Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

Επισης αυτα τα ατομα οι 2054 ειναι απο ολες τις κτηγοριες φανταζομαι δλδ 10% 4% παλαιο συστημα οποτε καθαρα καθαρα για νεο να ειναι πιο λιγοι... Και αυτο μετραει πιστευω.
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

marsupilami έγραψε:Επισης αυτα τα ατομα οι 2054 ειναι απο ολες τις κτηγοριες φανταζομαι δλδ 10% 4% παλαιο συστημα οποτε καθαρα καθαρα για νεο να ειναι πιο λιγοι... Και αυτο μετραει πιστευω.

Φυσικά και μετράει. Είδα πάρα πολλούς με 10%. Αλλά και πάλι, δεν γίνεται να μαζευτούν όλοι οι 16+ σε μία μόνο Σχολή (π. Χ Αστυφυλάκων), αλλιώς θα ρίξουν τις άλλες.

To Serve and Protect
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Το Επικυνδυνο και την ζημια για την ανοδο της βασης θα την κανουν Οι θεωρητικοι οι οποιοι συγκεντρωνουν τρελλα μορια και οι ιδιως οι γυναικες 17000 και βαλε. Παρολα αυτα εκτιμω οτι οι βασεις θα κυμανθουν στα επιπεδα του 2014 και να ελπιζετε οτι με τα μορια τα παραπανω που ανεφερα δεν θα παει ο αλλος για αστυφυλακας η πυροσβεστης
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από vasilis13 »

Εκτός από το 10% υπάρχουν και άτομα με το παλιό σύστημα (σε ένα άλλο σάιτ που μπαίνω συχνά είπαν ότι οι αιτήσεις για αυτούς είναι 200 περίπου αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά). Άλλοι θα πάνε στρατό καμιά 700 άτομα και άλλα 100 στην πυροσβεστική. Άν γίνουν αυτά τότε οι αιτήσεις περιορίζονται σε 1200-1300. Και όλοι δεν έγραψαν. Άποψη μου είναι ότι θα κυμανθεί +-200 μόρια από την περυσινή βάση. Αλλά όσο πιο χαμηλά τόσο το καλύτερο για όλους.
Άβαταρ μέλους
George911

Tzitzikakos σε αυτό που λες θα διαφωνήσω. Τη μεγαλύτερη ζημιά την κάνουν οι Θετικοί, έπειτα οι Θεωρητικοί (σωστά όπως είπες οι κοπέλες) και τέλος οι Τεχνολογικοί. Οι Θετικοί έχουν στην ουσία όλες τις σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο πεδίο τους. Επίσης, έχουν καλές επιδόσεις (βάσει στατιστικών) και γενικά, όσοι ενδιαφέρονται για επαγγελματική αποκατάσταση, μπορούν να φάνε πολλές θέσεις παιδιών. Μπορεί π. Χ να βάλουν στη σειρά Αξιωματικών ΕΛ. Ας, ΣΣΕ, ΣΜΥ, Αστυφυλάκων, Πυροσβεστών κλπ ενώ αντικειμενικά δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους οι Σχολές αυτές. Οι Θεωρητικοί κάνουν τη ζημιά γιατί είναι πάρα πολλές κοπέλες που, όπως έχουμε ήδη πει πολλές φορές, δεν φτάνουν τα όρια αλλά εν τέλει περνάνε. Οι Τεχνολογικοί δεν είχαν καλές βαθμολογίες.
Βασίλη μάλλον λες για το edu4u. Εκεί γράφουν ο, τι θέλουν, αλλά νομίζω ότι όντως 600 άτομα πήραν ΑΟΘ (με το παλιό σύστημα) και σίγουρα ενδιαφέρονται ακόμα λιγότεροι για την Αστυνομία.
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

George911 έγραψε:Tzitzikakos σε αυτό που λες θα διαφωνήσω. Τη μεγαλύτερη ζημιά την κάνουν οι Θετικοί, έπειτα οι Θεωρητικοί (σωστά όπως είπες οι κοπέλες) και τέλος οι Τεχνολογικοί. Οι Θετικοί έχουν στην ουσία όλες τις σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο πεδίο τους. Επίσης, έχουν καλές επιδόσεις (βάσει στατιστικών) και γενικά, όσοι ενδιαφέρονται για επαγγελματική αποκατάσταση, μπορούν να φάνε πολλές θέσεις παιδιών. Μπορεί π. Χ να βάλουν στη σειρά Αξιωματικών ΕΛ. Ας, ΣΣΕ, ΣΜΥ, Αστυφυλάκων, Πυροσβεστών κλπ ενώ αντικειμενικά δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους οι Σχολές αυτές. Οι Θεωρητικοί κάνουν τη ζημιά γιατί είναι πάρα πολλές κοπέλες που, όπως έχουμε ήδη πει πολλές φορές, δεν φτάνουν τα όρια αλλά εν τέλει περνάνε. Οι Τεχνολογικοί δεν είχαν καλές βαθμολογίες.
Βασίλη μάλλον λες για το edu4u. Εκεί γράφουν ο, τι θέλουν, αλλά νομίζω ότι όντως 600 άτομα πήραν ΑΟΘ (με το παλιό σύστημα) και σίγουρα ενδιαφέρονται ακόμα λιγότεροι για την Αστυνομία.

εγω παντως που ημουν θεωρητικη και στο σχολειο γενικοτερα καμια δεν ηθελε αστυνομια ουτε πυροσβεστικη ολες τις θεωρητικης ηθελαν νομικη ψυχολογια μμε αγγλικη ελληνικη φιλολογια ιστορικο τετοια κυριως ηθελαν. Και στον στιβο απο θεωρητικη τπτ στα κοριτσια κυριως θετικη τεχνολογικη ηταν...

Άβαταρ μέλους
George911

Ναι αυτές είναι οι συνήθεις επιλογές για τις κοπέλες από Θεωρητική, ιδιαίτερα η Νομική, η Ψυχολογία και η Αγγλική Φιλολογία. Αλλά τη ζημιά την κάνουν ορισμένες. Εικόνα
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ναι το edu4u είναι George911 για αυτό και το είπα με επιφύλαξη. Τώρα εγώ θεωρώ ότι αυτοί της θετικής επιλέγουν περισσότερο στρατιωτικές λόγω καλύτερων συνθηκών και μισθού. Και εκτός από αυτό κάποιος θα επιλέξει την ευελπίδων και την ΣΝΔ καθώς είναι και χαμηλότερες από την Αξιωματικών. Το ίδιο ισχύει και για την αστυφυλάκων. Τώρα ότι και να λέμε είναι εικασίες αλλά δεν παύουμε να ελπίζουμε για μια χαμηλή βάση ώστε να μπούμε όλοι που το θέλουμε πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
George911

Αυτό ακριβώς ελπίζουμε. Το εύχομαι πραγματικά να πέσει η βάση και να μπούμε όσοι το θέλουμε!
To Serve and Protect
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι θέσεις που διεκδικούνται να συμπληρωθούν στο 100% από άντρες υποψήφιους. Το γιατί θα το διαπιστώσετε όταν με το καλό φορέσετε στολή και αναλάβετε καθήκοντα σε υπηρεσίες, κλιμάκια, γραφεία κλπ κλπ. Καλή επιτυχία σε όλους!
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

George911 έγραψε:Ναι αυτές είναι οι συνήθεις επιλογές για τις κοπέλες από Θεωρητική, ιδιαίτερα η Νομική, η Ψυχολογία και η Αγγλική Φιλολογία. Αλλά τη ζημιά την κάνουν ορισμένες.Εικόνα

χαχαχα ναι αλλα τι ν γινει δεν πειραζει...

Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Οι γυναίκες καταλαμβάνουν μετά την σχολή θέσεις γραφείου ως επί το πλείστον ή βρίσκονται και σε μάχιμες υπηρεσίες;
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Stripes »

D.Y.K έγραψε:Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι θέσεις που διεκδικούνται να συμπληρωθούν στο 100% από άντρες υποψήφιους. Το γιατί θα το διαπιστώσετε όταν με το καλό φορέσετε στολή και αναλάβετε καθήκοντα σε υπηρεσίες, κλιμάκια, γραφεία κλπ κλπ. Καλή επιτυχία σε όλους!

Δε θα σχολιασω τη γνωμη σας, ωστοσο ευχομαι να συμπληρωθουν απο αξιους για τις υπηρεσιες ανθρωπους, ανεξαρτητου φυλου. Γιατι το 100% απο ανδρες, ξερετε, περα απο απολυτο ειναι και λιγο υπερεκτιμημενο. Ουτε ολοι ειναι αντρες, και για κανενα λογο δεν ειναι ολοι αξιοι και προθυμοι να προσφερουν στα σωματα.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

vasilis13 έγραψε:Οι γυναίκες καταλαμβάνουν μετά την σχολή θέσεις γραφείου ως επί το πλείστον ή βρίσκονται και σε μάχιμες υπηρεσίες;

κυριως σε γραφειο και εχω ακουσει και στο κεντρο Επιχειρησεων ισχυει; Δεν ξερω αν πηγαινουν στα ματ παντως εχω δει σε περιπολιες και γυναικες ιδιαιτερα στην τροχαια τις βγαζουν εξω.

Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Stripes »

vasilis13 έγραψε:Οι γυναίκες καταλαμβάνουν μετά την σχολή θέσεις γραφείου ως επί το πλείστον ή βρίσκονται και σε μάχιμες υπηρεσίες;

Ως επι το πλειστον, ναι σε γραφειο. Ωστοσο υπαρχουν και σε μαχιμες υπηρεσιες για να αποτελουν εξαιρεση. Βεβαια γραφειο με γραφειο εχει διαφορα. Κι αυτο ισχυει και για αντρες, γιατι κι αυτοι βρισκονται σε γραφειακες θεσεις. Αλλο το γραφειο του πινω καφεδακι, μιλαω με τον ανωτερο και φευγω στις 12, κι αλλο εχω ενα καρο χαρτουρα, ενα σωρο υποτελεις και ειμαι σε διοικητικη θεση και πρεπει να βγαλω αυτη τη δουλεια στο 8ωρο μου αξιοπρεπως κι αν χρειαστει να μεινω κι αλλο. Βεβαια οι περισσοτερες για να σου απαντησω κανουν το πρωτο. Δυστυχως.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης