Βάσεις - Μόρια Σωμάτων Ασφαλείας (2017)
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Παιδες τι γινεται πολυ ησυχια εχει πεσει πως τα βλεπετε τα πραγματα; Εγω που εδωσα πκε στην πυροσβεστικη ημαστα 25 ατομα απο τρεις νομους και οι 7 εθελοντες. Και βεβαιωση για αστυνομια πηραμε5 ατομα εκ των οποιων υπηρχαν λιγα μορια εγω 16290 ενας 14. Και 3 με 15 κατι... Γενικοτερα χαμηλη προσελευση ειδα πως ηπηρξε γτ ρωτησαμε εκει δτα αθληματα και μας ειπαν οτι καθε μερα ειχαν 2 γκρουπ δλδ 25 ατομα μαχ και λιγες μερες 3 γκρουπ το ανωτερο δλδ 50 ατομα. Εγω για αστυφ που θελω ελπιζω να μπω ειμαι και τριτεκνος ισως με σωσει αυτο! Καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι παιδες λιγο εμεινε.
Guest έγραψε:Με 17901, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πιστεύετε;
Αν ενδιαφέρεσαι σαν πρώτη επιλογή για ΣΑΕΑ δεν ξέρω (αν και προσωπικά πιστεύω ότι έχεις ελπίδες), ωστόσο γενικώς έχεις γράψει πολύ καλά για τα φετινά δεδομένα και μπορείς να ελπίζεις σε (σχεδόν) όλο το φάσμα των Στρατιωτικών Σχολών / Σωμάτων Ασφαλείας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Συγχαρητήρια και σου εύχομαι να περάσεις στη Σχολή της επιθυμίας σου!

Πότε θα ανακοινωθεί η λίστα όσων κρίθηκαν ικανοί στις ΠΚΕ; Γνωρίζει κανείς τουλάχιστον πόσοι είναι οι ικανοί;
18049 ΣΑΕΑ τι λέτε; Μειώθηκαν κάποιες θέσεις στη Πυροσβεστική, αυτή η μείωση θα επηρεασει τις βασεις της ΣΑΕΑ;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Quest έγραψε:18049 ΣΑΕΑ τι λέτε; Μειώθηκαν κάποιες θέσεις στη Πυροσβεστική, αυτή η μείωση θα επηρεασει τις βασεις της ΣΑΕΑ;
πιστευω εισαι μεσα! Με πανω απο 18
http://www.astynomia.gr/images/stories/2017/prokirikseis17/28072017pinakesikanon.pdf Βγηκαν και τα αποτελεσματα των ΠΚΕ
Διαβαζω απο εδω και απο κει οτι ειναι περιπου 900 οι ικανοι υποψηφιοι, λιγοτεροι απο τους μισους περσινους. Αυτο υπονοει μειωση της βασης
EDIT: Τελικα καποιος λεει τους μετρησε και ειναι 1890 συνολικα απο ολες τις κατηγοριες, οποτε δεν ισχυουν τα προηγουμενα που ειπα :P
EDIT: Τελικα καποιος λεει τους μετρησε και ειναι 1890 συνολικα απο ολες τις κατηγοριες, οποτε δεν ισχυουν τα προηγουμενα που ειπα :P
Οι πολυτεκνοι ειναι 335 εκτος εαν εχω χασει 2-3 στο μετρημα μαγκες!
1890 ικανοί φέτος συνολικά ενώ περσυ ήταν 2054
Συνολικά οι ικανοί υποψήφιοι για τις αστυνομικές σχολές είναι 1890. Πέρυσι 2054
Αναλυτικά: Γενική σειρά εξέταση 2017:903 Άτομα +,235 πολύτεκνοι + 397 τρίτεκνοι. =1535
Υποψήφιοι με έτος τελευταίας εξέτασης 2016 είναι:136 άτομα
Υποψήφιοι με έτος τελευταίας εξέτασης 2015 είναι:29 άτομα
Υποψήφιοι ΕΠΑΛ 2017 είναι:171 άτομα
Υποψήφιοι ΕΠΑΛ Με έτος τελευταίας εξέτασης 2016 είναι:19 άτομα
Αν κάποιος, υπομονετικός, ελέγξει όλα τα μόρια όλων των ικανων ΠΚΕ μπορεί να ελπίζει σε "ακριβή" υπολογισμό της φετινης βάσης;
31 ειναι οι θέσεις για το 90% απο ΓΕΛ, σωστά;
31 ειναι οι θέσεις για το 90% απο ΓΕΛ, σωστά;
Μπορεις να υπολογισεις την υψηλοτερη πιθανη βαση αν θεωρησεις οτι ολοι οι ικανοι εχουν βαλει 1η επιλογη αξιωματικων και 2η αστυφυλακων. Η βαση που θα βρεις θα ειναι η υψηλοτερη πιθανη, δηλαδη οποιος εχει αυτα τα μορια και πανω ειναι 100% μεσα. Φυσικα η πραγματικη βαση θα ειναι χαμηλοτερη απο αυτη που θα βρεις γιατι καποιοι θα εχουν πρωτες επιλογες πυροσβεστικη ή στρατιωτικες και καποιοι μπορει να μη δηλωσουν καν αστυφυλακων ή να τη βαλουν 4η,5η επιλογη.
ενας το ειχε κανει περυσι και ειχε βγαλει βαση 300-400 μορια πανω απο αυτη που ηταν τελικα, αρκετα κοντα θα ελεγα
ενας το ειχε κανει περυσι και ειχε βγαλει βαση 300-400 μορια πανω απο αυτη που ηταν τελικα, αρκετα κοντα θα ελεγα
Καλημέρα και φέτος στον Κουτρουμπέλη γράφει σαν An και ρωτάει να πούμε τα μόρια μας έχει υπολογίσει ξανά τους ικανούς
http://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=104608
Μπορείτε να με ρωτάτε και εδώ απευθείας.
Μπορείτε να με ρωτάτε και εδώ απευθείας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες