Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)
Παιδια ξερει κανεις τα χρονοδιαγραματτα Δηλαδή ποτε θα καλέσουν τους επιτυχόντες και
Ποτε τους επιλαχων;
Γιατι εμενα η πηγή μου μαλλον ηταν λιγο αναξιόπιστη
Ποτε τους επιλαχων;
Γιατι εμενα η πηγή μου μαλλον ηταν λιγο αναξιόπιστη
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Καλησπέρα. Κύριοι, πήρα τηλέφωνα σήμερα στο γενικό λογιστήριο του κράτους, να τους ρωτήσω για το αν τους έχει έρθει αίτημα από κάποιο υπουργείο για το θέμα μας. Αυτοί με παραπέμψανε στο ναυτιλίας για να μάθουν αριθμό πρωτοκόλλου αιτήματος, από εκεί μου είπαν να πάρω στο αρχηγείο λς και μετά από 10 διαφορετικά τηλέφωνα, κανένας δεν απάντησε στην ερώτηση μου, μέχρι σε σημείο η τελευταία δεσπονίς που μίλησα, να μου απαντήσει ευγενικότατα πως δεν είναι δικό μας θέμα να παίρνουμε και να ρωτάμε σε τι διαδικασία βρισκόμαστε. Δεκτό αυτό. Από κει και πέρα, οι διαδικασίες βρίσκονται ακόμα στους 49 επιτυχόντες, αφότου μπουν αυτοί και έχοντας πάρει και την έγκριση με νέα κατανομή θέσεων για επιλαχόντες, θα συνεχιστούν τα χρονοδιαγράμματα, κλπ, κλπ. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, αν υποθέσουμε οτι οι επιτυχόντες αυτή τη βδομάδα έχουν νεότερα κατάταξης, πάνε για σχολή μέσα με τέλη Οκτώβρη. Από το γραφείο προσωπικού του λς, μου είπανε οτί εφόσον λέει για νέα εκπαιδευτική σειρά σε πιθανούς επιλαχόντες, πάμε για άλλο τόσο καιρό εμείς, δηλαδή Νοέμβριο. Τα συμπεράσματα συνεχίζουν να είναι όμως θετικά και λόγω χρόνου να ανυπομονούμε, ελπίζω να έχουμε άμεσα νεότερα. Αν κατάλαβα σωστά, ελέγχουν τα δικαιολογητικά και των επιλαχόντων (44,45,49,51, όσοι και να είναι αυτοί), οπότε, μόλις μπουν οι επιτυχόντες, θα μας απομένει μόνο κατανομή θέσεων και εισαγωγή για εμάς. Αυτά.
Ρε φίλε όλο τα ίδια λες. Πράγματα που ήδη γνωρίζυμε, το θέμα είναι να πάρουμε έγκριση απο υπουργείο οικονόμικων ολα αυτά που λες είναι γνωστά αλλα δεν καταλήγουν κάπου αν έχεις νέα απο υπουργείο οικονομικών καλώς αλλίως μην επανάλαμβανεις ολα αυτά που ηδη γνωρίζυμε για να νομίζουμε οτι ξέρεις κάτι παραπάνω.. το οτι ελέγχουν και δικαιολογιτικά επιλαχόντων δεν σημαινει οτι πήραμε και την υπογραφή που θέλουμε
Φίλε εγώ και ο Τάσος επειδή γνωρίζομαστε και εκτός φόρουμ να ξέρεις ότι τουλάχιστον έχουμε μπεί στον κόπο να πάρουμε τηλέφωνο για όλους μας να μάθουμε ότι εγκρίθηκε το αίτημα από το εσωτερικών προσπαθήσαμε να μάθουμε και άλλα αλλά ως εκεί πήγαμε. Επομένως μην κρίνεις λέγοντας τα ίδια και τα ίδια γιατί δεν βλέπω να έχεις κάνει καμία αναρτήση απλώς κάθεσαι και περιμένεις και κρίνεις. Μάθε να είσαι ευγνώμων όπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα για την προσπάθεια των άλλων
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Άκου μεγάλε. Δε θα μπω στη διαδικασία να διαπληκτιστούμε μέσω ενός φόρουμ. Δεν το έχω κάνει τόσο καιρό που γράφω εδώ, σε ότι πληροφορίες λαμβάνω και γράφω να τις βλέπουν όλοι πέφτω μέσα τις περίσσοτερες φορές, επειδή δε μου αρέσει η βαρουφολογία και η ράδιο αρβύλα. Απ όσο σε έχω δει εδώ στο φόρουμ, που δεν έχεις και προφίλ, είσαι επισκέπτης, όλο στην αντίδραση, στην αρνητικούρα και στο σχολιασμό τον μαγκιόρικο. Κατά μέρους. Αν σου φαίνεται πως επαλαμβανόμαστε, είναι επειδή μέχρι εδώ φτάνουν αυτά που ξέρουμε. Στο θέμα μας, λοιπόν, κάποιες μέρες τώρα, εγώ και ο Κλ, πιθανότατα και άλλα άτομα, έχουμε πάρει 100δες τηλέφωνα και στα 3 υπουργεία για να μάθουμε που βρισκόμαστε. Αν αυτό δε το βλέπεις, Στέλιο, ως ενδιαφέρον και σε κουράζουμε, τότε συγγνώμη που στο λέω, αλλά έχεις δόση αχαριστίας και τα περιμένεις όλα στο πιάτο. Μελλοντικοί συνάδελφοι ίσως θα ήμαστε, εκτίμησε. Φιλικά
Συγγννώμη φίλε αν το πήρες έτσι αλλα σε αυτές τις πληροφορίες στηριζω το μελλον μου και επειδη ειμαστε στασιμοι αυτον τον καιρο αντεδρασα ετσι χωρις να φταις.. σορρυ φίλε και παλι λαθος
Σημερα εστειλαν μαιλ στους επιτυχοντες οτι θα μπουν μεσα στον Οκτωβρη! Σειρα εχουμε εμεις πρωτα ο Θεός!
ρε φιλε επιτυχων είμαι αλλα δεν μου ήρθε καποιο email εσυ που το εμαθες αυτο;
Ειδα το αντιστοιχο μαιλ και στο θεμα του φορουν αποτελεσματα λιμενοφυλακων το λένε και 2 επιτυχόντες
Παιδια οντως οι επιτυχώντες εχουν λαβει email Οτι θα μπουν μεσα στον Οκτώβριο ψαξτε και στα junk email σας !!!
Τωρα εμεις οι επιλαχωντες ποτε και αν θα μπουμε θα δειξει.. αν εχει κάποιος εχει κάποια πληροφορία ας μας διαφωτίσει!!!
Τωρα εμεις οι επιλαχωντες ποτε και αν θα μπουμε θα δειξει.. αν εχει κάποιος εχει κάποια πληροφορία ας μας διαφωτίσει!!!
DYK αν μπορεις σε παρακαλω παρε θεσει για το συγκεκριμενο θεμα με τους επιλαχοντες της τρεχων προκηρυξης. τι ισχυει ; Τι να περιμενουμε?
Παιδια εγω ακουσα απο λιμεναρχη οτι ελεγχουν τα δικαιολογητικα των επιλαχοντων κ οτι θα παρουν 45 ατομα. Μακαρι...
Επειδη ο καθενας λεει τον κόπο που έκανε εδω μεσα και επαναλαμβάνουμε τα ίδια, πηγα σε 3 διαφορετικούς βουλευτές απο 3 διαφορετικές παρατάξεις και μου απαντούσαν ( αφου πρώτα ρωτούσαν στο υπουργείο ή δν ξερω εγω ποιους ) πως ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ για 45-50 άτομα επιλαχόντες και ακομα δεν ειναι τιποτα σίγουρο.
Η πραγματικότητα είναι μία και σας την μεταφέρω αυτούσια όπως είναι.
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ενέργεια προς την επιπλέον πρόσληψη 45 ή 49 ή 500 επιλαχόντων από κανένα υπουργείο. Επίσης σας ενημερώνω ότι δεν γίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος δικαιολογητικών. Ο έλεγχος έχει γίνει εδώ και καιρό και έχει ολοκληρωθεί για τους πάντες.
Το ότι υπάρχουν ανίδεοι καθυστερημένοι (για να μην μιλήσω για τις ιντερνετικές "φυλλάδες") που σας γεμίζουν φρούδες ελπίδες ΄πραγματικά με έχει εξοργίσει αρκετά γι'αυτό και δεν τοποθετούμαι τόσο καιρό.
ΥΠΑΡΧΕΙ πρόθεση για να πάρουν επιπλέον άτομα, αλλά δεν έχει γίνει ΄ΚΑΜΙΑ ενέργεια επ'αυτού.
Μην ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Αντιλαμβάνεστε και μόνοι σας ότι εάν υπάρξουν εξελίξεις θα φτάσουν στ'αυτιά σας ταχύτερα και από το φως.
Φιλικά προς όλους, κουράγιο και υπομονή.
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ενέργεια προς την επιπλέον πρόσληψη 45 ή 49 ή 500 επιλαχόντων από κανένα υπουργείο. Επίσης σας ενημερώνω ότι δεν γίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος δικαιολογητικών. Ο έλεγχος έχει γίνει εδώ και καιρό και έχει ολοκληρωθεί για τους πάντες.
Το ότι υπάρχουν ανίδεοι καθυστερημένοι (για να μην μιλήσω για τις ιντερνετικές "φυλλάδες") που σας γεμίζουν φρούδες ελπίδες ΄πραγματικά με έχει εξοργίσει αρκετά γι'αυτό και δεν τοποθετούμαι τόσο καιρό.
ΥΠΑΡΧΕΙ πρόθεση για να πάρουν επιπλέον άτομα, αλλά δεν έχει γίνει ΄ΚΑΜΙΑ ενέργεια επ'αυτού.
Μην ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Αντιλαμβάνεστε και μόνοι σας ότι εάν υπάρξουν εξελίξεις θα φτάσουν στ'αυτιά σας ταχύτερα και από το φως.
Φιλικά προς όλους, κουράγιο και υπομονή.
DYK μας γειωσες, αλλα τι να κανουμε αυτην ειναι η πραγματκοτητα. Γενικα ας κραταμε μικρο καλαθι για να μην απογοητευτουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες