Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)
Παιδια υπάρχει περίπτωση να κατέβει το οριο υψους απο το 1,75; 

- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Νick έγραψε:Παιδια υπάρχει περίπτωση να κατέβει το οριο υψους απο το 1,75;
Καμία περίπτωση.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Αληθεια γιατι υπαρχει το 1,75; Για να φτανουν να ξεκλειδωνουν τις πορτες; Κατι αλλο δεν βρισκω.
Για να το ρωτας φιλε μου, πρεπει να εχεις λιγοτερο υψος
Φιλε glock 1,75 ακριβώς το πρωί ισως λίγο παραπάνω. Και επειδή βλέπω να κόβουν με το παραμικρό έτσι το ρώτησα. Γιατι αν θες να κοψεις το 1,75 γίνεται άνετα 1,74 και αντιο. Απο την αλλη ισως εχω ολα τα προσόντα για τους εξωτερικούς οπότε ηρεμώ λίγο.
Δεν ξερω σε ποιον απευθυνεσαι αλλα ειμαι κομπλε στο υψος. Απλα μου κανει εντυπωση το 175
Αμα παντως το υψος ειναι 1,75 τοτε θα κοπουν απειρα ατομα...1,77 ειμαι και ειμαι πιο ψηλος απο το 90% των ανδρων...
Όταν είσαι ψηλός σε φοβούνται οι άλλοι αλλιώς θα έμπαιναν και 1.55 μέσα έχουν βάλει επίσης ύψος για να μειώσουν της προσλήψεις σε γυναίκες πολύ λίγες γυναίκες είναι 1.70 κτλ
Να ρωτήσω κατι ρε παιδιά τα χαρτιά σου μπορείς να τα κανεις και για εσωτερικούς και για εξωτερικούς; η ενα απο τα δυο; ξέρετε πως γίνεται η άγνωστο ακομα; ευχαριστώ.
Το γ κατηγορίας δίπλωμα μετράει χωρίς πει; γνωρίζει κανείς ;
Εχτές σας είπα ότι θα βγει Νοέμβρη και κάποιοι με αρπαξατε πάλι οτι να σταματήσω τα ψέμματα... Τώρα το λέει και το σάιτ... ΝΟΈΜΒΡΗ θα βγει μάγκες υπομονή 😉😉😉
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Π έγραψε:Εχτές σας είπα ότι θα βγει Νοέμβρη και κάποιοι με αρπαξατε πάλι οτι να σταματήσω τα ψέμματα... Τώρα το λέει και το σάιτ... ΝΟΈΜΒΡΗ θα βγει μάγκες υπομονή 😉😉😉
Που το λέει το σαιτ;
Γιώργος έγραψε:Δε το ανοίξει ΔΥΚ
Έχεις δίκιο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανοίγει το link, οπότε σας το παραθέτω αυτούσιο όπως είναι. Θα το διορθώσω.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/176201/sta-skaria-treis-diagonismoi-tou-asep-gia-754-monimous
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
D.Y.K έγραψε:Γιώργος έγραψε:Δε το ανοίξει ΔΥΚ
Έχεις δίκιο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανοίγει το link, οπότε σας το παραθέτω αυτούσιο όπως είναι. Θα το διορθώσω.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/176201/sta-skaria-treis-diagonismoi-tou-asep-gia-754-monimous
Σιγά τα νέα, όχι ημερομηνία ούτε μήνα δεν έδωσαν... Πολύ το ζαλίζουν το θέμα μάγκες και ανησυχώ.
Καράβι που αργεί να 'ρθει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες