Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)
Andrew δεν το βλεπουν ολοι ετσι, καλο ειναι να λυνονται αυτα απο νωρις
Έστειλα μήνυμα στον πρόεδρο αλλά απάντηση δεν μου έδωσε δεν ξέρω τι παίζει γενικά εγώ γενικά δεν έχω φόντα...
Καλησπερα. Εγω προσωπικα ημουν αισιοδοξος για τους σωφρονιστικους αλλα πλεον δεν... υποτιθεται εχει περασει απο ολα τα υπουργεια απο τον αυγουστο, εχουν 2 μηνες που συναντηθηκαν μετον ασεπ και ακομη δεν εχουμε τιποτα επισημο. Την ανοιξη ελεγε ο βερναδακης μεχρι τελος του ετους θα ειναι οι φυλακες στα καταστηματα. Σχεδον καθε μερα βγαινουν προκηρυξεις για το δημοσιο ( μπειτε στη σελιδα του ασεπ να δειτε ποσες προκηρυξεις εχουν βγει)και για τους σωφρονιστικους εχουν 4 μηνες και μας κοροιδευουν.
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Παιδια καλησπέρα. Θα βγει σιγουρα απλα θέλει πολυ υπομονη δυστυχώς. Δε γινεται να περασε απο παντού και να μη βγει. Θα υπάρχει καποιος λόγος γενικά. Αυτο που σκέφτηκα ειναι τι παίζει ακριβως με τη λειτουργία σχολής. Π. Χ υπάρχουν εγκαταστάσεις για να μπούνε οι μελλοντικοί σωφρονιστικοί; Καθηγητές και εκπαιδευτές γενικά που θα απασχοληθούν για την εκπαίδευση των νέων υπάρχουν; Εγω πιστεύω αυτα πανε λιγο πισω τη προκήρυξη.. Αν κάνω λάθος πείτε μου γιατι και με την αστυνομία βλέπουμε τι γίνεται πριν μπουν τα παιδια στις σχολές
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Καλησπέρα, αυτό πιστεύω και εγώ, υπάρχει χώρος βέβαια στις φυλακές κορυδαλλού αλλά έχουν να λειτουργήσουν και μια δεκαετία περίπου, οπότε είναι σαν μην υπάρχει, όσο για εκπαιδευτές τα ίδια και χειρότερα. Βάλε και ότι κάπου πρέπει να τρώνε να κοιμούνται να κάνουν κάνα ντουζ όσοι μπούμε τελικά.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Παιδια η σχολή για τους εξωτερικούς θα είναι στην Θήβα... Όσο για το μνμ που έστειλες φίλε στον πρόεδρο μπορεί να σου αργήσει να σου απάντησή όπως και εμένα... Στείλε στον Γεώργιο Στιβακτάκη που είναι Γενικός γραμματέας και θα σου απαντήσει άμεσα... Η προκήρυξή σας είχα ξανα πει ότι θα βγει Νοέμβριο και μην περιμένετε πιο πρίν.. Αυτα απο εμένα
Φίλε Π πότε το Νοέμβρη όμως αρχη μέση η τέλος; ξέρουμε κάτι; αν γνωρίζεις απαντάς.

- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Καλημερα σε όλους. Οπου και να ειναι η σχολη που ορθά ειπες οτι των εξωτερικών ειναι στη Θήβα, το θεμα ειναι αν είναι έτοιμος γενικά να φιλοξενήσουν τους νεους επιτυχόντες οταν με το καλό . Ας περιμενουμε και το Νοέμβριο να δουμε τι νεο θα έχουμε και βλεπουμε μάγκες.
Πρώτα βγαίνει η προκήρυξη σαν ανακοίνωση αρχικά και λέει στον ΑΣΕΠ τι χρειάζεται και λέει ας πούμε 16κ2017 με λίγα λόγια ακόμα δεν έχει πάρει ΦΕΚ και όταν πάρει βγαίνει μετά από έναν μήνα όποτε πως λέτε για Νοέμβριο αφού φτάσαμε ουσιαστικά και δεν έχουν βγάλει ακόμα το ΦΕΚ περιμένετε γιατί έτσι έγινε το 2014 με τους ειδικούς φρουρούς...
Καλημέρα παιδιά Χρόνια Πολλά σε όλους... Εμένα μου είπαν ότι θα βγει Νοέμβριο και από τον καινούργιο χρόνο θα τελειώσει η διαδικασία και από Απρίλιο Μάιο θα μπουν στην σχολή... Ρωτήστε τον Γιώργος Στιβακτακη στο Facebook θα απαντήσει αμεσα και σε εσάς.. Ας βγει τουλαχιστον Νοεμβρίο και ας μπούμε του χρόνου Ν ηρεμήσουμε λίγο...
Σπυρο αμα βγει η ανακοινωση σε δεκα μερες το πολυ βγαινει η επισημη προκηρυξη. Τουλαχιστον ετσι εγινε για τους 12 του λιμενικου.
Καλησπερα. πως ειναι ακριβως στο fb ο κυριος γιωργος στιβακτακης γιατι εχει πολλους; ευχαριστουμε γ τις πληροφοριες.
Ρένα όπως στο γράφο Γιώργος Στιβακτάκης... Λέει ότι δουλεύει κιόλας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στο προφίλ του... Ενημερωσε μας τι θα σου πει κιόλας..
Εγώ ρώτησα και έστειλα μήνυμα σε 5 άτομα ανάμεσα σε αυτούς και πρόεδρο και γραμματέα δεν μου απάντησε κανείς πως σας απάντησαν εσάς τι να πω...
Σπύρος 1Μαλ πως είσαι στο Facebook να σε κάνω αίτημα φιλίας και να σου δείξω τα Μνμ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες