Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

George911 έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:Αυτοί με το παλαιό σύστημα μήπως ξέρεις αν είχαν υψηλά μόρια, γιατί επηρεάζονται και τα μόρια αυτών με το νεο.

Με το παλαιό σύστημα ΓΕΛ ξέρω μόνο 2-3. Οι 2 έχουν γράψει 16.500 περίπου και ο άλλος 18 κάτι. Ο τελευταίος δεν είμαι σίγουρος ότι πάει για Αστυφυλάκων. Τα μόρια αυτών με το νέο δεν επηρεάζονται καθόλου. Οι θέσεις που έχουν δώσει στην Αστυφυλάκων για το παλαιό σύστημα είναι 6 (αν θυμάμαι καλά), οπότε αν περάσεις, πέρασες.

Ο redman νομιζω ρωτησε για παλιο επαλ κ όχι γελ.

Στο παλιο επαλ δίνει 1 θέση

Στο παλιο γελ δινει 8 θεσεις.

Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

Α ναι! Λοιπόν Redman από ΕΠΑΛ Α' ΠΑΛΑΙΟ ξέρω μόνο 2. Ο 1ος έχει 18.330 και ο 2ος 19.175 (το είχα ξαναγράψει νομίζω).
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

vasilis13 έγραψε:Παιδιά εκεί που έψαχνα βρήκα αυτό.
http://policenet.gr/article/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-a%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82

Τώρα θα μου πείτε ότι και κάποιοι εξετάστηκαν είτε στο στρατό είτε στην πυροσβεστική αλλά και πάλι είναι μια καλή είδηση.

μαλιστα το αρθρο μιλαει μονο γι αυτους που εξεταστηκαν στις υγειονομικες... Και αναφερεται και στα αγορια και στα κοριτσια... Επειτα στα αθληματα θα κοπηκαν και καποια κοριτσια φανταζομαι πιθανον και λιγα αγορια. Ομως απο την αλλη αρκετοι που θα δηλωσουν αστυνομια θα εξεταστουν και στην πυροσβεστικη...

Άβαταρ μέλους
George911

Συν ότι το παρόν άρθρο αναφέρεται ΜΟΝΟ στους υποψηφίους που παρουσιάστηκαν στην Αθήνα... Στα αθλήματα σίγουρα κόπηκαν αρκετά άτομα... Άρα μπορούμε να εικάσουμε χονδρικά πως οι ικανοί είναι 600 άτομα... Δεν θα είναι κι άλλα τόσα από τις Επιτροπές Θεσ/νικης; Επίσης, όπως είπε ο marsupilami, είναι και οι ΠΚΕ Πυροσβεστικής αλλά και του Στρατού...
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

George911 έγραψε:Συν ότι το παρόν άρθρο αναφέρεται ΜΟΝΟ στους υποψηφίους που παρουσιάστηκαν στην Αθήνα... Στα αθλήματα σίγουρα κόπηκαν αρκετά άτομα... Άρα μπορούμε να εικάσουμε χονδρικά πως οι ικανοί είναι 600 άτομα... Δεν θα είναι κι άλλα τόσα από τις Επιτροπές Θεσ/νικης; Επίσης, όπως είπε ο marsupilami, είναι και οι ΠΚΕ Πυροσβεστικής αλλά και του Στρατού...

ακριβως! Ομως 2500 υποψηφιοι ειναι ολοι η μονο αυτοι που πηγαν αθηνα; Ποιους εννοει τωρα;

αν ειναι ολοι να υπολογιζουμε γυρω στους 1200 με 1500 επιτυχοντες συνολικα στις πκε;

Άβαταρ μέλους
George911

Νομίζω οι 2500 είναι αυτοί που έπρεπε να παρουσιαστούν στην Αθήνα, γιατί λέει από τους 2500 προσήλθαν οι τάδε... Και εγώ αυτό πιστεύω...1200 με 1500 επιτυχόντες...
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από vasilis13 »

Μακάρι παιδιά να είναι τόσοι και ίσως να δούμε την βάση της αστυφυλάκων να πέφτει ή έστω να μείνει εκεί που είναι (πράγμα που απεύχομαι).
Άβαταρ μέλους
George911

Φίλε Βασίλη όλοι αυτό ευχόμαστε. Εν τω μεταξύ (άσχετο) στο panelladikes24 έχει δημιουργηθεί ξεχωριστό θέμα για σχολιασμό των ΠΚΕ Αστυνομικών Σχολών (2016). Στα σχόλια γίνεται χαμός.https://panelladikes24.blogspot.gr/2016/07/2016_96.html Εικόνα

To Serve and Protect
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Γιωργο σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι πολύ ελπιδοφόρο για εμάς που δίνουμε με το νέο σύστημα Ε. ΠΑΛ να υπάρχουν άτομα με 1900+ μόρια που επέλεξαν το παλαιό σύστημα διότι βγαίνουν εκτός συναγωνισμού των 5 πολυποθιτων θέσεων... όποιος γνωρίζει μόρια από υποψηφίου ΕΠΑΛ ας μας δώσει την πληροφορία, ειναι μόνο 5 θέσεις..

Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Stripes »

Καλησπερα και παλι παιδια. Μετα απο μια τυχαια, θα ελεγα, συναντηση και συζητηση εμαθα πως οι ενεργες αιτησεις στην ΕΛ. ΑΣ ειναι περι τις 1300. Ελπιζω να μην ειναι μπαρουφα γιατι μιλουσα με ανωτατο αξιωματικο της Α. Δ. Αχαϊας.
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

Stripes έγραψε:Καλησπερα και παλι παιδια. Μετα απο μια τυχαια, θα ελεγα, συναντηση και συζητηση εμαθα πως οι ενεργες αιτησεις στην ΕΛ. ΑΣ ειναι περι τις 1300. Ελπιζω να μην ειναι μπαρουφα γιατι μιλουσα με ανωτατο αξιωματικο της Α. Δ. Αχαϊας.
Τόσες ηταν κ περισ περίπου?

Είναι καλο αυτο το νουμερο λετε?

Άβαταρ μέλους
George911

Pao... έγραψε:
Stripes έγραψε:Καλησπερα και παλι παιδια. Μετα απο μια τυχαια, θα ελεγα, συναντηση και συζητηση εμαθα πως οι ενεργες αιτησεις στην ΕΛ. ΑΣ ειναι περι τις 1300. Ελπιζω να μην ειναι μπαρουφα γιατι μιλουσα με ανωτατο αξιωματικο της Α. Δ. Αχαϊας.
Τόσες ηταν κ περις περίπου;

Είναι καλο αυτο το νουμερο λετε;

Πέρσι οι ενεργές ήταν 1.400, όπως μου είπαν. Το νούμερο αυτό δεν το έχω επιβεβαιώσει προσωπικά, αλλά ας δεχτούμε ότι αληθεύει. Ο Κουτρουμπέλης είπε θα μας πει αύριο ή μεθαύριο για τις ενεργές αιτήσεις των υποψηφίων της ΕΛ. ΑΣ.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

George911 έγραψε:Πέρσι οι ενεργές ήταν 1.400, όπως μου είπαν. Το νούμερο αυτό δεν το έχω επιβεβαιώσει προσωπικά, αλλά ας δεχτούμε ότι αληθεύει. Ο Κουτρουμπέλης είπε θα μας πει αύριο ή μεθαύριο για τις ενεργές αιτήσεις των υποψηφίων της ΕΛ. ΑΣ.

εχει δωσει ο κουτρουμπελης εκτιμηση για την αστυφ;

Άβαταρ μέλους
George911

marsupilami έγραψε:
George911 έγραψε:Πέρσι οι ενεργές ήταν 1.400, όπως μου είπαν. Το νούμερο αυτό δεν το έχω επιβεβαιώσει προσωπικά, αλλά ας δεχτούμε ότι αληθεύει. Ο Κουτρουμπέλης είπε θα μας πει αύριο ή μεθαύριο για τις ενεργές αιτήσεις των υποψηφίων της ΕΛ. ΑΣ.

εχει δωσει ο κουτρουμπελης εκτιμηση για την αστυφ;

Όχι ο Κουτρουμπέλης δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής δώσει κάποια εκτίμηση, μόνο ο Στρατηγάκης.

To Serve and Protect
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από AlexG7 »

Ερώτηση κρίσεως...

Εφόσον τα μηχανογραφικά είναι πλέον σε ηλεκτρονική μορφή δε θα έπρεπε να είναι θέμα λεπτών ένα πρόγραμμα υπολογιστή να ταξινομήσει τους μαθητές βάση μορίων κ να τους αντιστοιχήσει στην σχολή που περνάει ο καθένας;

Το τέλος Αυγούστου είναι καθαρά θέμα ότι επειδή πάντα τότε βγαίνουν οι βάσεις;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες