Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από mysterio »

Κατά τη διάρκεια της προπαίδευσης απαγορεύονται κάθε είδους κινητά γιαυτό να προμηθευτείτε με τηλεκάρτες.(Εμάς πέρσι στη ΣΜΥΝ μας άφησαν να πάρουμε 3-4 φορές όλες κ όλες τηλέφωνο και αυτές απο 3 με 4 λεπτά αυστηρά ο καθένας για να προλάβουμε όλοι, εσείς που είστε λιγότεροι καί στη Σχ. Λιμενοφυλάκων ίσως να είναι πιο ελαστικοί δεν ξέρω)
Οι έξοδοι είναι κάθε Τετάρτη απόγευμα και κάθε Παρασκευή απόγευμα και Σαββατοκύριακο για όποιους δεν έχουν ποινολόγια!(κυρίως τα ΣΚ λογικά θα αποφεύγουν να σας τιμωρούν για να μην σας ταϊζουν στη σχολή)
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
tasos

Δημοσίευση από tasos »

υπάρχει περίπτωση την ημέρα της εξόδου να έχει κάποιος υπηρεσία και να μην βγει η δεν θα έχει υπηρεσίες
neutwn
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από neutwn »

Εγω παντως παιδια πηρα τηλεφωνο στην εκπαιδευση και ειπαν το πολυ 10 μερες μεσα, οποτε μην μπερδευουμε το λιμενικο που ειχε σαν προυποθεση ολοι να εχουμε παει στρατο και συγκεκριμενα εδ με οποιαδηποτε αλλη σχολη μεσω πανελληνιων! Τα λεμε μεσα παιδες...
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

neutwn έγραψε:Εγω παντως παιδια πηρα τηλεφωνο στην εκπαιδευση και ειπαν το πολυ 10 μερες μεσα, οποτε μην μπερδευουμε το λιμενικο που ειχε σαν προυποθεση ολοι να εχουμε παει στρατο και συγκεκριμενα εδ με οποιαδηποτε αλλη σχολη μεσω πανελληνιων! Τα λεμε μεσα παιδες...

Ισως να είναι διαφορετικά τώρα σε εσάς και πιό "λάσκα" που θα είστε στη Λιμενοφυλάκων. Εγώ σας έδωσα τις συμβουλές μου με βάση τις εικόνες που είχα και αυτά που έζησα μέσα στη σχολή σαν Δοκ. Υπαξιωματικός πέρσι.
Και πληροφοριακά neutwn Και οι Υπαξιωματικοί έχουμε σαν απαραίτητη προϋπόθεση να έχουμε εκπληρώσει όλοι τις στρατιωτικές μας υποχρεώσεις και οι περισσότεροι ήμασταν ΔΕΑ και ειδικές δυνάεις στη σειρά μου, οπότε δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό που ανέφερες. Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι οτι στη Λιμενοφυλάκων δεν θα έχετε το Π. Ν. Για διοίκηση και θα είναι πιο χαλαρά λογικά μετά την προπαίδευση σας. Καλή αρχή σε όλους σας.
tasos

Δημοσίευση από tasos »

mysterio οι υπηρεσίες σε εσας υπήρχαν και τις μέρες τις εξοδου και ποσες υπηρεσίες την εβδομάδα κάνετε;
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

tasos έγραψε:mysterio οι υπηρεσίες σε εσας υπήρχαν και τις μέρες τις εξοδου και ποσες υπηρεσίες την εβδομάδα κάνετε;

Το τι και πόσες υπηρεσίες και αγγαρείες θα κάνετε εξαρτάται από τη σχολή στην οποία εκπαιδεύεστε και τις "ανάγκες" αυτής.
Στη ΣΜΥΝ που ήμουν μέχρι τα μισά της εκπαίδευσης που δεν είχαμε ακόμη διανυκτερεύσεις τις Τετάρτες που επιστρέφαμε το βράδυ μπαίναμε όλοι κανονικά βάρδιες όπως και τις Κυριακές. Από τότε που πήραμε όσοι πήραμε διανυκτερεύσεις και μπαίναμε Πέμτη και Δευτέρα πρωί αντίστοιχα, φρόντιζαν τις Τετάρτες να υπάρχουν πάντα κάποιοι ποινολογημένοι είτε κάποιοι που δεν είχαν "κερδίσει" τις διανυκτερεύσεις οι οποίοι θα έκαναν αγγαρίες και βάρδιες.(όπως υπήρχαν και κάποια άτομα που δεν είχαν είτε σπίτι είτε χρήματα για να βγουν και έμεναν μέσα και αναγκαστικά τους έχωναν).
Αλλά και πάλι ξαναλέω ότι η ποσότητα υπηρεσιών μέσα στην εβδομάδα δεν είναι στανταρ είναι ανάλογα με τη σχολή. Όσον αφορά τη Λιμενοφυλάκων δεν γνωρίζω κάτι, απλά πιστεύω ότι κυρίως ΠΣΚ θα φροντίζουν να σας βγάζουν σχεδόν όλους τουλάχιστον εξοδούχους και το πολύ πολύ να σας κόβουν καμια Τεταρτη με ποινολόγια. Ελπίζω να βοήθησα.
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Να σαι καλά, Δυκ, ευχαριστούμε για όλα, δε σε παρεξηγούμε. Απλά γράφαμε και πράγματα που μπορεί να μην ήξερες. Καλή συνέχεια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες