Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Εγώ πάντως που είμαι από Πάτρα βλέπω μεγάλη ζήτηση κυρίως για την Αστυφυλάκων από άντρες και γυναίκες και έχω αγχωθεί η αλήθεια είναι. Αν και έβγαλα 16659 μόρια Εικόνα
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

Τι γινεται ρε πολυ πατρα παιζει εδω μεσα ολοι οι πατρινοι αστυφ θελουν; Χαχα
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Stripes »

Μιχαλη, μιας και ειμαστε στον ιδιο τοπο μαζι με τη ζητηση κοιτα και το επιπεδο σε παρακαλω γιατι ξερω τι λεω οτι ειμαστε λιγοι. Μπορει να θελουν πολλοι αλλα αν δεις στις ομαδες δε ξερω ποσους να μετρησω που βγαζουν 1000 μετρα στον απαιτουμενο χρονο.Marsupilami ναι ακριβως αυτο, την εχω ξαναδει την ιστορια, για αυτο το οικονομικο εδω εχει 5000 ατομα στο τελος καθε χρονο. Αστο!
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Terminator »

Απο πάντοτε marsupilami η Αχαία και η περιφέρεια Ηπείρου είχαν ζήτηση για Αστυνομία/Στρατό/Σωφρονιστική Υπηρεσία ακόμα και τις μαύρες εποχές του βυσματικού διορισμού απο τις κυβερνήσης των δεκαετιών 1970-1980-1990.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Μιχάλης έγραψε:Εγώ πάντως που είμαι από Πάτρα βλέπω μεγάλη ζήτηση κυρίως για την Αστυφυλάκων από άντρες και γυναίκες και έχω αγχωθεί η αλήθεια είναι. Αν και έβγαλα 16659 μόρια Εικόνα
ε αν η βαση φτασει στα μορια που εχεις βγαλει τοτε τι να πω ! Ειπαμε αστυφυλακων ειναι οχι στυα η ευελπιδων. Μην τρελλαθουμε κιολας ! Καλα και εσυ με αυτα τα ωραια μορια θα τα χαραμησεις στην αστυφυλακων; Παιδια σκεφτειτε πιο ψυχραιμα και δηλωστε το σωστο, γιατι αυτο υστερα θα κανετε για μια ζωη και δεν παιρνει μετεπειτα Συγχωρεση και αλλαγη λογω λαθους η κακιας εκτιμησης. Κατα την ταπεινη μου αποψη απο αστυνομια αξιζει μονο η αξιωματικων. Στην αστυφυλακων μια ζωη θα εισαι δουλος πως να το πω ο φανταρος ας μου επιτραπει η λεξη της αστυνομιας. Με αυτα τα μορια πιανετε πολυ καλες υπαξιωματικων και θα εισαι και αρακτος ενω θα εχεις καλυτερη ποιοτητα ζωης
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

Terminator έγραψε:Απο πάντοτε marsupilami η Αχαία και η περιφέρεια Ηπείρου είχαν ζήτηση για Αστυνομία/Στρατό/Σωφρονιστική Υπηρεσία ακόμα και τις μαύρες εποχές του βυσματικού διορισμού απο τις κυβερνήσης των δεκαετιών 1970-1980-1990.

δεν το ηξερα αυτο αν και δικαιολογηται λογω της καταγωγης του παπανδρεου απο την αχαια...

AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από AlexG7 »

Εγω αν ειχα την ηλικια θα πηγαινα σιγουρα σε καποια στρατιωτικη με τα μυαλα που εχω τωρα. Αλλα οταν ειχα την ευκαιρια τα μυαλα μου ηταν σε μουνακια κ μπαλες Εικόνα

Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

AlexG7 έγραψε:Εγω αν ειχα την ηλικια θα πηγαινα σιγουρα σε καποια στρατιωτικη με τα μυαλα που εχω τωρα. Αλλα οταν ειχα την ευκαιρια τα μυαλα μου ηταν σε μουνακια κ μπαλες Εικόνα

Χαχαχα φίλε Alex, στο νεαρό της ηλικίας μας όλοι εκεί έχουμε-πάνω κάτω-τα μυαλά μας. Δεν γίνεται να σκεφτόμαστε μόνο το διάβασμα, τα φροντιστήρια, τα μόρια κλπ. Μετά που καθαρίζει το μυαλό μας σκεφτόμαστε καλύτερα... Και δυστυχώς ή ευτυχώς μετά πληρώνουμε τα ''σπασμένα''.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
George911
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

TZITZIKAKOS έγραψε:
Μιχάλης έγραψε:Εγώ πάντως που είμαι από Πάτρα βλέπω μεγάλη ζήτηση κυρίως για την Αστυφυλάκων από άντρες και γυναίκες και έχω αγχωθεί η αλήθεια είναι. Αν και έβγαλα 16659 μόρια Εικόνα
ε αν η βαση φτασει στα μορια που εχεις βγαλει τοτε τι να πω ! Ειπαμε αστυφυλακων ειναι οχι στυα η ευελπιδων. Μην τρελλαθουμε κιολας ! Καλα και εσυ με αυτα τα ωραια μορια θα τα χαραμησεις στην αστυφυλακων; Παιδια σκεφτειτε πιο ψυχραιμα και δηλωστε το σωστο, γιατι αυτο υστερα θα κανετε για μια ζωη και δεν παιρνει μετεπειτα Συγχωρεση και αλλαγη λογω λαθους η κακιας εκτιμησης. Κατα την ταπεινη μου αποψη απο αστυνομια αξιζει μονο η αξιωματικων. Στην αστυφυλακων μια ζωη θα εισαι δουλος πως να το πω ο φανταρος ας μου επιτραπει η λεξη της αστυνομιας. Με αυτα τα μορια πιανετε πολυ καλες υπαξιωματικων και θα εισαι και αρακτος ενω θα εχεις καλυτερη ποιοτητα ζωης

Τζιτζικάκο, μην παρασύρεσαι τόσο εύκολα από οποιονδήποτε γράφει πως έχει τόσο πολλά μόρια. Μπορεί να κοπεί στις ΠΚΕ ή πολύ απλά το λέει για να σαμποτάρει, είτε για προσωπικό όφελος, είτε γιατί δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του. Σαφώς και δεν το λέω αυτό για τον Μιχάλη, αλλά ο Μιχάλης είναι η αφορμή να αναφερθώ σε αυτό, καθώς σε ουκ ολίγα site υπάρχουν τέτοια άτομα, με δήθεν ψηλούς βαθμούς να αποθαρρύνουν τα υπόλοιπα άτομα να παραστούν στις ΠΚΕ, πόσο μάλλον να ξεχάσουν εντελώς το όνειρο της Αστυνομίας. Μιας και λέμε για την Πάτρα, να ξέρετε όλοι εδώ πως τα γραπτά από την Πάτρα στέλνονται στην Αθήνα για βαθμολόγηση, όπου λέγεται (και ισχύει) ότι είναι πολύ αυστηροί. Επομένως, οι πιθανότητες να συναντήσεις άτομο από Πάτρα με ψηλή βαθμολογία (και να ενδιαφέρεται για τέτοιες σχολές), δεν είναι και τόσο συχνό. Φιλικά τα λέω πάντα!

To Serve and Protect
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

TZITZIKAKOS έγραψε:ε αν η βαση φτασει στα μορια που εχεις βγαλει τοτε τι να πω ! Ειπαμε αστυφυλακων ειναι οχι στυα η ευελπιδων. Μην τρελλαθουμε κιολας ! Καλα και εσυ με αυτα τα ωραια μορια θα τα χαραμησεις στην αστυφυλακων; Παιδια σκεφτειτε πιο ψυχραιμα και δηλωστε το σωστο, γιατι αυτο υστερα θα κανετε για μια ζωη και δεν παιρνει μετεπειτα Συγχωρεση και αλλαγη λογω λαθους η κακιας εκτιμησης. Κατα την ταπεινη μου αποψη απο αστυνομια αξιζει μονο η αξιωματικων. Στην αστυφυλακων μια ζωη θα εισαι δουλος πως να το πω ο φανταρος ας μου επιτραπει η λεξη της αστυνομιας. Με αυτα τα μορια πιανετε πολυ καλες υπαξιωματικων και θα εισαι και αρακτος ενω θα εχεις καλυτερη ποιοτητα ζωης

Φίλε, δεν έχω το όριο ηλικίας αλλιώς θα διάλεγα κάποια Στρατιωτική Σχολή και κυρίως ΣΤΥΑ κλπ. Διαλέγω την Αστυφυλάκων για τους ίδιους λόγους που την διαλέγεις και εσύ. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες. Φιλικά. Καλή επιτυχία σε όλους σας.

ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση από ΕΛ.ΑΣ. »

Καλησπέρα Μιχάλη. Οι βαθμολογίες που βλέπεις στην Πάτρα για αστυφυλάκων και ΣΑΕΑ που κυμαίνονται περίπου; Προσωπικά Θεωρώ ακραίο να μείνεις έξω με τα μόρια που συγκέντρωσες αλλά απ'την άλλη δεν μπορώ να πω και τίποτα με σιγουριά διότι όπως είδαμε και πέρσι όλες οι βάσεις στο 5ο έπεσαν και η αστυφυλάκων ανέβηκε...
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Με 17 600 και βαζοντας πρωτες ανθυποπυραγων-αξιωματικων ελληνικης αστυνομιας... Στην τριτη επιλογη ειμαι αναμεσα σε αστυφυλακων συδ... Τι λετε εσεις
Paris98
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Paris98 »

Ρε παιδια... Εγω εβγαλα 18.576 απο 2ο επιστημονικο πεδιο.1η επιλογη μου ειναι η ΣΜΑ Ικαρων... Ειμαι και α κατηγορια τριτεκνων... Μπορω λετε να μπω εστω οριακα; Αλλιως μετα παω ιπταμενους, ανθυποπυραγων και Ευελπιδων Οπλα
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μιχάλης έγραψε:
TZITZIKAKOS έγραψε:ε αν η βαση φτασει στα μορια που εχεις βγαλει τοτε τι να πω ! Ειπαμε αστυφυλακων ειναι οχι στυα η ευελπιδων. Μην τρελλαθουμε κιολας ! Καλα και εσυ με αυτα τα ωραια μορια θα τα χαραμησεις στην αστυφυλακων; Παιδια σκεφτειτε πιο ψυχραιμα και δηλωστε το σωστο, γιατι αυτο υστερα θα κανετε για μια ζωη και δεν παιρνει μετεπειτα Συγχωρεση και αλλαγη λογω λαθους η κακιας εκτιμησης. Κατα την ταπεινη μου αποψη απο αστυνομια αξιζει μονο η αξιωματικων. Στην αστυφυλακων μια ζωη θα εισαι δουλος πως να το πω ο φανταρος ας μου επιτραπει η λεξη της αστυνομιας. Με αυτα τα μορια πιανετε πολυ καλες υπαξιωματικων και θα εισαι και αρακτος ενω θα εχεις καλυτερη ποιοτητα ζωης

Φίλε, δεν έχω το όριο ηλικίας αλλιώς θα διάλεγα κάποια Στρατιωτική Σχολή και κυρίως ΣΤΥΑ κλπ. Διαλέγω την Αστυφυλάκων για τους ίδιους λόγους που την διαλέγεις και εσύ. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες. Φιλικά. Καλή επιτυχία σε όλους σας.

μην βγαζεις συμπερασματα μιχαλη χωρις να ξερεις γιατι κανεις μεγαλο λαθος. Εγω δεν θα επιλεξω αστυφυλακων οχι για τους λογους που περιγραφεις αλλα γιατι δεν θελω να ειμαι δουλος μια ζωη. Θα βαλω μονο αξιωματικων αστυνομιας και πυροσβεστικης οπου η κατασταση ειναι σαφως ανωτερη και η ξωη δεν συγκρινετε με του αστυφυλακα η του πυροσβεστη. Εχω γραψει καλα μορια εκτιμω οτι θα την πιασω με 18459 που εχω βγαλει.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Paris98 έγραψε:Ρε παιδια... Εγω εβγαλα 18.576 απο 2ο επιστημονικο πεδιο.1η επιλογη μου ειναι η ΣΜΑ Ικαρων... Ειμαι και α κατηγορια τριτεκνων... Μπορω λετε να μπω εστω οριακα; Αλλιως μετα παω ιπταμενους, ανθυποπυραγων και Ευελπιδων Οπλα
εκτιμω οτι την ικαρων την εχεις αλλοιως μετα σσε αλλα μονο σωματα Απο τις καλυτερες σχολες.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες