Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
GKarg
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GKarg »

Υπάρχει κανεις αλλος που να τον έκοψαν στα χαρτιά απο δικό τους λάθος?
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από cop29 »

Δόκιμος Λ/Φ έγραψε:Ναι ρε ΝΑΙ! Είμαι στους επιτυχόντες! Καλή σταδιοδρομία να έχουμε και καλή συνέχεια να έχουν και τα υπόλοιπα παιδιά που δεν τα κατάφεραν! Μην απογοητεύεστε, ίσως έρθει νέα προκήρυξη για περισσότερα άτομα!

Συγχαρητηρια που εισαι στους επιτυχοντες αλλα ακομα δεν εχει τελειωσει τπτ να ξερεις. Ημασταν 190 επιτυχοντες στα γραπτα κ παρολο που πολλοι γραψαμε αριστα περασατε εσεις που ειχατε το μεγαλυτερο απολυτηριο (πραγμα αδικο για μενα). Τελοςπαντων αποκλειεται να ανοιξουν ολοκληρη σχολη μονο για 49 στομα, θα ναι ξεφτιλα. Παρολα αυτα αν δεν παρουν αλλους κ μεινουμε στην απεξω για 500-600 μορια καλη σταδιοδρομια ευχομαι

Άβαταρ μέλους
nkou
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nkou »

Τι δεν εχει τελειωσει ακριβως?
eleos

Δημοσίευση από eleos »

cop29 έγραψε:
Δόκιμος Λ/Φ έγραψε:Ναι ρε ΝΑΙ! Είμαι στους επιτυχόντες! Καλή σταδιοδρομία να έχουμε και καλή συνέχεια να έχουν και τα υπόλοιπα παιδιά που δεν τα κατάφεραν! Μην απογοητεύεστε, ίσως έρθει νέα προκήρυξη για περισσότερα άτομα!

Συγχαρητηρια που εισαι στους επιτυχοντες αλλα ακομα δεν εχει τελειωσει τπτ να ξερεις. Ημασταν 190 επιτυχοντες στα γραπτα κ παρολο που πολλοι γραψαμε αριστα περασατε εσεις που ειχατε το μεγαλυτερο απολυτηριο (πραγμα αδικο για μενα). Τελοςπαντων αποκλειεται να ανοιξουν ολοκληρη σχολη μονο για 49 στομα, θα ναι ξεφτιλα. Παρολα αυτα αν δεν παρουν αλλους κ μεινουμε στην απεξω για 500-600 μορια καλη σταδιοδρομια ευχομαι

Κάτσε ρε άνθρωπε αφού το σύστημα ήτανε 70-30.

Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από cop29 »

nkou έγραψε:Τι δεν εχει τελειωσει ακριβως?

Η διαδικασια φιλαρακι. Τωρα ειναι οι ενστασεις, μετα θα παρουν ποσους ακομα επιλαχοντες χρειαζονται κ αν χρειαζονται κ στο τελος θα οριστει η ημερομηνια παρουσιασης στη σχολη

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Terminator »

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από 310LELE »

Με την οικονομικη κατασταση της χωρας μη το θεωρουμε και απιθανο να ανοιξει η σχολη για 50 ατομα μονο... Η μερος της σχολης... Επιλαχοντες θα παρει μονο εαν επιτραπει οικονομικα...
Δόκιμος Λ/Φ

Δημοσίευση από Δόκιμος Λ/Φ »

cop29 έγραψε:

Μακάρι να πάρει αρκετούς επιλαχόντες γιατί το σώμα είναι γνωστό ότι έχει ανάγκη από στελέχωση!

Καλή συνέχεια σε όλους και μην το βάζετε κάτω! Ποτέ δεν ξέρετε!

Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Μπράβο στους επιτυχόντες, αλλά και σε μας τους επιλαχόντες, που φτάσαμε μέχρι τέλους τη διαδικασία. Έχω ρωτήσει 3 διαφορετικά άτομα μέσα από το σώμα, μου λένε το ίδιο πράγμα. Πάντα παίρνουν επιλαχόντες. Το πόσους, δε γνωρίζουμε. Στέκομαι και στο ο, τι δε μπορεί να ανοίξει η σχολή για 49 άτομα. Με 85-100 σύνολο, κάτι γίνεται, πολλά τα έξοδα συντήρησης μιας 6μηνης σχολής, καθηγητές, ρεύματα, υλικά εκπαίδευσης, στέγαση, κλπ. Ο διαγωνισμός ήταν, όπως φαίνεται, όσο πιο δίκαιος και διαφανής μπορούσε να είναι. Οι ενστάσεις, νομίζω είναι το τυπικό κομμάτι κάθε προκήρυξης του ασεπ, πάντως αν όντως υπήρξαν κραυγαλέα θύματα αυτού, μη λυπηθούν το 50ευρω. Μέχρι την επόμενη ανακοίνωση, ελπίζουμε και εμείς οι επιλαχόντες!
Άβαταρ μέλους
Freddo Espresso
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Freddo Espresso »

Συγχαρητήρια παίδες, και καλή σταδιοδρομία σας εύχομαι. Σας έγινε μια καλή αρχή και να την εκμεταλευτείτε στο έπακρο. Επίσης και ένα μεγάλο μπράβο πιστεύω αξίζει και σε μας που περατώσαμε όλες τις διαδικασίες και ειδικότερα αυτούς που ερχόντουσαν από μακρυά κάθε εβδομάδα. Ελπίζω οι κόποι και οι θυσίες κάποια στιγμή να πιάσουν τόπο και σε μας. Αυτά!
2α ΜΑΛ 2012 ΣΤ' ΕΣΣΟ
...

Δημοσίευση από ... »

Καλημέρα και από εμένα και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και κυρίως αυτά της Επαρχίας ανεξαρτήτως του αν είναι στους επιτυχόντες / επιλαχόντες με όσα πενιχρά μέσα διέθεταν για να παρευρίσκονται κάθε φορά στις εξετάσεις!

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου, όσοι έχουμε πετύχει θα ειδοποιηθούμε με νεότερη ανακοίνωση για το πότε ξεκινάμε την Σχολή; Πως ακριβώς θα γίνει από εδώ και πέρα; Σας ευχαριστώ πολύ!

Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από cop29 »

... έγραψε:Καλημέρα και από εμένα και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και κυρίως αυτά της Επαρχίας ανεξαρτήτως του αν είναι στους επιτυχόντες / επιλαχόντες με όσα πενιχρά μέσα διέθεταν για να παρευρίσκονται κάθε φορά στις εξετάσεις!

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου, όσοι έχουμε πετύχει θα ειδοποιηθούμε με νεότερη ανακοίνωση για το πότε ξεκινάμε την Σχολή; Πως ακριβώς θα γίνει από εδώ και πέρα; Σας ευχαριστώ πολύ!

Οσοι ειναι στους επιτυχοντες κ οσοι επιλεχθουν απτους επιλαχοντες μετα το περας των ενστασεων θα βγει νεοτερη ανακοινωση που θα μας ενημερωσει

faber
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από faber »

Tasos2aMAL έγραψε:Μπράβο στους επιτυχόντες, αλλά και σε μας τους επιλαχόντες, που φτάσαμε μέχρι τέλους τη διαδικασία. Έχω ρωτήσει 3 διαφορετικά άτομα μέσα από το σώμα, μου λένε το ίδιο πράγμα. Πάντα παίρνουν επιλαχόντες. Το πόσους, δε γνωρίζουμε. Στέκομαι και στο ο, τι δε μπορεί να ανοίξει η σχολή για 49 άτομα. Με 85-100 σύνολο, κάτι γίνεται, πολλά τα έξοδα συντήρησης μιας 6μηνης σχολής, καθηγητές, ρεύματα, υλικά εκπαίδευσης, στέγαση, κλπ. Ο διαγωνισμός ήταν, όπως φαίνεται, όσο πιο δίκαιος και διαφανής μπορούσε να είναι. Οι ενστάσεις, νομίζω είναι το τυπικό κομμάτι κάθε προκήρυξης του ασεπ, πάντως αν όντως υπήρξαν κραυγαλέα θύματα αυτού, μη λυπηθούν το 50ευρω. Μέχρι την επόμενη ανακοίνωση, ελπίζουμε και εμείς οι επιλαχόντες!

αρα να υποθέσουμε οτι εισαι μέσα στους 100 πρώτους επιλαχόντες... Εγώ επειδή είμαι πάνω απο 100 θέση λέω οτι με 100 και άνω άτομα ανοίγει η σχολή! Ο 310ΛΕΛΕ επειδή κόπηκε απο νωρίς επιμένει οτι δεν θα πάρει επιλαχόντες και θα βγεί νέα προκύρηξη. Ότι βολέβει τον καθένα μας...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από 310LELE »

Το κακό είναι οτι πολύ πιθανό ούτε επιλαχόντες να πάρει άλλα ούτε και νέα προκήρυξη να βγεί. Γιατί λεφτά υπάρχουν (ΔΕΝ)
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από cop29 »

Καθιστε μην παρει ουτε τους επιτυχοντες στο τελος κ σας πω εγω... Αν δε γραφτει το ονομα μας στο ΦΕΚ δεν ειναι τπτ σιγουρο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες