Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Wolver 5.500.500 είναι λεφτά αστεία για ένα οικονομικά σταθερό κράτος, όχι για μια χρεοκοπημένη χώρα.

Επίσης ξεχνάς κόστος εκπαίδευσης, διαδικασία προκήρυξης κτλ.

Αγαπητέ Bill σε σχέση με άλλες χρονιές που βγαίναν προκηρύξεις ναι οι αστυνομικές σχολές πλημμυρίζουν, είναι 240 άτομα που συμπληρώνονται κάθε χρόνο και με τους διπλάσιους υποψηφίους να μένουν εκτός.

Αυτήν την στιγμή η ΕΛ. ΑΣ είναι καλυμμένη και υπάρχουν πολύ πιο σημαντικές προτεραιότητες που πρέπει να καλύψει το κράτος.

Και μετά έρχεται και η θέληση της κάθε κυβέρνησης, που εκεί τα πράγματα είναι ακόμα πιο άσχημα, από την μια ο αριστερός που δεν θέλει να προσλάβει αστυνομικούς και από την άλλη ο Κυριάκος ο οποίος επί Κυβέρνησης Σαμαρα ήθελε να διώξει 20.000 δημοσίους υπαλλήλους και κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει πολύ σκληρή στάση σε θέμα προσλήψεων και διαχείρισης υπαλλήλων αν και εφόσον γίνει κυβέρνηση.

Τα έχουμε πει και στο παρελθόν, όποιος θέλει να μπει στο σώμα ας δώσει πανελλήνιες, αλλιώς ας παίξει στοίχημα και αν του κάτσει και βγει προκήρυξη στο μέλλον του έκατσε.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από wolver »

Το κακο ειναι πως ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα οι αστυνομικες σχολες γιναν για τους αριστους μαθητες.14500 μορια εβγαλα και μου φυγε ο πατος. Ειδικα φετος με τα θεματα των μαθηματικων. Τι να λεμε τωρα; Τζαμπα σαλιο χαλαμε. Μακαρι να δικαιωθουμε για τους κοπους μας καποια στιγμη.
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Θα συμφωνησω σε αρκετα που λετε παιδια αλλα η αληθεια ειναι οτι που να περιμεναμε αυτη την κατασταση εν ετη 2017. Εγω ενω ειχα τελιωσει το ΤΕΕ το 2008 ξανα πηγα σχολειο για 2 χρονια το 2012-2014 για να παρω μεγαλυτερο βαθμο απολυτηριου με πολυ διαβασμα-συνεπεια και κοπο για αυτο τον λογο καθαρα και ουτε που μου περνουσε απο το μυαλο οτι θα ερθουν ετσι οι καταστασεις τωρα. Το θεμα ειναι τωρα τι μπορουμε να κανουμε ειδικα εμεις που το φτασαμε στο οριο ηλικιας η κ μικροτεροι που προσπαθησαν με τον τροπο τον πανελληνιων αλλα δεν τα καταφεραν. Μηπως να οργανωθουμε; Τι εχετε εσεις να προτεινετε?
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μια ακόμα απόδειξη ότι έχουν πλημμυρίσει οι σχολές, από 13.000 μόρια μια εποχή έχει πάει στα 16.500

Για τα επόμενα χρόνια η ΕΛ. ΑΣ δεν θα έχει κανένα θέμα με νέο προσωπικό, η ζήτηση έχει χτυπήσει ταβάνι.

Η αριστεία πάντως δεν είναι ταλέντο, προσπάθησε και ξαναδώσε, είσαι νέος, έχεις χτίσει μια καλή βάση, φέτος έβγαλες 14500 μόρια του χρόνου θα βγάλεις 16.500

Κρίμα να περιμένεις για μια προκήρυξη η οποία δεν φαίνεται να βγαίνει μέσα στα επόμενα χρόνια και αν βγει πάλι δεν θα είσαι σίγουρος αν είσαι μέσα, αν έγραφες 12.000 μόρια με το ζορι θα έλεγα οκ, αλλά εσύ έφτασες σχεδόν στην πηγή.

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Συγνώμη ρε Βασίλη, τελείωσες το ΤΕΕ το 8, γιατί δεν έδωσες ξανά πανελλήνιες τότε που οι βάσεις ήταν χώμα; Χάλασες επίσης 2 χρόνια για να πάρεις μεγαλύτερο βαθμό ενώ θα μπορούσες αυτά τα 2 χρόνια να διαβάσεις για πανελλήνιες και να είχες βγάλει πολύ πάνω από 16.000 μόρια.

Φιλικά στο λέω, αλλά ο προγραμματισμός σου ήταν πολύ λάθος, αν τα είχες προγραμματίσει καλύτερα θα ήσουν ήδη στο σώμα χρόνια τώρα.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

JohnTehGreek έγραψε:Συγνώμη ρε Βασίλη, τελείωσες το ΤΕΕ το 8, γιατί δεν έδωσες ξανά πανελλήνιες τότε που οι βάσεις ήταν χώμα; Χάλασες επίσης 2 χρόνια για να πάρεις μεγαλύτερο βαθμό ενώ θα μπορούσες αυτά τα 2 χρόνια να διαβάσεις για πανελλήνιες και να είχες βγάλει πολύ πάνω από 16.000 μόρια.

Φιλικά στο λέω, αλλά ο προγραμματισμός σου ήταν πολύ λάθος, αν τα είχες προγραμματίσει καλύτερα θα ήσουν ήδη στο σώμα χρόνια τώρα.

ναι φιλε εν μερη απο την μερια σου δικιο εχεις αλλα ανεκαθεν δεν ημουν ο καλος μαθητης απο μικρος. Δεν ειχα την ανεση απο το σπιτι να το καταφερω γιατι δουλευω απο τα 15 μου Οποτε δεν μπορουσα να αφιερωθω στα μαθηματα. Ειχα τελιωσει με 11 φαντασου το ΤΕΕ. Στα μαθηματικα ειδικα ειχα πολυ μεγαλα κενα που μεχρι κ τωρα εχω κ οταν ξαναπηγα με εσωναν τα μαθηματα που ειχαν καθαρα διαβασμα κ ετσι το καταφερα. Το προσπαθησα κ για πανελληνιες αλλα ειδα οτι δεν μπορουσα οσο και που το παλευα. Μεχρι κ τα μαλλια παραλιγο να χασω απο την πιεση κ το αγχος και να ειμαι ειλικρινης μου φαινοταν πολυ πιο ευκολος ο τροπος τον φρουρων απο εισαγωγη μεχρι κ ο χρονος εκπαιδευσης. Οσο μεγαλωνεις κουραζεσαι πιο ευκολα 2009 με 2010 ημουν στρατο φαντασου

2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Τι να σου πω, μου φαίνεται πιο εύκολο να γράψεις 13.000 μόρια που ήταν η βάση μέχρι πριν λίγα χρόνια παρά να πας σχολείο και να βγάλεις και καλό βαθμό (υποθέτω σε γενικό πήγες;)

Επειδή σε πήραν και Τα χρόνια γιατί δεν κοιτάς και καμία εναλλακτική; Όπως ας πούμε αστυνομία Αγγλίας που μπορείς να πας με υπηκοότητα χώρας μέλος της Ε. Ε;

Και δεν έχει και όριο ηλικίας

(Ένα παράδειγμα έδωσα μπας και σε βοηθήσω, τώρα κατά πόσο είναι εύκολο κτλ. Δεν ξερω)

Bill1993
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Bill1993 »

Μεχρι το 2011 επαιρνε κοσμο και απο προκηρυξεις (και μαλιστα αρκετο κοσμο) και απο πανελληνιες(Επίσης αρκετο κοσμο). Απο το 11 και μετα αρχισε να μειωνεται (λογω κρισης) σημαντικά ο αριθμος τν εισαχθεων. Επομενως αν αναλογιστεις τα ατομα που πηρε τα τελευταια 6 χρονια σε σχεση με αυτους που βγηκαν σε συνταξη θα καταλαβεις τα κενα που συνεχως αυξάνονται. Το οτι παιρνει 240 ατομα και η βαση εχει φτασει 16000 δεν σημαινει οτι εινσι επιλογη, και οτι πλημμυρισε με κοσμο... η αδερφη μου ειναι γαδα (γραφειο) μεχρι το 2014 ηταν 5 ατομα στο γραφειο και σπανια εβγσιναν μετρα, τωρα ειναι 3 ατομα και παρα πολυ συχνα μετρα(καλα τους κανουν). Θελω να σου πω οτο τα κενα σενεχως αυξανονται... φαντασου τις επιπτωσεις σε μαχιμες υπηρεσιες σε λιγα χρονια, αν συνεχισουν να παιρνουν ελαχιστο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από wolver »

john για αυτο που μου ειπες σκεψου εγω ξαναεδωσα δευτερη φορα. Και πως ολοι εχουμε τα ορια μας εγω λογο πολυτεκνειας ηθελα καπου στα 15500 αυτα τα 1000 μορια οσο λιγα και να φαινονται στο ματι ειναι παρα Πολλα σε θεμα γνωσης. Εγω παντως ελπιζω ειτε σε να προκηρυξη (20 χρονων ειμαι ακομα) που εαν με το καλο βγει ειμαι σιγουρα μεσα 2750 μορια βγαζω. Ειτε να αρχισει να παιρνει παλι 500 ατομα απο πανελληνιες, τοτε ναι θα ξαναδωσω γιατι θα υπαρχει οντως καποια ελπιδα να μπω
Γιώργος.

Δημοσίευση από Γιώργος. »

wolver έγραψε:john για αυτο που μου ειπες σκεψου εγω ξαναεδωσα δευτερη φορα. Και πως ολοι εχουμε τα ορια μας εγω λογο πολυτεκνειας ηθελα καπου στα 15500 αυτα τα 1000 μορια οσο λιγα και να φαινονται στο ματι ειναι παρα Πολλα σε θεμα γνωσης. Εγω παντως ελπιζω ειτε σε να προκηρυξη (20 χρονων ειμαι ακομα) που εαν με το καλο βγει ειμαι σιγουρα μεσα 2750 μορια βγαζω. Ειτε να αρχισει να παιρνει παλι 500 ατομα απο πανελληνιες, τοτε ναι θα ξαναδωσω γιατι θα υπαρχει οντως καποια ελπιδα να μπω

Μάγκες δεν είναι εύκολο να δίνεις πανελλήνιες. Εγώ φέτος έδωσα 3η φορά και έβγαλα 16.100 καο δεν πέρασα περσι έβγαλα 16.800 καο δεν πέρασα καθώς έδωσα με το παλιό σύστημα δυστυχώς.(ενα μηνα πριν μας είπαν θα πάρει μόνο 8 άτομα). Καο φέτος παω για τη 4η φορά και 3η συνεχόμενη, ελπίζω να μπω καθώς και κουράστηκα καο δεν μπορώ άλλο οικονομικά. Μέσα σ όλα αυτά πήγα και Δεα είμαι 24 κιόλας. Θέλει πολύ αγώνα οι πανελλαδικές. Και το σύστημα εννοεί τους θεωρητικους κατά πολύ κιόλας.

Bill1993
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Bill1993 »

Γιωργο ακριβως το ιδιο και εγω παω για 4 φορα και τελευταία, πισετευω να ανταμειφθουμε φετος...
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Οι πανελληνιες ειναι μια κουβεντα κ 10.000 πραξεις. Επισης εδω ειναι θεμα φρουρων κ οχι αστυφυλακων. Ειναι κανεις που συμφωνει μαζι μου σε αυτο που ειπα?
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Εγώ είμαι μέσα ότι είναι να προσπαθήσουμε να το κάνουνε εγώ είμαι μέσα γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν ελπίδες για προκήρυξη...
dim92

Δημοσίευση από dim92 »

Παιδιά καλησπέρα

Δεν ξέρω αν γράφω ακριβώς στο σωστό τοπικ. Θέλω να ρωτήσω, εάν ξέρει κανείς, αν αξίζει να περάσεις αστυνομική Ακαδημία Κύπρου μιας που δεν πληρω το ηλικιακό για Ελλάδα..

Ευχαριστώ εκ τον προτερον

dim92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dim92 »

Παιδιά καλησπέρα Έγραψα και σε άλλο τοπικ , γράφω και εδώ.. Ενδιαφέρομαι να μάθω εάν γνωρίζει κάποιος κάτι για την αστυνομική ακαδημια Κύπρου. Δεν πιάνω οριακά το όριο ηλικίας για να δώσω πανελλήνιες για αστυνομία. Γενικά αξίζει τον κόπο να μπεις αστυνομική ακαδημια Κύπρου σαν εναλλακτική μιας που μ αρέσει πολύ η αστυνομία αλλά δεν μπορώ στην Ελλάδα?

Μπορεί μετά αφού βγει αστυνιμικοςι στην Κύπρο να έρθει Ελλάδα?

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά , θα το εκτιμούσα αν απαντούσε..

Ευχαριστώ εκ τον προτερον

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες