Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)
Αν οι περισσοτεροι υψηλοι βαθμοι εχουν δηλωσει πυροσβεστικη πρωτα αυτο ειναι ακομα ενα σημαδι οτι θα πεσει η βαση των αστυφυλακων αφου θα μεινουν λιγοτεροι υψηλοβαθμοι για εκει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
vasilis13 έγραψε:Παιδιά για να καταλάβω οι αιτήσεις που είναι δεκτές για την πυροσβεστική είναι 3500. Από αυτές κάποιες αφορούν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν πιάνουν το ηλικιακό όριο για την αστυφυλάκων και διεκδικούν θέσεις εθελοντών. Εγώ απ'ότι καταλαβαίνω 3700 ήταν που είχαν γίνει δεκτές. Από αυτέ όμως αποκλείεται να πάτησαν στις ΠΚΕ τόσα άτομα. Αυτή είναι η δικιά μου άποψη.
φίλε τα ίδια όρια ηλικίας ισχύουν (26). Εκτός και αν αναφέρεσαι στους εθελοντές πυροσβέστες που μπορούν να μπουν μέχρι 33 (ή κάτι τέτοιο) , εκεί έχεις δίκαιο. Αλλά και πάλι είναι πολλοί λίγοι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
AlexG7 έγραψε:Αν οι περισσοτεροι υψηλοι βαθμοι εχουν δηλωσει πυροσβεστικη πρωτα αυτο ειναι ακομα ενα σημαδι οτι θα πεσει η βαση των αστυφυλακων αφου θα μεινουν λιγοτεροι υψηλοβαθμοι για εκει
μεγαλύτερη ζήτηση είχε ανέκαθεν η αστυνομία. Τώρα δεν ξέρω αν αυτοί που δήλωσαν πρώτα την πυροσβεστική είναι οι πιο πολλοί υψηλόβαθμοι.
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Pantel με τα μόρια που έχεις δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Μπορεί η Πυροσβεστική να είναι ψηλότερα από την Αστυφυλάκων, αλλά δεν θα ξεπεράσει τα μόρια σου. Είναι αδύνατο. Η Πυροσβεστική πράγματι ώθησε μεγάλο αριθμό ατόμων να ξαναδώσουν αποκλειστικά και μόνο για αυτό. Σε αντίθεση με την Αστυνομία, ξεκινά από μηδενική βάση (εφόσον τίθεται για 1η φορά στις Πανελλήνιες και άρα έχουν όλοι ελπίδες), οι επιτυχόντες εισάγονται το ίδιο έτος και ο κίνδυνος είναι σαφώς μικρότερος. Για την Αστυνομία τώρα, οι επιτυχόντες εισάγονται μετά από 1 ή 2 χρόνια (οπότε σου λέει ο άλλος σιγά μην περιμένω), η βάση κυμαίνεται τα τελευταία χρόνια στα ίδια επίπεδα (με εξαίρεση το 2013) και ο κίνδυνος υπάρχει παντού.
To Serve and Protect
Παιδια μηπως ξερεται κανέναν ή ακούσατε τιποτα στις πκε για παιδιά που εδωσαν με το παλιο σύστημα ΓΕΛ ή επαλ ομαδα β όμως.Ρωτω γτ ειναι μολις 8 θεσεις. Ευχαριστώ.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 58
Η βαση σε ΣΑΕΑ και Αστυφυλακων το ξαναλεω για ακομη μια φορα θα κυμανθει στις βασεις του 2014. Οι ενδειξεις ειναι παρομοιες με τοτε. Επισης πυροσβεστικη ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΣ της Εκτιμω 200 μορια πανω απο τις αστυνομικες.
Συμφωνώ με Τζιτζικακο! Οι βάσεις στην Αστυνομία θα θυμήσουν 2014! Τότε η Αστυφυλάκων είχε 15.910. Φέτος με λίγο χειρότερα γραπτά και με την "ελάφρυνση" των θέσεων της Πυροσβεστικής (γιατί τότε το 2014 η Αστυνομία αποτελούσε μονοπώλειο εφόσον δεν υπήρχε εναλλακτική λύση όπως τώρα της Πυροσβεστικής!) λογικά θα κυμανθεί στα 100-200 μόρια λιγότερα! Εξού και επιμένω ότι για μένα η αναμενόμενη βάση θα είναι στα 15.650-15.750.
Μακαρι παιδες, η λογικη ετσι λεει. Το μονο που μπορει να μας τα γυρισει ειναι ξαφνικα ολοι οσοι εγραψαν 18+ να στραφουν προς αυτες τις σχολες
-
- Ταγματάρχης
Λογικη στις πανελληνιες δεν υπαρχει Αγαπητοι φιλοι ! Απλα προσπαθουμε να βαλουμε λιγο το μυαλο μας να δουλεψει και να το προσαρμοσουμε στις συνθηκες που επικρατουν τωρα. Με 18000 και βαλε δεν θα παει ο αλλος πυροσβεστης η αστυφυλακας θα προτιμησει μονο αξιωματικων η τις στρατιωτικες σχολες που σαφως ειναι καλυτερα. Ελαχιστες θα ειναι οι περιπτωσεις που θα την επιλεξουν απο αυτους τους υποψηφιους. Και κατι ακομα το οποιο μπορει να στεναχωρησει καποιους αλλα ειναι η αληθεια το εχω συζητησει και με εκπαιδευτικους με εμπειρια στην δημοσια εκπαιδευση και στις εξετασεις. Οσο καποιος και μιλαω για αντρες γιατι στις γυναικες τα πραγματα ειναι διαφορετικα Το παλευει με τις πανελληνιες μεχρι 24 χρονων εχει πολλες ελπιδες να πετυχει. Μετα αλλαζουν οι ρολοι βαραινει ο οργανισμος για διαβασμα δεν καθεσε ευκολα να διαβασεις ο νους πεταει και σε αλλα και κανεις γενικοτερα μεγαλυτερη προσπαθεια να ανταγωνιστεις τους μικροτερους και φρεσκους υποψηφιους Που σπρωχνουν απο κατω επιτακτικα. Συνεπεια οχι και τοσο καλες βαθμολογιες αλλα μεσαιες 14500 εως 15500 Αποψη μου ειναι αυτη και δεν με πειραζει οποιος διαφωνει εξαλλου για αυτο ειναι το φορουμ να ανταλλασομαι αποψεις
Εννοειται οτι ισχυει αυτο που λες. Εγω ειμαι 25 τελευταια χρονια που μπορω να δωσω ηταν φετος κ εβγαλα 16400. Στα 18 μου ειχα βγαλει 18200 (αλλου τα μυαλα τοτε βεβαια) . Πραγματικα δε μπορουσα να κατσω να διαβασω. Για το διαβασμα που εριξα εχω βγαλει πολυ καλα μορια
Άρα έρχεσαι κατά κάποιο τρόπο στα λόγια μου και συμμεριζεσαι την άποψή μου για διακυμανση της βάσης στο 15.650-15.750; Διότι φέτος ειδικά πραγματικά υπάρχει συσσωρευση στις βαθμολογίες από 13.000-15.000!
-
- Ταγματάρχης
Εσυ εισαι καλος με αυτη την βαθμολογια και 25 χρονων που εισαι. Εγω μιλουσα για βαθμολογιες 15000 μορια. Σε βλεπω να εισαι μεσα καλα αποτελεσματαAlexG7 έγραψε:Εννοειται οτι ισχυει αυτο που λες. Εγω ειμαι 25 τελευταια χρονια που μπορω να δωσω ηταν φετος κ εβγαλα 16400. Στα 18 μου ειχα βγαλει 18200 (αλλου τα μυαλα τοτε βεβαια) . Πραγματικα δε μπορουσα να κατσω να διαβασω. Για το διαβασμα που εριξα εχω βγαλει πολυ καλα μορια
-
- Ταγματάρχης
Βαλε κατι παραπανω γυρω στο 15900Police_7 έγραψε:Άρα έρχεσαι κατά κάποιο τρόπο στα λόγια μου και συμμεριζεσαι την άποψή μου για διακυμανση της βάσης στο 15.650-15.750; Διότι φέτος ειδικά πραγματικά υπάρχει συσσωρευση στις βαθμολογίες από 13.000-15.000!
Μόλις διάβασα καπου ότι μεσα στο Σεπτέμβρη αναμένεται ν βγει προκήρυξη για το λιμενικό για 230 άτομα. Εκτός οτι το Σεπτέμβρη κιολας θ μπουν στηβ σχολη 93 λιμενοφυλακες. Το βρισκω εντελώς ΑΔΙΚΟ αυτο. Εμείς να γ@@@ στο διάβασμα για 250 θεσεις κ καποιοι αλλοι ν μην εχουν ανοίξει ποτέ βιβλιο ν μπαίνουν ετσι επειδή πήγαν ειδικες δυνάμεις. Επισης τπ αστείο είναι οτι δν παίρνει γενικη σειρα αλλα μονο απο επαλ κ ειδικες δυνάμεις. Δν υποτιμω κανεναν αλλα μπειτε κ δειτε τους βαθμους απολυτηρίων αυτων των 93 που μπηκαν τωρα. Υγ. Κ εγω ειμαι 22 κ πήγα δεα ειδικών δυνάμεων κ εχασα τημ Αστυφυλάκων για λιγα μορια το 2012 αλλά φετος ξαναεδωσα , εστρωσα το κωλο μου. Καποιοι αλλοι ομως μ τη βοηθεια του κράτους θ μπουν χωρίς ν έχουν κοπιάσει πνευματικά ΚΑΘΟΛΟΥ.
-
- Ταγματάρχης
Κατσε να το δεις πρωτα μην απογοητευεσαι τοσο ευκολα. Τιποτα δεν θα βγει απο του χρονου και αυτοι στις πανελλαδικες θελουν δεν θελουν. Και στην πυροσβεστικη δεν θελαν γιατι το ειχαν κανει κλαμπ απο πατερα σε γιο αλλα εφτασε η ωρα και μπηκαν στις πανελλαδικες. Το ιδιο θα παθουν και αυτοι και θα το δεις μην απογοητευεσαι και κατι ακομη να ξερεις αγαπητε φιλε κανενας δεν παει χαμενος απο το διαβασμα συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου καλα αποτελεσματα.Pao... έγραψε:Μόλις διάβασα καπου ότι μεσα στο Σεπτέμβρη αναμένεται ν βγει προκήρυξη για το λιμενικό για 230 άτομα. Εκτός οτι το Σεπτέμβρη κιολας θ μπουν στηβ σχολη 93 λιμενοφυλακες. Το βρισκω εντελώς ΑΔΙΚΟ αυτο. Εμείς να γ@@@ στο διάβασμα για 250 θεσεις κ καποιοι αλλοι ν μην εχουν ανοίξει ποτέ βιβλιο ν μπαίνουν ετσι επειδή πήγαν ειδικες δυνάμεις. Επισης τπ αστείο είναι οτι δν παίρνει γενικη σειρα αλλα μονο απο επαλ κ ειδικες δυνάμεις. Δν υποτιμω κανεναν αλλα μπειτε κ δειτε τους βαθμους απολυτηρίων αυτων των 93 που μπηκαν τωρα.Υγ. Κ εγω ειμαι 22 κ πήγα δεα ειδικών δυνάμεων κ εχασα τημ Αστυφυλάκων για λιγα μορια το 2012 αλλά φετος ξαναεδωσα, εστρωσα το κωλο μου. Καποιοι αλλοι ομως μ τη βοηθεια του κράτους θ μπουν χωρίς ν έχουν κοπιάσει πνευματικά ΚΑΘΟΛΟΥ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες