Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από AlexG7 »

Από ότι άκουσα στη διεύθυνση της πυροσβεστικής σήμερα που πήγα να παραδώσω τη βεβαίωση ικανότητας η ανθυποπυραγών θα περάσει τα 17000 και η πυροσβεστών θα κινηθεί εκεί κοντά στο 17000 (πιο κάτω λογικά).
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

Ναι για την Πυροσβεστική τόσο έλεγαν... Για την Αστυφυλάκων δεν έχουν πει τίποτα!
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από AlexG7 »

Η λογικη λεει οτι θα πεσει, γιατι αυτα τα ατομα που θα μπουν πυροσβεστικη με αυτους τους βαθμους αν δεν υπηρχε η επιλογη της πυροσβεστικης οπως μεχρι περυσι θα εβαζαν κ θα εμπαιναν αστυνομια. Οποτε φευγουν απο τη στοιβα της αστυνομιας που θα ηταν κανονικα κ πανε στης πυροσβεστικης
Άβαταρ μέλους
George911

AlexG7 έγραψε:Η λογικη λεει οτι θα πεσει, γιατι αυτα τα ατομα που θα μπουν πυροσβεστικη με αυτους τους βαθμους αν δεν υπηρχε η επιλογη της πυροσβεστικης οπως μεχρι περυσι θα εβαζαν κ θα εμπαιναν αστυνομια. Οποτε φευγουν απο τη στοιβα της αστυνομιας που θα ηταν κανονικα κ πανε στης πυροσβεστικης

Εύχομαι να έχει δίκιο η λογική φέτος, γιατί πέρσι δεν είχε... Μέχρι στιγμής έχω ακούσει αρκετά καλούς βαθμούς και μέρα με τη μέρα συνεχίζονται οι ΠΚΕ του Στρατού και της Πυροσβεστικής... Για εμένα είναι η τελευταία ελπίδα.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Stripes »

Παιδια, οι αριστουχοι ειναι ελαχιστοι και αυτοι που εχουν πολυ καλα μορια πιστευω πως δε θα πανε στην Αστυφυλακων. Θα δηλωσουν Στρατιωτικες, Πυροσβεστικη, Αξιωματικων Αστυνομιας. Τα ποσοστα στις κλιμακες μοριων βασει των στατιστικων του Υπουργειου ειναι χαμηλα με τα περισσοτερα ατομα να βρισκονται μεταξυ 13 και 16,5. Αν υπολογισουμε και ποσα ατομα θα φυγουν απο τις ΠΚΕ και ποσοι θα το μετανιωσουν στο τελος γιατι παντα γινεται αυτο, τοτε οι ελπιδες ειναι περισσοτερες και η λογικη ενθαρρυνει αυτη την κατευθυνση. Και ακομη σκεφτειτε πως ο ενας χρονος αναμονης μεχρι να γινει η καταταξη θα διωξει ακομα περισσοτερο κοσμο απο την Αστυφυλακων οπως εγινε και προηγουμενες χρονιες. Ευνοειται και η βαση και οι επιλαχοντες ετσι.
GeoP
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GeoP »

Φίλε μου φέτος όμως έχουν πρόσβαση από όλες τις κατεύθυνσεις στην αστυνομία και πυροσβεστική πράγμα που σημαίνει ότι η ζήτηση τους θα αυξηθεί κατακόρυφα! Συνεπώς προβλέπω μεγάλη αύξηση στις βάσεις! Έχω 16716 και ανησυχώ πραγματικά αν θα μπω αστυφυλακων! Στις ΠΚΕ ευτυχώς κόπηκαν αρκετά κορίτσια αλλά όσες κόπηκαν ήταν αδιάφορες μόνο όσες είχαν υψηλές βαθμολογίες το πάλεψαν
Άβαταρ μέλους
papikos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από papikos »

Stripes έγραψε:Παιδια, οι αριστουχοι ειναι ελαχιστοι και αυτοι που εχουν πολυ καλα μορια πιστευω πως δε θα πανε στην Αστυφυλακων. Θα δηλωσουν Στρατιωτικες, Πυροσβεστικη, Αξιωματικων Αστυνομιας. Τα ποσοστα στις κλιμακες μοριων βασει των στατιστικων του Υπουργειου ειναι χαμηλα με τα περισσοτερα ατομα να βρισκονται μεταξυ 13 και 16,5. Αν υπολογισουμε και ποσα ατομα θα φυγουν απο τις ΠΚΕ και ποσοι θα το μετανιωσουν στο τελος γιατι παντα γινεται αυτο, τοτε οι ελπιδες ειναι περισσοτερες και η λογικη ενθαρρυνει αυτη την κατευθυνση.Και ακομη σκεφτειτε πως ο ενας χρονος αναμονης μεχρι να γινει η καταταξη θα διωξει ακομα περισσοτερο κοσμο απο την Αστυφυλακων οπως εγινε και προηγουμενες χρονιες. Ευνοειται και η βαση και οι επιλαχοντες ετσι.
Αν ισχυε αυτο που λες περι της αναμονης, η βαση δεν θα ανεβαινε καθε χρονια.
Άβαταρ μέλους
George911

Και πέρσι όλοι έλεγαν θα πέσουν οι βάσεις και η Αστυφυλάκων ήταν από τις λίγες που ανέβηκαν. Έπεσε η Αξιωματικών ΕΛ. ΑΣ και ανέβηκε η Αστυφυλάκων! Φέτος μπορεί να έπεσαν εύκολα θέματα, αλλά έπεσε μεγάλο τσεκούρι παντού. Μπορεί δηλαδή από κάθε Επιτροπή 5-6 να είχαν 16.500-17.500, αλλά να είναι οι μόνοι ή να δηλώσουν κάτι άλλο πρώτα.
To Serve and Protect
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

George911 έγραψε: Και πέρσι όλοι έλεγαν θα πέσουν οι βάσεις και η Αστυφυλάκων ήταν από τις λίγες που ανέβηκαν. Έπεσε η Αξιωματικών ΕΛ. ΑΣ και ανέβηκε η Αστυφυλάκων! Φέτος μπορεί να έπεσαν εύκολα θέματα, αλλά έπεσε μεγάλο τσεκούρι παντού. Μπορεί δηλαδή από κάθε Επιτροπή 5-6 να είχαν 16.500-17.500, αλλά να είναι οι μόνοι ή να δηλώσουν κάτι άλλο πρώτα.
Γιώργο εκπλήσσομαι απο τα μόρια που αναφέρεις. Δεν νομιζω να έχουν 17 τόσοι πολλοί. Στα αθλήματα πάντως άκουσα οτι τουλάχιστον στα κορίτσια ήταν τυπικοί. Για τα αγόρια δεν γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

AlexG7 έγραψε:Η λογικη λεει οτι θα πεσει, γιατι αυτα τα ατομα που θα μπουν πυροσβεστικη με αυτους τους βαθμους αν δεν υπηρχε η επιλογη της πυροσβεστικης οπως μεχρι περυσι θα εβαζαν κ θα εμπαιναν αστυνομια. Οποτε φευγουν απο τη στοιβα της αστυνομιας που θα ηταν κανονικα κ πανε στης πυροσβεστικης

εγω τασσομαι με αυτην την λογικη και αναμενω πτωση στην αστυφ συγκεκριμενα. Τους λογους τους εχω αναφερει...

Άβαταρ μέλους
George911

Υποψήφιος έγραψε:
George911 έγραψε: Και πέρσι όλοι έλεγαν θα πέσουν οι βάσεις και η Αστυφυλάκων ήταν από τις λίγες που ανέβηκαν. Έπεσε η Αξιωματικών ΕΛ. ΑΣ και ανέβηκε η Αστυφυλάκων! Φέτος μπορεί να έπεσαν εύκολα θέματα, αλλά έπεσε μεγάλο τσεκούρι παντού. Μπορεί δηλαδή από κάθε Επιτροπή 5-6 να είχαν 16.500-17.500, αλλά να είναι οι μόνοι ή να δηλώσουν κάτι άλλο πρώτα.
Γιώργο εκπλήσσομαι απο τα μόρια που αναφέρεις. Δεν νομιζω να έχουν 17 τόσοι πολλοί. Στα αθλήματα πάντως άκουσα οτι τουλάχιστον στα κορίτσια ήταν τυπικοί. Για τα αγόρια δεν γνωρίζω.

Κι όμως και εγώ εξεπλάγην αρκετά όταν τα άκουσα, έχοντας δει βέβαια και τα στατιστικά στοιχεία. Με τα κορίτσια δεν ήταν καθόλου τυπικοί σε εμάς, ήταν ελαστικοί αρκετά. Απλά για τυπικούς λόγους το 1000αρι έπρεπε να το τρέξουν και όχι να το περπατήσουν και απλά να έχουν το ύψος. Με εμάς τα αγόρια δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Εσύ σε ποια Επιτροπή παρουσιάστηκες και που;

To Serve and Protect
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

George911 έγραψε:

Κι όμως και εγώ εξεπλάγην αρκετά όταν τα άκουσα, έχοντας δει βέβαια και τα στατιστικά στοιχεία. Με τα κορίτσια δεν ήταν καθόλου τυπικοί σε εμάς, ήταν ελαστικοί αρκετά. Απλά για τυπικούς λόγους το 1000αρι έπρεπε να το τρέξουν και όχι να το περπατήσουν και απλά να έχουν το ύψος. Με εμάς τα αγόρια δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Εσύ σε ποια Επιτροπή παρουσιάστηκες και που;

Α' επιτροπή Αθήνα. Αυριο (οι τελευταίοι είμαστε) δίνουμε αθλήματα. Οταν λες ελαστικότητα τι εννοείς;
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

AlexG7 έγραψε:Από ότι άκουσα στη διεύθυνση της πυροσβεστικής σήμερα που πήγα να παραδώσω τη βεβαίωση ικανότητας η ανθυποπυραγών θα περάσει τα 17000 και η πυροσβεστών θα κινηθεί εκεί κοντά στο 17000 (πιο κάτω λογικά).
kαι η διευθυνση πυροσβεστικης τι ειναι για να ξερει που θα κινηθουν οι βασεις; Υπουργειο παιδειας; Μην ακουω τετοια παλαβα γιατι θα τρελανετε τα παιδακια μεσα στο φορουμ. Αυτοι που λεν αυτα λεν απλως βλακειες και οσοι μιλουν για υψηλα μορια οι περισσοτεροι εχουν κατω απο 16000. Μην ακουτε κανεναν τα μορια θα ειναι περιπου ιδια και πιο κατω ισως απο περισυ. Εγω τα προσδιοριζω στις βασεις του 2014
Άβαταρ μέλους
George911

Σωστός ο Tzitzikakos. Στις ΔΙ. Π. Υ. Ν. Παραλαμβάνουν μόνο τα δικαιολογητικά, δεν έχουν τα μόρια των υποψηφίων, ούτε μπορούν να προβούν σε εκτιμήσεις.
Υποψήφιε, ελαστικότητα εννοώ πως στο 1000αρι ''χάριζαν'' 5 έως 10 δευτερόλεπτα. Ένα παιδί μέτρησε από περιέργεια το χρόνο που θα έβγαζαν το 1000αρι τα κορίτσια και το έβγαλαν πάνω από 4:20. Ίσως για αυτό στις Επιτροπές Θεσ/νίκης δεν επέτρεψαν στα παιδιά να έχουν χρονόμετρο.
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από vasilis13 »

Καλησπέρα και από εμένα. Σε ένα σάιτ που έψαχνα βρήκα μια διεύθυνση όπου ο στρατηγάκης (εκτιμητής βάσεων λένε ότι είναι εγώ δεν τον ξέρω) έχει δώσει τις εκτιμήσεις του και δίνει την αστυφυλάκων 15800 (γενική σειρά). Δεν θέλω να αγχώσω κανέναν αλλά επειδή το βρήκα είπα να σας το πω.

http://xkfilippidis.blogspot.gr/2016/06/baseis.html

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες