Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)
Φίλος μου υποψήφιος του 2014. Έδωσε φέτος με το 4% και πριν βγουν τα αποτελέσματα των βάσεων στις 25 του μήνα, τον είχαν ενημερώσει στις 22 Ότι μπαίνει τον Οκτώβριο ως επιλαχών (ωστόσο πέρασε και με το 4%). ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΚΥΡΟ και ΑΛΗΘΕΣ.
Να προσθέσω επίσης ότι οι επιλαχόντες των περασμένων ετών 2014 και 2015 (επιλαχόντες του 2015 αν δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα, θα ενημερωθούν λογικά και αυτοί, εφόσον μπαίνουν μαζί οι χρονιές 2014 + 2015) προφανώς και ενημερώνονται τώρα (όσοι είναι προς κατάταξη προφανώς) διότι οφείλουν να παρουσιαστούν στο τμήμα για να πάνε απαραίτητα χαρτιά ώστε να τους ανοίξουν λογαριασμό και τα σχετικά για τη μισθοδοσία τους και επιπλέον μες τον Σεπτέμβριο να δηλώσουν προτίμηση σε ποιά σχολή θέλουν να φοιτήσουν. ΟΙ ΔΕ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ είχαν πάει στο τμήμα για τα αντίστοιχα χαρτιά πριν 1 μήνα περίπου.
Όσον αφορά τους υποψήφιους τους φετινούς των πανελληνίων του 2016 που αναμένουν να μάθουν τι σειρά είναι στους επιλαχόντες, επειδή τυγχάνει να ενδιαφέρομαι και ο ίδιος, πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου είπαν μέσα Σεπτέμβρη να ξανακαλέσω γιατί τότε θα έχουν τις καταστάσεις. Οπότε για τους φετινούς επιλαχόντες λίγη υπομονή ακόμα.
Όσον αφορά τους υποψήφιους τους φετινούς των πανελληνίων του 2016 που αναμένουν να μάθουν τι σειρά είναι στους επιλαχόντες, επειδή τυγχάνει να ενδιαφέρομαι και ο ίδιος, πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου είπαν μέσα Σεπτέμβρη να ξανακαλέσω γιατί τότε θα έχουν τις καταστάσεις. Οπότε για τους φετινούς επιλαχόντες λίγη υπομονή ακόμα.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 58
Να ενημερωνονται απο τα τμηματα οι επιτυχοντες ναι ειναι λογικο αλλα οι επιλαχοντες μου φενετε Περιεργο γιατι κανενα τμημα δεν εχει τους επιτυχοντες αυτους Θα τους φωναξουν μονο οταν γινει η καταταξη των επιτυχοντων και η σχολη εχει μια εικονα ποσοι Παρουσιαστηκαν και ποσες θεσεις εχουν μεινει κενες και απο ποια κατηγορια προερχονται αυτοι που δεν παρουσιαστηκαν και εχουν θεσεις κενες για αναπληρωση. Μηπως τα μπερδευεις λιγο; Μετα το αλλο που προκαλει εντυπωση π. Χ στην σειρα επιλαχοντων του 2014 ο αριθμος 18 που αναφερεις ειναι πολυ υψηλος συνηθως μεχρι 12 ατομα παει και πιο κατω καμια φορα. Το τηλ στο υπουργειο πιο ειναι που εχει σχεση με αυτο το θεμα; Ειλικρινα με βαζεις σε πειρασμο να το ψαξω
ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΟ ότι μου είπαν μεταφέρω και επίσης το παλικάρι ετοιμάζεται να μπει τον Οκτώβριο. Λες να έχω όρεξη να τρολλάρω εδώ μέσα και να λέω παπάτζες; Επίσης το 2013 πήραν 60 επιλαχόντες. Τι πάει να πει ο αριθμός 18 ειναι πολύ υψηλός; Το τηλέφωνο:210-6977000.
-
- Ταγματάρχης
Ενταξει ισως ειναι και ετσι οπως τα λες θα δειξει θα το ψαξω και εγω και τα ξαναλεμε ευχαριστω για το τηλεφωνο καλο βραδι η καλυτερα καλημερα
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Καλημέρα παιδιά. Μόλις πήρα στο τηλ που έδωσε ο Γιώργος και μου είπαν ότι όσον αφορά τους επιλαχόντες να πάρουμε τηλέφωνο τέλη Σεπτέμβρη.Οπότε σε 1 μήνα περίπου μπορούμε να μάθουμε. Λογικά θα εννοούσε τους επιλαχόντες του 15, διότι θα ξεκίνησαν με τους επιτυχόντες-επιλαχόντες του 14. Γιώργο σε ευχαριστούμε και για το τηλέφωνο!
To Serve and Protect
Γιώργο αν εννοείς εμένα με το όνομα " Γιώργος" που αναφέρεις στο μήνυμα σου, δε με λένε Γιώργο 

ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΟ σε βλέπω να ρωτάς στην ομάδα "Επιτυχόντες Σχολή Αστυφυλάκων (2014) " για το εαν ενημερώθηκαν απ το τμήμα για την εισαγωγή τους στη σχολή. Επίσης χθες το βράδυ με κεφαλαία κιολας γράμματα έλεγες επι λέξη " ΚΑΝΕΝΑς ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ" θέλοντας να δείξεις πόσο "ενημερωμένος" είσαι και να θίξεις τη δική μου ενημέρωση στα παιδιά του ΦΟΡΟΥΜ (και σε ρωτάω, λοιπόν, και εσένα απο που έχεις τέτοια ενημέρωση ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ; Δώσε μου μια έγκυρη πηγή). Παρεμπιπτόντως στην ομάδα που έκανες την ερώτηση, ενα παλικάρι απο κάτω σου απάντησε
Παρακαλώ την επόμενη φορά που θα πας να καυτηριάσεις/απαντήσεις σε δικό μου μήνυμα, να'σαι πιο ψαγμένος ή τουλάχιστον πιο "φιλικός"

- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Με συγχωρείς Police, σε μπέρδεψα με άλλον! Πάντως πιστεύω πως αν ρωτήσουμε στο Αρχηγείο, θα μας πουν. Δεν είναι κάτι παράλογο, ούτε ζητάμε τα στοιχεία αυτών που αποχώρισαν.
To Serve and Protect
Δεν πειράζει Γιώργο. Έτσι θέλω να πιστεύω φίλε. Αλλά το πιο πιθανό είναι να μας πουν " περιμένετε μέχρι τέλη του Σεπτέμβρη". Μακάρι να'μαστε σε καμιά 10άδα και να έρθει κανα δωράκι του χρόνου τέτοιο καιρό.
-
- Ταγματάρχης
Police_7 έγραψε:ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΟ σε βλέπω να ρωτάς στην ομάδα "Επιτυχόντες Σχολή Αστυφυλάκων (2014) " για το εαν ενημερώθηκαν απ το τμήμα για την εισαγωγή τους στη σχολή. Επίσης χθες το βράδυ με κεφαλαία κιολας γράμματα έλεγες επι λέξη " ΚΑΝΕΝΑς ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ" θέλοντας να δείξεις πόσο "ενημερωμένος" είσαι και να θίξεις τη δική μου ενημέρωση στα παιδιά του ΦΟΡΟΥΜ (και σε ρωτάω, λοιπόν, και εσένα απο που έχεις τέτοια ενημέρωση ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ; Δώσε μου μια έγκυρη πηγή). Παρεμπιπτόντως στην ομάδα που έκανες την ερώτηση, ενα παλικάρι απο κάτω σου απάντησεΠαρακαλώ την επόμενη φορά που θα πας να καυτηριάσεις/απαντήσεις σε δικό μου μήνυμα, να'σαι πιο ψαγμένος ή τουλάχιστον πιο "φιλικός"
Δεν φαίνεται τίποτα, αν τυχόν έχεις γράψει κάτι.
Σε κάθε στρατιωτικη σχολη εχουν μια λιστα με έναν αριθμο επιλαχόντων νομιζω. Αρα εκει πρεπει ν καλέσετε για ν μάθετε.
Παιδια εδωσα 2η φορα και δεν επιασα την αστυφυλακων για 400 μορια. Λετε να αξιζει να δωσω 3η φορα?
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Αν θες μόνο αυτό τότε δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες