Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)
Ακούγεται έντονα ότι θα πάρει κάποιους επιλαχόντες...
Το θέμα είναι, ποιος μπορεί να στηριχθεί σε... Φήμες ρε παιδιά ;
Κάτι σίγουρο / έγκυρο δεν υπάρχει ακόμη και αν υπάρχει, το μόνο βέβαιο είναι ότι τηρείται... Άκρα του τάφου σιωπή!
Το θέμα είναι, ποιος μπορεί να στηριχθεί σε... Φήμες ρε παιδιά ;
Κάτι σίγουρο / έγκυρο δεν υπάρχει ακόμη και αν υπάρχει, το μόνο βέβαιο είναι ότι τηρείται... Άκρα του τάφου σιωπή!
Να περιμενουμε οποιαδηποτε ανακοινωση συντομα ή σε κανα μηνα?
Επιλαχών έγραψε:Ή +44 Ή +50, μια υπογραφή απομένει, καθόλου ράδιο αρβύλα, από ανώτατο αξιωματικό του ΛΣ
Ισχυει οτι μενει μονο μια υπογραφη κ εγω αυτες τις πληροφοριες εχω
Καλημερα Τι εννοεις η και 44ηκαι 50 δηλαδη συνολο 94 επιλαχοντες
PETER έγραψε:Καλημερα Τι εννοεις η και 44ηκαι 50 δηλαδη συνολο 94 επιλαχοντες
Ελεος ρε φιλε ποσο πιο ξεκαθαρα να το πει; Ακουγεται οτι θα παρουν η' 44 επιλαχοντες ακομα η' 50 επιλαχοντες ακομα. Κ για να το καταλαβεις καλυτερα η' 44 επιλαχοντες στο συνολο η' 50 επιλαχοντες στο συνολο
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Το θέμα είναι υπό την διαχείρηση του υπ. Οικονομικών, εκεί είναι η τελική υπογραφή, εφόσον πάνε όλα καλά!
Ειλικρινά είναι ακόμα άγνωστο αν θα βγει η τελική ημερομηνία κατάταξης τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο, σε 2 εβδομάδες θα ξέρω κάτι παραπάνω να σας πω υπευθυνα. Προς το παρών η ασχολία είναι για αυτούς που έκαναν ενστάσεις κλπ...
Γεια σας,
Το πρωί πήρα στο ΥΕΝ και πάτησα στο αυτόματο μήνυμα να με συνδέσουν με το τμήμα που ασχολείται με τις προκηρύξεις για το Λιμενικό / Κατατάξεις κλπ κλπ. Κάτι σαν τμήμα εκπαίδευσης είναι. Εκεί μου είπε ένας κύριος ότι εξετάζονται ακόμα οι ενστάσεις και ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν η κατάταξή μας υπολογίζεται περίπου τον Σεπτέμβριο. Αυτά μου είπαν, αυτά σας μεταφέρω. Καλή συνέχεια!
Το πρωί πήρα στο ΥΕΝ και πάτησα στο αυτόματο μήνυμα να με συνδέσουν με το τμήμα που ασχολείται με τις προκηρύξεις για το Λιμενικό / Κατατάξεις κλπ κλπ. Κάτι σαν τμήμα εκπαίδευσης είναι. Εκεί μου είπε ένας κύριος ότι εξετάζονται ακόμα οι ενστάσεις και ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν η κατάταξή μας υπολογίζεται περίπου τον Σεπτέμβριο. Αυτά μου είπαν, αυτά σας μεταφέρω. Καλή συνέχεια!
Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν οι επιτυχόντες που βγήκαν υπάρχει περίπτωση μετά από τις ενστάσεις να αλλάξουν;
Τι απέγιναν αυτα τα αποτελέσματα ; ξέρει ξέρει κανεις ;
Στο περίμενε φιλε μου μηπως εχεις τωρα καποιο νεο; Για επιλαχοντες παιζει αυτο που λεγανε για +50 ατομα?
Καλημερα Απο που αυτη η πληροφορια Ξερεις τιποτα παραπανω εχουν αλλαξει οι σειρες θα παρει επιλαχοντες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες