Έρχονται προσλήψεις ΕΠΟΠ το 2017

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
BlackKnight
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από BlackKnight »

Κ@λοδημοσιογραφοιhttp://www.tilegrafima.gr/theseis-ergasias/proslipseis-epop-2017-oi-teleftaies-eidiseis/

με συγχωρεις Δ. Υ. Κ αλλα θελουν βρισιδια.

Άβαταρ μέλους
BlackKnight
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Και που το ξερεις εσυ ρε φιλε οτι δεν θα βγουν; Θα βγαλει η πολεμικη αεροπορια τωρα για βοηθους σε νοσοκομεια. Καλο θα ηταν να μην ειμαστε απολυτοι γιατι επηρεαζουμε λανθασμενα ατομα που ενδιαφεροντε.
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

BlackKnight έγραψε:Και που το ξερεις εσυ ρε φιλε οτι δεν θα βγουν; Θα βγαλει η πολεμικη αεροπορια τωρα για βοηθους σε νοσοκομεια. Καλο θα ηταν να μην ειμαστε απολυτοι γιατι επηρεαζουμε λανθασμενα ατομα που ενδιαφεροντε.

Ναι όνειρο είχες από μικρός να γίνεις ΕΠΟΠ...

Κυριάκος

Δημοσίευση από Κυριάκος »

Καλησπέρα σας , επειδή δεν είμαι ενήμερος για την διαδικασία που πρόκειται να υποβληθώ, οπως επίσης και για το τι μας περιμένει, θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει που γνωρίζει τα πράγματα εκ των έσω. ;Προτείνεται να περιμένω να βγάλει εποπ το ναυτικό και να μπω εκεί; Στο ναυτικό θα είμαι σε φρεγάτα; Στο ΝΝΑ Η ΝΝΣ ή οπουδήποτε αλλού έχει νοσοκομείο; η καλύτερα αεροπορία που θα είναι σίγουρα πιο άμεση ή προκήρυξη καθώς και πιο βέβαιη ώστε να είμαι στο 251; Στη αεροπορια αποκλειστικά και μόνο θα είμαι σε Νοσοκομείο;

Θα σας παρακαλούσα να μην παρεκτρέπεστε, το forum υπάρχει για να εκφράσουμε τις απορίες μας και όχι να κρίνουμε την οποία άποψη έχει σχηματίσει κάποιος απο το διαδίκτυο που μπορεί να είναι κάλλιστα λανθασμένη, είμαστε εδω για βοηθήσει ο ενας τον άλλο για να μάθουμε έγκυρα πώς λειτουργεί ο όλος θεσμός.

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Το φόρουμ έχει αρκετά θέμα για τον θεσμό. Για μεταθέσεις για καθήκοντα. Αφιέρωσε τον χρόνο σου και θα λύσεις τις απορίες σου, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βγει κάτι άμεσα για αυτό μην ενθουσιάζεσαι και μην προτρέχεις.
Μελανα24
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: ψωνια,γυμναστηριο,καφεδες,κλαμπιονια,σινεμα,ψαροντουφεκο,ζωγραφικη,φωτογραφισεις(diesel-calzedonia)
Επάγγελμα: φοιτητρια!!!!!

Δημοσίευση από Μελανα24 »

Ρε παιδια θα βγει οντως; Εγω βαραω το κεφαλι μου που οταν περασα ΣΣΕ δεν πηγα για να ακολουθησω εναν @#@%&-@@@@@! Και τωρα εχω φτασει να περιμενω μια fucking προκηρυξηΕικόναΕικόνα

SCANIA

Δημοσίευση από SCANIA »

Μελανα24 έγραψε:Ρε παιδια θα βγει οντως;Εγω βαραω το κεφαλι μου που οταν περασα ΣΣΕ δεν πηγα για να ακολουθησω εναν @#@%&-@@@@@! Και τωρα εχω φτασει να περιμενω μια fucking προκηρυξηΕικόναΕικόνα

γιατι ρωτας για προκυρηξη αφου εισαι στην σσε μηπως εχεις παραιτηθη;
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Μελανα24 έγραψε:Ρε παιδια θα βγει οντως;Εγω βαραω το κεφαλι μου που οταν περασα ΣΣΕ δεν πηγα για να ακολουθησω εναν @#@%&-@@@@@! Και τωρα εχω φτασει να περιμενω μια fucking προκηρυξηΕικόναΕικόνα

Εμ. Επιλογή σου ήτανε. Τώρα την λούζεσαι. Δεν πρόκειται να βγει προκήρυξη.

Άβαταρ μέλους
BlackKnight
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Φιλε SCANIA για να περιμενει προκηρυξη μαλλον εχει παραιτηθει.
Μελανα24
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Ενδιαφέροντα: ψωνια,γυμναστηριο,καφεδες,κλαμπιονια,σινεμα,ψαροντουφεκο,ζωγραφικη,φωτογραφισεις(diesel-calzedonia)

Μα αυτο δεν λεω... το παρατησα ενω για αυτο παλευα... και τωρα λεω οκ ειμαι 24 θρανιο δεν ξανα καθομαι... οποτε προκηρυξη!Δεν ξερω φυσικα αν το εχω... γιατι μου ειπαν οτι η μαγκια η ειρωνια και γενικα αυτην η φαση "οπως γουσταρω εγω" δεν παιρναει παντου!

Και περα απο αυτο μου ειπαν για τα τατουαζ... μονο αν φαινονται δεν αποτελουν προβλημα;

Ειμαι σε ηλικια που μπορεις να μου λες οτι θελεις... σε εχω συνδεμενο με καιρο :*
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από marsupilami »

Μελανα24 έγραψε:Μα αυτο δεν λεω... Το παρατησα ενω για αυτο παλευα... Και τωρα λεω οκ ειμαι 24 θρανιο δεν ξανα καθομαι... Οποτε προκηρυξη!Δεν ξερω φυσικα αν το εχω... Γιατι μου ειπαν οτι η μαγκια η ειρωνια και γενικα αυτην η φαση "οπως γουσταρω εγω" δεν παιρναει παντου!

Και περα απο αυτο μου ειπαν για τα τατουαζ... Μονο αν φαινονται δεν αποτελουν προβλημα;

δεν πρεπει να ειναι εμφανη οταν φορας την καλοκαιρινη στολη

Μελανα24
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ραχη, ποδι, ωμος... ειναι κομπλε! Δεν υπαρχει θεμα... πιστευω! Ουτε κ στην σχολη δεν ειχα ομως θεμα... τα σκουλαρικια τους ειχαν φανει υπερβολικα τοτε... και το νταιλικι... επειδη ειχα αρπαχτει με εναν ασχημα, δεν εφταιγα ομως εγω!!! Αυτος ανοιξε το στομα του και παρλαριζε!!! Ετσι θα τον αφηνα?! ! ! !

Ειμαι σε ηλικια που μπορεις να μου λες οτι θελεις... σε εχω συνδεμενο με καιρο :*
Άβαταρ μέλους
BlackKnight
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Φιλε gr_ar που το ξερεις; Γνωριζεις κατι;

Μελανα24
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Παντως μιλαει με πολυ σιγουρια!!!
Μελανα24
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ξερετε τι μου εκανε εντυπωση; Το οτι μιλησα με καποιον απο μεσα, και μου ειπε ολα ειναι εφικτα καθως εχεις το σωστο μεσον... Ε?! ! ! ! !!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες