Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 82
Χαχαχα σωστα! Ανωτερες προσσωπικοτητες ρε παιδι μου... Αυτοι ηταν απλποι πυροσβεστες που μπορουσαν να δωσουν για αξιωματικων υπαρχει και στην αστυνομια αυτο αλλα οι βασεις ειναι πολυ πιο υψηλες νομιζω 16800
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 20
TZITZIKAKOS έγραψε:διαβαζω για την αξιωματικων της πυροσβεστικης οτι τα μορια θα φθασουν 18000 και σκεφτομαι αλλες χρονιες μεχρι περισυ που μπαιναν κατι τυποι με 8000 και 9000 μορια με τα διαφορα κολπα απο εθελοντες πυροσβεστες και κατι τετοια παλαβα. Σκεφθειτε τωρα τους νεους που θα μπουν με αυτες τις βαθμολογιες αντε να συνενοηθουν δεν θα μπορουν με ολους αυτους τους τυπους σκετα ξυραφια χα χα χα
Έτσι Ήταν και η αστυνομία Μέχρι πριν 20-25 χρόνια που έμπαινε και η κουτσή μαρία δεν παν είχε στραβισμό και να μην μπορούσε να πιάσει ούτε στυλό επειδή είχε βύσμα τον γείτονα του υπουργού δημοσίας τάξεως θα διοριζόταν και όταν ξαφνικά μπήκε η αστυνομία στις πανελλήνιες αυτομάτως ανέβηκε το επίπεδο της. Τώρα είναι βέβαια ότι και η πυροσβεστική θα φτάσει ψηλά στα μόρια γιατί οι θέσεις έτσι όπως το πάνε ζήτημα να είναι ούτε 100 και οι υποψήφιοι είναι χιλιάδες. Ποιοι θα πάρουν αυτές τις θέσεις; Φυσικά οι πιο καλοί μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Αφου υπαρχσι αναγκη γιατιδεν Γαζουν παραπανω θσσεις τουλαχιστον για σχ πυροσβεστων 250 οπως και στν αστυφ?
-
- Α/ΓΕΑ
marsupilami έγραψε:Αφου υπαρχσι αναγκη γιατιδεν Γαζουν παραπανω θσσεις τουλαχιστον για σχ πυροσβεστων 250 οπως και στν αστυφ;
Δεν υπάρχει ανάγκη αφού θα κάνουν διαγωνισμο για πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ 800 ατόμων στην πυροσβεστική όπως ακούγεται για τον Ιανουάριο που μας έρχεται.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Αληθσια θα βγει προκυρηξη; Χαμος θα γινει οπως με τους λ/φ αλλα για να δουμε ααν βγει...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 58
Με ολα αυτα τα μετρα λιτοτητας την αυξηση των οριων συνταξιοδοτησης χλωμο το βλεπω για προσληψεις νεες. Απο εδω και στο εξης θα προσλαμβανονται Μονο μεσω πανελλαδικων εξετασεων
-
- Α/ΓΕΑ
Καλά tzitzikako όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι πολλά λένε λίγα πίστευε. Οσο για τα σώματα ασφαλείας και τους στρατιωτικούς ο μισθός θα μειωθεί περαιτέρω το καλοκαίρι που αυτό σημαίνει ότι όσοι πάτε για εκεί ξεχάστε τα πολλά λεφτά και την άνετη ζωή.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Οπως και το 13 αν δεν κανω λαθος που εδωσε 250 θεσεις για στυφ και μετα το σεπτεμβρη εβγαλε προκηρυξη για 500 ειδ φρ?
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 58
terminator ναι αυτο το γνωριζω με τα νεα μετρα ισχυει αλλα οχι μονο μειωσεις στους ενστολους αλλα σε ολο τον δημοσιο τομεα ! Θα ειναι δυσκολο για εναν με τα χρηματα αυτα να κανει οικογενεια αργοτερα και πρεπει να το σκεφτει καλα πριν καταταγει εκει. Οι μονες τυχερες θα ειναι οι γυναικες που δεν ειναι στην πρωτη γραμμη αλλα αραχτες σε γραφεια χωρις κινδυνους και συγχρονως απο την φυση τους δεν σηκωνουν και τα βαρη τα οικογενειακα με συνεπεια να τους μενουν χρηματα
Με τα θέματα που μπήκαν σήμερα στα μαθηματικά προβλέπω οι βάσεις να πέφτουν πολύ. Είναι βέβαια και τα αρχαία στο παιχνίδι, εκεί δε ξέρω τι παίζεται, αλλά και εκεί κάθε χρόνο πάνω από τους μισούς γράφουν κάτω από τη βάση.
Καλησπέρα σε όλους παιδιά.AlexG7 πως θεωρείς τα μαθηματικά σήμερα. Δύσκολα, εύκολα ή μέτρια;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
AlexG7 έγραψε:Με τα θέματα που μπήκαν σήμερα στα μαθηματικά προβλέπω οι βάσεις να πέφτουν πολύ. Είναι βέβαια και τα αρχαία στο παιχνίδι, εκεί δε ξέρω τι παίζεται, αλλά και εκεί κάθε χρόνο πάνω από τους μισούς γράφουν κάτω από τη βάση.
παιδες να πω την αποψη μου μιας και εδινα αρχαια σημερα... Τα θεματα δεν ηταν ουτε πολυ ευκολα ουτε πολυ δυσκολα αλλα θα δειξσι τι να σου πω. Παντως αρκετοι δεν εγραψαν καλα η τουλαχιστον οπως περιμεναν. Κοιταξτε ακομη εχουμε και τα υπολοιπα μαθηματα για να μπορουμε να διαμορφωσουμε αποψη αλλα μεχρι τωρα αν και ειανι οι περισς αισιοδοξοι δεν νομιζω πως θα εχουμε την ιδια αντιληψη οταν βγουν τα αποτελεσματα...
Εμένα τα μαθηματικά μου φάνηκαν μέτρια προς δύσκολα. Εύκολο χαρακτηρίζεται κάτι που και ένας λίγο διαβασμένος το έγραφε. Ε δεν είχε πολλά τέτοια. Εγώ που είμαι ένας μαθητής του 16-17 έγραψα κάπου 13-14 σήμερα υπολογίζω (με αυστηρότητα) . Οπότε βατά όπως τα λένε στην τηλεόραση δε μου κάθεται καλά να τα πω. Άλυτα δεν ήταν σίγουρα. Αλλά είχε 2-3 υποερωτήματα αρκετά δύσκολα. Εγώ προβλέπω μεγάλη πτώση σε όλες τις σχολές με λίγο μικρότερη όσες έχουν, εγάλη ζήτηση, αλλά και εκεί πτώση.
Συγκεκριμένα για αστυνομία μέχρι και πέρισυ τα μαθήματα βαρύτητας ήταν μαθηματικά γενικής και ΑΟΘ που όλοι εκεί έγραφαν 18+ ακόμα και της θεωρητικής και η βάση είναι στα 16100. Φέτος με βαρύτητα τα μαθηματικά κατεύθυνσης με συντελεστή 1,4 και αρχαία αναλόγως και με 4 συνολικά μαθήματα (δηλαδή δεν έχεις περιθώρια να συμπληρώσεις ένα κακό μάθημα με τα άλλα, πρέπει να πας καλά σε όλα) είναι λογικό ότι θα πέσουν οι βάσεις αρκετά.
Συγκεκριμένα για αστυνομία μέχρι και πέρισυ τα μαθήματα βαρύτητας ήταν μαθηματικά γενικής και ΑΟΘ που όλοι εκεί έγραφαν 18+ ακόμα και της θεωρητικής και η βάση είναι στα 16100. Φέτος με βαρύτητα τα μαθηματικά κατεύθυνσης με συντελεστή 1,4 και αρχαία αναλόγως και με 4 συνολικά μαθήματα (δηλαδή δεν έχεις περιθώρια να συμπληρώσεις ένα κακό μάθημα με τα άλλα, πρέπει να πας καλά σε όλα) είναι λογικό ότι θα πέσουν οι βάσεις αρκετά.
Δηλαδή οι βάσεις πιθανόν να κυμανθούν και στις 14 χιλιάδες ; Φαντάζομαι εξαρτάται και απο τις θέσεις που θα προκηρύξουν.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Θα συμφωνησω φιλε σε ολα θεωρω οστυφ θα κυμανθει οπως η σμυ καπως και εγω το ιδιο ενα μαθητης που διαβαζε και δεν ηταν αδιαφορος ημουν και εγραψα περιπου απο 14 μεχρι 16 εγω το υπολογιζω αυτο. Παντως καλοι μαθητες δεν εγραψαν καλα φανταστειται τι εκαναν οι μετριοι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες