορά τον αντιπρόεδρο τον εξωτερικών φρουρών παιδιά που τόσο πολύ γράφτηκε εδω μέσα αμα θεωρείται έμπιστον αυτόν και όχι τα λόγια γ. Γραμματεα η του πρόεδρου των σοφρωνιστικων υπαλληλων τοτε τζαμπα μιλάμε. Οποιος επιθυμει κάντε γκρουπακι στο fb και μετα χαράς να τα πουμε live απο εκει.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Για δεκεμβρη γεναρη του ειπαν; Ωραιος ο Π...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Bill1993 έγραψε:Για δεκεμβρη γεναρη του ειπαν; Ωραιος ο Π...
Τέλη Ιανουαρίου, απ' ότι είδα.
http://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-prokiryxi-tou-ypourgiou-dikeosynis-gia-588-monimes-thesis/# 588+45 του ΟΑΕΔ =633 Ιανουάριος μάγκες υπομονή
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
ΑΣΕΠ: Προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για 588 μόνιμες θέσεις
Στην κεντρική υπηρεσία του ΑΣΕΠ, βρίσκεται το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την προκήρυξη διαγωνισμού από την Ανεξάρτητη Αρχή για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε φυλακές της χώρας.
Η συγκεκριμένη προκήρυξη σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πιθανά η πρώτη μεγάλη που θα βγει στον αέρα για το 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί στα τέλη Ιανουαρίου 2018.
Οι θέσεις αφορούν εκπαιδευτικές βαθμίδες (Δ. Ε),(Τ. Ε) και (Π. Ε). Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: Γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ. Α.
Στη Διαύγεια έχει δημοσιευθεί απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, κ. Φωτίου, με την οποία καθορίζονται οι θέσεις που θα καταληφθούν από τους «προστατευομένους» του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα, καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν.2643/1998, σε σαράντα πέντε (45).
Aftodioikisi.gr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες