Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)
Κατανοώ ότι κάποιος ίσως να σου είπε τα δικά του στο τηλέφωνο, αλλά η πραγματικότητα καταρχήν είναι ότι είναι ασχετο το ζήτημα κατανομής θεσεων όπου εστάλει στο αρμόδιο υπουργειο στις 15 αυτου του μηνός με τον ελεγχο δικαιολογητικών όπου θα μπορούσε να γίνει οποτεδήποτε, ακόμα και κάποιον με ψεύτικα δικαιολογητικά - πτυχία να πιάσουν, απλά καλούν τον επόμενο, ένα όνομα αλλάζει, όχι η κατανομή θέσης! Τα πράγματα είναι όπως έγραψα παραπάνω. Για επιλαχόντες δεν γνωρίζω, παρακαλώ μην ρωτάτε πράγματα που έχουν αναλυθεί σε προηγούμενες απαντήσεις όπως με ποιους θα μπω εγώ κλπ, πάρτε το θέμα απ την αρχή.
Παιδια ειχε καποιος καποια αλλη ενημερωση περαν απο τα οσα μας ειπε ο Αναδρομικος;
Βγηκε η κατανομη των θεσεων.
http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/katanomi-49-dokimon-limenofilakon-sto-arxigeio-tou-limenikou-apofasi/
http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/katanomi-49-dokimon-limenofilakon-sto-arxigeio-tou-limenikou-apofasi/
Μόνο ο αναδρομικος μου φαίνεται ξέρει τι παιδί πάλι σωστός βγήκε με την κατανομη θέσεων... τώρα τι περιμένουμε φίλε;
Εγω πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οντως οτι εγκριθηκε η κατανομη θεσεων και τις προσεχεις μερες (μεσα στη βδομαδα που μας ερχεται μαλλον) θα βγει το χρονοδιαγραμμα για την εισαγωγη στη σχολη.(πανω κατω αυτα που ειπε και ο αναδρομικος απο πανω). Επισης το διαστημα που θα αφησουν στους επιτυχοντες για προετοιμασια θα ειναι μαξιμουμ 3 εβδομαδες. Οποτε καλως ερχοντων των πραγματων οι επιτυχοντες θα μπουν περι τα μεσα Οκτωβρη.
Παιδιά καλησπέρα άντε να μπούμε με το καλό. . ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πηγή για το αν διαμενουμε μέσα ή όχι ρωτάω γιατί κάποιοι είναι από επαρχία και θα χρειαστεί να βρουν κάποιο σπίτι!!!
Απ'οσο γνωριζω φιλε μου (τουλαχιστον απο τους σημαιοφορους που ειναι μεσα) για 3-4 εβδομαδες θα ειμαστε εσωκλειστοι. Οταν τελειωσει και αυτος ο μηνας, θα εχουμε εξοδο Τεταρτη και Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακη (εκτος αν εχουμε ποινες). Αυτο γινεται τωρα στους σημαιοφορους. Λογικα το ιδιο θα γινει και σε εμας.
Το γνωρίζω ότι δεν ειναι το σωστο νημα για να ρωτησω , αλλα θελω να ρωτησω τον anadromikos εαν του ηρθε email οτι θα μπει τον Οκτώβριο η θα μπει με τους επιλαχων ; Εγω ειμαι επιλαχων κατω του 10 απλα ρωταω και εαν εχουν στειλει καποιο email σε κάποιο επιλαχων;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Εμενα φιλε που ημουν επιτυχων μου ηρθε κανονικοτατα mail και απ'οτι ειδα ειχε μονο 49 παραληπτες, αρα μονο τους επιτυχοντες. Απλα το 'θεμα' ηταν οτι δε μου ηρθε στα 'Εισερχομενα' αλλα στα "Ανεπιθυμιτα' (spam). Οσον αφορα τους επιλαχοντες, ειχαν ακουστει πολλα οτι θα επαιρναν 44, αλλα οπως ειδες και στη ΕτΚ η κατανομη των θεσεων αναφερεται μονο σε 49 ατομα (αλλιως θα ελεγε 93)
Εμένα μου έστειλαν ξεχωριστά μειλ, πριν απ'όλους καθότι εχω προτεραιότητα πριν απο αυτη την σειρά. Ξεχωριστό μειλ διότι γραφω διαφορετικες (ελαφρως)υπευθυνες δηλωσεις καθότι μπαινω με όρους 2007, δηλαδή αναδρομικούς. Εγώ δεν ήμουν ποτέ επιλαχών , επιτυχών ήμουν όπου τον είχαν κόψει παράνομα, αλλα και παράνομα δεν τον έβαζαν στο λιμενικό τόσα χρόνια. Καλή σχολή εύχομαι στους επιτυχόντες και μακάρι να γινει κατι εν τελει και για τους επιλαχόντες..
Ευχαριστώ πολύ anadromikos .Και κατι ακομα θα ήθελα να σε παρακαλεσω εαν
Μαθεις τίποτα για τους επιλαχων μιας και εισαι καλητερα πληροφορημενος απο ολους ενημέρωσε μας
Ευχαριστω και πάλι
Μαθεις τίποτα για τους επιλαχων μιας και εισαι καλητερα πληροφορημενος απο ολους ενημέρωσε μας
Ευχαριστω και πάλι
Οι πιτυχοντες τσεκαρετε τα μαιλ σας. Οτι λεει ειναι υποχρεωτικο κι ας λεει προαιρετικο. Επικοινωνηστε αμεσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης