Φοιτητική άδεια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Anonymous »

Είμαι φοιτητής σε κρατικό πανεπιστημιακό ίδρυμα των Αθηνών και κατατάσομαι στην Αυλώνα στις 9 Φεβρουαρίου΄09. Δικαιούμαι να παρευρεθώ στα μαθήματα που χρωστάω εν καιρώ βασικής εκπαίδευσης;

Ευχαριστώ,

Αλέξανδρος
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Έχει απαντηθεί το ερώτημα πάμπολλες φορές σε πάνω από ένα θέματα του forum.

Anonymous

Φοιτητική άδεια

Μαρκο θα μπορουσες να ειχες απαντησει αφου εκανες ετσι κι αλλιως τον κοπο να γραψεις... Αλεξανδρε αδεια στη βασικη εκπαιδευση κανονικα δεν δινεται... Απο κει και περα εσυ πες το οταν παρουσιαστεις και ειναι στην ευχερια του διοικητη...
Anonymous

Φοιτητική άδεια

Αναφερομαι στο πρωτο δεκαημερο, μεχρι δηλαδη την ορκομωσια... Δεν ξερω αν εννοεις κατι αλλο...
Anonymous

Φοιτητική άδεια

Ευχαριστώ πολύ tas, η απάντησή σου με κάλυψε
james
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από james »

Χαίρετε κι από 'μένα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας.

Θέλω να ρωτήσω το εξής... Πόσο εύκολα/δύσκολα δίνουν φοιτητικές άδειες στην ΣΕΑΠ;
Δεν λέω να το σκίσω το θέμα,2 μαθήματα χρωστάω αλλά πρέπει να τα περάσω οπωσδήποτε έως τον Σεπτέμβριο και αν μπω τώρα ΣΕΑΠ (οπότε Ιούνιος έως Οκτώβριο στην ΣΕΑΠ) ανησυχώ μήπως δεν μου δώσουν καθόλου άδεια και χάσω και τις 2 εξεταστικές.
Έχει κάποιος σχετική εμπειρία;
fotis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από fotis »

Εμας παντος στο χαιδαρι ΣΔΒ ΥΕΑ μας ειπανε οτι δεν δινουν φοιτιτικη αδεια
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Marina2 »

Ειναι πάντως υποχρεωμενοι εφοσον εχει ο στρατευσιμος τετοιες υποχρεωσεις να του χορηγησουν την αδεια! Από το ΓΕΣ τετοιες συμπεριφορές Διοικητων (διοτι αυτοι περνουν αποφάσεις) τις κατακρινουν!

Anonymous

Φοιτητική άδεια

H φοιτητική άδεια είναι στην ευκαίρια του κάθε Δκτη να δοθεί δεν είναι υποχρεωτική. Όπως επίσης απαγορεύεται 100% από την ώρα που ονομάζεσαι ΔΕΑ. Μπορείς να την αιτηθείς αλλά θα χρεωθεί ώς Κανονική. ΔΕΑ (ΠΖ) Γ εσσό 1996 την πάτησα εγώ 'ετσι μάγκες.
james
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από james »

Καλημέρα κι ευχαριστώ όλους τους φίλους/ες για την απάντησή τους.

Φώτη, φαντάζομαι ότι τώρα υπηρετείς στην ΣΔΒ, ε; Αν είναι έτσι εκεί φαντάσου στην ΣΕΑΠ...

specialforces, ας μου την δώσουν και ας είναι και κανονική.

Κάποιος φίλος που να έχει σχετική εμπειρία ή έστω να έχει ακούσει κάτι από ΣΕΑΠ;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Marina2 »

specialforces έγραψε:H φοιτητική άδεια είναι στην ευκαίρια του κάθε Δκτη να δοθεί δεν είναι υποχρεωτική. Όπως επίσης απαγορεύεται 100% από την ώρα που ονομάζεσαι ΔΕΑ. Μπορείς να την αιτηθείς αλλά θα χρεωθεί ώς Κανονική. ΔΕΑ (ΠΖ) Γ εσσό 1996 την πάτησα εγώ 'ετσι μάγκες.
Δενν ξερω τι παιζει με τους ΔΕΑ. Αυτο που ξερω πολύ καλα ειναι οτι το ΕΣ θεωρει αδιαπραγματευτο το γεγονός να μην δινεται η φοιτητική! Και φυσικα ειναι θεμα διοικητη! Συγκεκριμενα ξερω περιπτωση που τηλεφωνησε στο ΓΕΣ επειδη δεν του χορηγούσα φοιτητική και ειπε και το στρατοπεδο που υπηρετει. Μετα από παρεμβαση που εγινε, χορηγηθαν ολες οι φοιτητικές αδειες του στρατοπεδου και δεν ξαναδιαπραγματευτηκε το γεγονος!
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από ILARXOS »

Πάντως james, αφού έχεις μόνο 2 μαθήματα και θα κάνεις 17μηνη θητεία, τί σκας;
τα περνάς σε μια από τις επόμενες εξεταστικές και πάντως σε κάθε περίπτωση θα πάρεις πτυχίο πρίν ακόμα απολυθείς.
james
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από james »

Ανθλχος έγραψε: Πάντως james, αφού έχεις μόνο 2 μαθήματα και θα κάνεις 17μηνη θητεία, τί σκας; Τα περνάς σε μια από τις επόμενες εξεταστικές και πάντως σε κάθε περίπτωση θα πάρεις πτυχίο πρίν ακόμα απολυθείς.

Φίλε μου, θέλω να τελειώνω φέτος με το πτυχίο, λογικό αυτό που λες αλλά υπάρχουν προσωπικοί λόγοι που με πιέζουν να τελειώνω σύντομα.

Μαρίνα, λογικά θα αναφέρεσαι σε περιστατικό εκτός ΣΕΑΠ.

Να ρωτήσω κάτι παρεμφερές... Έχω ακούσει ότι ως απλός φαντάρος και κατά την διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης, πάλι δεν δικαιούσαι φοιτητική άδεια, μόνο τα ΣΚ βγαίνεις, ισχύει αυτό ή είναι ράδιο αρβύλα;
nekrothaftis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από nekrothaftis »

james έγραψε:
Ανθλχος έγραψε: Πάντως james, αφού έχεις μόνο 2 μαθήματα και θα κάνεις 17μηνη θητεία, τί σκας; Τα περνάς σε μια από τις επόμενες εξεταστικές και πάντως σε κάθε περίπτωση θα πάρεις πτυχίο πρίν ακόμα απολυθείς.

Φίλε μου, θέλω να τελειώνω φέτος με το πτυχίο, λογικό αυτό που λες αλλά υπάρχουν προσωπικοί λόγοι που με πιέζουν να τελειώνω σύντομα.

Μαρίνα, λογικά θα αναφέρεσαι σε περιστατικό εκτός ΣΕΑΠ.

Να ρωτήσω κάτι παρεμφερές... Έχω ακούσει ότι ως απλός φαντάρος και κατά την διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης, πάλι δεν δικαιούσαι φοιτητική άδεια, μόνο τα ΣΚ βγαίνεις, ισχύει αυτό ή είναι ράδιο αρβύλα;

βασικά δεν βγένεις καθόλου :P μεχρι που ορκιστήκαμε είμασταν μέσα και μετά μας έδωσαν απο ενα ΠΣΚ στο καθένα... Φυσικα μπορείς να πάρεις άδεια κανονικά αν φυσικά εχεις μεγάλες πλάτες
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Marina2 »

Κατα την διαρκεια της βασικής εκπαιδευσης δεν δινουν σιγουρα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες