Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Βγήκαν

Δημοσίευση από Βγήκαν »

http://www.hcg.gr/node/13210
Επθλαχων

Δημοσίευση από Επθλαχων »

Έχει κανένας κανε νέο για τς 44 ποτέ Θ τ ανακοινώσουν;
tasos

Δημοσίευση από tasos »

παιδιά η κατάταξη των επιτυχοντων γνωρίζει κανείς ποτε έχει προγραμματιστει;
George

Δημοσίευση από George »

Μαγκες ειμαι επιλαχων και πηρα τηλεφωνο σε αυτο που βρηκα σε προηγουμενο μνμ στο τμημα εκπαιδευσης για να μαθω κατι καινουργιο και μου ειπαν οτι α) δεν εχει εγκριθει κατι για τους 44 και οταν ρωτησα αν ειναι σιγουρο οτι θα τους παρει δεν ηταν ξεκαθαρος , μου ειπε θα δουμε β) αν και εφοσον παρει επιλαχων αυτο θα ειναι καινουργιο σχολειο βαση νομοθεσιας. Χωρις να θελω να καταστροφολογισω εμεις οι επιλαχων ας κραταμε μικρο καλαθι γιατι στην ελλαδα ζουμε εν μεσω κρισης.Αν καποιος ( DYK,KEA ΛΦ, ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ,cop29 )γνωριζει κατι παραπανω ας μας ενημερωσει γιατι εχουμε μεγαλη αγωνια

peter

Δημοσίευση από peter »

Παιδια γιατι ειστε τοσο σιγουροι για 44 επιλαχοντες μπορει να παρουν και αλλους αναγκες υπαρχουν πολλες

Sd

Δημοσίευση από Sd »

Ας μν βιαζομαστε. Τα ιδια ελεγαν και στους επιλαχοντες υπ/κους. Τωρα ειναι στη φαση ελεγχου των δικαιολογητικων των επιτυχοντων κ αφου αναρτιθει η ημ/νια καταταξης μετα πιστευω θ ασχοληθουν με μας τς επιλαχοντες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το μόνο που ξέρω προσωπικά είναι ότι θα πάρει σίγουρα έναν αριθμό επιλαχόντων. Το ποιος θα είναι αυτός ο αριθμός όμως δεν το έχω υπόψη προσωπικά. Εάν οι συνάδελφοι που τοποθετήθηκαν γνωρίζουν παραπάνω στοιχεία, ας δημοσιεύσουν. Προσωπική μου άποψη είναι, να μην παίρνετε τηλέφωνα διότι έχει πέσει "γραμμή" στα γραφεία η οποία λέει "άκου, βλέπε, σώπαινε". Συνεπώς και να γνωρίζουν τηρούν σιγή ιχθύος και δεν αναφέρουν. Τσάμπα αγχώνεστε.

peter

Δημοσίευση από peter »

Συμφωνω απολυτα πρωτα θα τελειωσουν Με τους επιτυχοντες και μετα με τους επιλαχοντες οσα τηλεφωνα και να παρουμε δεν μπορει να πε κανεις τιποτα Μονο να ελπιζουμε να παρουν οσους μπορουν περισσοτερους

Π

Δημοσίευση από Π »

https://neaplefsi.gr/?p=10265 αυτά είπε Ο υπουργός παιδιά θα τους πάρει του επιλαχόντες υπομονή και θα βγάλει και καινούργια προκήρυξη..
George

Δημοσίευση από George »

DYK καταρχας ευχαριστω πραγματικα για τις μεχρι τωρα πληροφοριες. Συμφωνα με τα εγκυρα σαιτ του λιμενικου αναφερθηκαν για 44 ακριβως, καταλαβαινουμε οτι προθεση ειναι να παρει επιλαχων αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι αν το θεμα ειναι γραφιοκρατικο πλεον(δηλαδη να μπουνε πρωτα οι 49 και μετα να γινουν διαδικασιες βαση νομοθεσιας) η' ακομα παιζονται ολα; Για τους επιλαχων που ακουσες εσυ ειναι σιγουρο 100%; συγνωμη που σε ζαλιζω αλλα για πολλους απο εμας παιζετε το μελλον μας

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα πάρει είπαμε 100% και επιλαχόντες. Η πρόθεση είναι να καταταχθούν όλοι μαζί στην Σχολή, αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ακόμη. Κάτι περισσότερο δεν γνωρίζω κύριοι, οπότε δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω με σιγουριά αυτή τη στιγμή.
tasos

Δημοσίευση από tasos »

πήρα σήμερα τηλέφωνο στο λιμενικο και μου είπε ότι οι επιτυχοντες θα ειδοποιηθούν με πρόσωπικα τηλεγραφηματα απο φθινόπωρο
George

Δημοσίευση από George »

DYK Ευχαριστουμε για τιε πληροφοριες
Sd

Δημοσίευση από Sd »

Το οτι το ανεφερε ο υπουργος προσφατα για τους 44 επιλαχοντες οτι θα προσληφθουμε λεει κατι. Συμφωνα με το link του "Π" https://neaplefsi.gr/?p=10265
peter

Δημοσίευση από peter »

Καλημερα ολοι που μιλαμε εδω ειναι μεχρι το 44 επιλαχοντες οι αλλοι που ειναι γιατι δεν λεει καποιος η αυτοι που μπορουν να βοηθησουν να παρει παραπανω ατομα ετσι και αλλιως η νεα προκυρηξη λεει

για 100 ατομα ειδικων δυναμεων ας προσπαθησουμε αν μπορουμε Και οι υπολοιποι ετοιμοι ειναι οι 100

αναγκες υπαρχουν

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες