Sefis-3 έγραψε:Ειμαι 156 μορια πανω απο την περσινη γι αυτο σου λεω...50 50 ειναι αν θα περασω.
Μια χαρά είσαι στα μόρια απλά να έχεις και μια καχυποψια πιο πολύ για να μην σου πέσει απότομο σε περίπτωση που ανέβουν τόσο πολύ.. Καλή κατάταξη πάντως από μένα σε όλους!!
Για οσους φετινους επιτυχοντες ενδιαφερονται εχουμε μια ομαδα οι επιτυχοντες του 2016, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2016 λεγεται η ομαδα, μπορειτε να μπειτε μιας και θα καταταχτουμε την ιδια ημερομηνια
PoliceOfficer έγραψε:Για οσους φετινους επιτυχοντες ενδιαφερονται εχουμε μια ομαδα οι επιτυχοντες του 2016, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2016 λεγεται η ομαδα, μπορειτε να μπειτε μιας και θα καταταχτουμε την ιδια ημερομηνια
Ας μετονομαστει σε επιτυχοντες 2016-2017 τότε καλύτερα
Συγχαρητηρια σε οσα παιδια τα καταφεραν! Για ολους εμας που δεν τα καταφεραμε μην τρελενεστε! Η ζωη συνεχιζεται και μας περιμενει εκει εξω. Τα καλυτερα ερχονται!
tasis123gr δεν ειναι στο χερι μου καθως δεν ειμαι ο διαχειριστης αλλα πιστευω πως αυτες τις μερες ετσι θα μετονομαστει. Το point ειναι να γνωριστουμε ολοι μεταξυ μας!
Βρε παιδες μηπως ξερει κανεις να μας πει ποια δικαιολογητικα θα χρειαστουμε για την καταταξη; Θα μας τα πουν φανταζομαι αλλα να εχουμε προετοιμαστει μην το αφησουμε για τελευταια στιγμη