Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

Μακάρι ρε 'ΓΑΒ' γνωρίζεις αν μετράει το ΠΕΙ έξτρα για το γ Κατηγορίας; και ποια η διαφορά απο το γενικό Λύκειο με το επαλ στο απολυτήριο;
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε ΓΑΒ αν γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρω και μου το είπαν και στον Κορυδαλλό αυτό... Όταν βγει με το καλό και πάρει σαν σύνολο 300 άτομα εξωτερικούς σε όλη την Ελλάδα και Κορυδαλλό πάρει ας πούμε 80.. Επειδή Έχω εντοπιότητα κορυδαλλό εγω θα αναμετρηθω με τα ατομα του Κορυδαλλού ή με όλους τους 300 σε όλη την Ελλάδα; Γιατί μου είπαν ότι θα αναμετρηθω με του Κορυδαλλού μόνο για αυτό ρωτάω..
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Π έγραψε:Φίλε ΓΑΒ αν γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρω και μου το είπαν και στον Κορυδαλλό αυτό... Όταν βγει με το καλό και πάρει σαν σύνολο 300 άτομα εξωτερικούς σε όλη την Ελλάδα και Κορυδαλλό πάρει ας πούμε 80.. Επειδή Έχω εντοπιότητα κορυδαλλό εγω θα αναμετρηθω με τα ατομα του Κορυδαλλού ή με όλους τους 300 σε όλη την Ελλάδα; Γιατί μου είπαν ότι θα αναμετρηθω με του Κορυδαλλού μόνο για αυτό ρωτάω..

Με ολους

Η εντοπιοτητα έχει καταργηθεί για περιοχες ανω των 10.000 κατοικων, και πλέον δίνεται μόνο σε περιοχές παραμεθοριου και νησιων.

Απ την τελευταία προκήρυξη του υπουργείου δικαιοσύνης τον Ιούλιο :

Οι υποψήφιοι που είναι μόνιμοι κάτοικοι, δήμων των νομών (παρ.27, άρθρο 9, ν.4057/2012 Φ. Ε. Κ.54/

14-03-2012/τ. Α΄) Έβρου, Ευρυτανίας, Κιλκίς, Πέλλας και Ροδόπης ή των νησιών Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κώ,

Ρόδου, Σύρου και Σάμου, εφόσον επιθυμούν το διορισμό τους σε θέσεις υπηρεσιών του Δημοσίου ή των Νο-

μικών Προσώπων της παρ.1 του άρθρου 14 του ν.2190/1994 και της παρ.3 του άρθρου 1 του ν.2527/1997,

όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, που προκηρύχθηκαν στον αντίστοιχο νομό ή νησί και δεσμεύονται να

υπηρετήσουν σε αυτή επί μία τουλάχιστον δεκαετία.

Για την απόδειξη της μόνιμης κατοικίας, προσκομίζουν «βεβαίωση μόνιμης κατοικίας» (όχι πιστοποιητικό

εντοπιότητας) του δημάρχου του οικείου δήμου σύμφωνα με το άρθρο 279 του ν.3463/2006 (Α΄114).

Οι υποψήφιοι που κάνουν χρήση του ανωτέρω πλεονεκτήματος και δέχονται να υπηρετήσουν στη

θέση της επιλογής τους επί 10ετία τουλάχιστον, δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ.14 του

ν.3051/2002, να αποσπασθούν, μετατεθούν, μεταταγούν ή μεταφερθούν πριν τη συμπλήρωση 10ετίας.

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Δεν υπάρχει εντοπιότητα εκτός αν είσαι από Έβρο και νησιά αυτό ισχύει σε όλες της προκηρύξεις
Στέφανος

Φίλε ΔΙΑΣΩΣΤΗ γνωριζεις μηπως τι γίνεται και με τη τριτεκνια; εχεις καποια ενημέρωση;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Στέφανος έγραψε:Φίλε ΔΙΑΣΩΣΤΗ γνωριζεις μηπως τι γίνεται και με τη τριτεκνια; εχεις καποια ενημέρωση;

Μόνο ότι τριτεκνοι θα παρουν 17 θέσεις

Δες λίγο αυτό, λέει και σε ποια ιδρύματα :

https://www.google.gr/amp/www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/167723/erxetai-prokiryksi-tou-asep-gia-633-monimes-proslipseis-se-fylakes-tis-xoras/amp

Στέφανος

Αρα δεν αξιζει και πολυ να δηλώσει Κάποιος Ειδική Κατηγορία οπως βλέπω... νομιζα οτι ηταν Αλλιώς η μοριοδότηση οπως των ειδικών φρουρών το 2011. Σ ευχαριστώ πολυ πάντως.
Γιώργος.

Δημοσίευση από Γιώργος. »

Στέφανος έγραψε:Φίλε ΔΙΑΣΩΣΤΗ γνωριζεις μηπως τι γίνεται και με τη τριτεκνια; εχεις καποια ενημέρωση;

Για να είσαι τρίτεκνος πρέπει το μεγαλύτερο από τα 3 παιδιά να μην έχει κλείσει τα 23 ή 24 (ένα από τα δύο σίγουρα) αυτό ίσχυε ακόμα καο για τις πανελλήνιες. Βέβαια το 2014 το καταργησαν το όριο ηλικίας αλλά μόνο για τις πανελλήνιες... Βεβαια δεν έχει ξανά βγει και προκήρυξη από το 2011 των ε. Φ

Π

Δημοσίευση από Π »

Παιδιά εδώ που τα λέμε έχει να βγει προκήρυξη για σωφρονιστικούς και εξωτερικούς φρουρούς εδώ και 10 Χρόνια... Θα είναι σίγουρα αλλιώς τα μόρια και σίγουρα θα πέρνεις μόρια του νόμου... Έτσι μου είπαν συνδικαλιστές των φυλάκων Κορυδαλλού... Τώρα ότι και να λένε είναι λόγια του αέρα... Μόλις βγει παιδιά θα μας φύγει όλων οι απορίες που έχουμε... ΥΠΟΜΟΝΉ
Στέφανος

Φοβάμαι να αργεί πολυ να βγει, μηπως δεν βγει και καθόλου... Γιατί το καθυστερούν τοσο απο τη στιγμή που θελουν μέχρι τα Χριστούγεννα όπως εχει ειπωθεί να εχουν απορροφήσει το προσωπικό. Μακάρι για να δούμε. Εύχομαι νεα πολυ σύντομα.
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Στέφανε απο τον καινούργιο χρόνο λέγανε να απορροφηθούν στην Υπηρεσίες... Δύσκολα Να μην βγει.. Εγώ μίλησα με έναν γνωστό που είναι στο ΑΣΕΠ και μου ειπε οτι την έχουμε εμείς εδώ και Θα βγει Οκτώβρη... Απλά πέσανε όλες οι προσλήψεις μαζί και τρέχουν... Υπομονή θα δείξει ο Χρόνος!!
Άβαταρ μέλους
tzotzospalios
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tzotzospalios »

Ρε παιδια αφου δε αλλες περιπτωσεις εχει καταργηθει το οριο ηλικιας στους τριτεκνους, λογικα δεν θα καταργηθει και εδω λογο δεδικασμενου?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Στα καταστήματα Θεσσαλονίκης, ξεκινησαν απεργίες και ζητανε προσλήψεις. Είναι ζήτημα ημερών πιστεύω να βγει.

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Με επιστολή της προς τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, Σταύρο Κοντονή,η διοίκηση της Ένωσης ζητά την ενίσχυση του προσωπικού όλων των ειδικοτήτων και επισημαίνει ότι στον συγκεκριμένο κλάδο «έλλειψη προσωπικού σημαίνει διακύβευση της ασφάλειας του καταστήματος».

«Ερχόμαστε σήμερα για ακόμη μια φορά να διαμαρτυρηθούμε για την απόφαση του υπουργείου σχετικά με τη νέα αφαίμαξη προσωπικού από το κατάστημά μας. Συγκεκριμένα, το Γενικό Κατάστημα Κράτησης Θεσσαλονίκης (ΓΚΚΘ) είναι σχεδόν ο μοναδικός "αιμοδότης" σε προσωπικό του Καταστήματος Κράτησης (Κ. Κ) Κεντρικής Μακεδονίας III, αφού από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έχουν μετατεθεί ή αποσπασθεί σε αυτό πάνω από 30 άτομα όλων των ειδικοτήτων» υπογραμμίζει η Ένωση στην επιστολή της.

Πηγή:

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/175085/mparaz-apergion-prokirykse-i-enosi-ypallilon-dikastikon-fylakon

Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Αν δεν βγει η προκήρυξη μην θεωρείται τίποτα σίγουρο είναι πολύ πιθανό να βγει σίγουρα γιατί έχουν να πάρουν 10 χρόνια κόσμο από εκεί και πέρα πρέπει να πάρει ΦΕΚ και έγκριση αρκετά με τα λόγια παιδιά έχουμε κουραστεί όλοι νομίζω περιμένω όπως και εσείς η αλήθεια είναι πρέπει να μιλήσει και με το εξωτερικό αλλιώς δεν γίνετε τίποτα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες