Ειδικές κατηγορίες Στρατιωτικών Σχολών

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Στρατός και θητεία
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από kallitexnis »

Το 20% ισχύει για τους Μ. Υπαξιωματικούς. Μην μπερδεύεστε. Ισχύει μόνο για τα όπλα νομίζω.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δλδ κανω τα χαρτια για ειδ κατηγορια και η στρατολογια κρινει αν θα εχω προσβαση. Και ο βαθμος προσβασης της ειδ κατ ειναι ιδιος καθε σεζον;

Anonymous

Ρε παιδια να ρωτισω κατι το οποιο δεν ανηκει στο συγκεκριμενο τοπικ. Για να αποκτησεις προσβαση στην ειδ/κατ τριτεκνων πρεπει ολα τα παιδια της οικογενειας να ειναι κατω των 24;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nikosss έγραψε:Ρε παιδια να ρωτισω κατι το οποιο δεν ανηκει στο συγκεκριμενο τοπικ. Για να αποκτησεις προσβαση στην ειδ/κατ τριτεκνων πρεπει ολα τα παιδια της οικογενειας να ειναι κατω των 24;
Απ'όσα γράφει η προκύρηξη χρειάζεται απλά πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ότι είναι τρία τέκνα. Δεν αναφέρονται για ηλικία των τριών τέκνων.
Γιαννηςς
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Γιαννηςς »

Γεια, γνωριζει καποιος αν πραγματι ισχυει οτι οσοι μπαινουν με 10% μπαινουν τευλευταιοι απο αποψη σειρας στη σχολη;

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ratatoulis »

Ε ναι ρε φιλε τι περιμενεις με 14000 μορια που μπαινει ενας με το 10% να γινει και αρχηγος σειρας;
jimmy23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jimmy23 »

Μπα δεν νομιζω
Anonymous

Σας παρακαλω απαντηστε μου με σιγουρια στην παρακατω ερωτηση. θα κανω 10% για στρατιωτικες σχολες και εστειλα και τα χαρτια μου σε μια. αλλα τον φεβρουαριο ακουσα οτι επρεπε να κανω μια αιτηση δηλωση στο σχολειο που αυτη γινοταν καθε χρονο για στατηστικους κυριος λογους και δεν ηταν υποχρεωτικη. τωρα εμαθα οτι ειναι υποχρεωτικη απο φετος και οτι αν δεν την εκανα δεν μπορω να δωσω αγωνισματα. ηταν οντως υποχρεωτικη εκεινη η αιτηση τον φεβρουαριο για 10%;

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

JIM έγραψε: Σας παρακαλω απαντηστε μου με σιγουρια στην παρακατω ερωτηση. Θα κανω 10% για στρατιωτικες σχολες και εστειλα και τα χαρτια μου σε μια. Αλλα τον φεβρουαριο ακουσα οτι επρεπε να κανω μια αιτηση δηλωση στο σχολειο που αυτη γινοταν καθε χρονο για στατηστικους κυριος λογους και δεν ηταν υποχρεωτικη. Τωρα εμαθα οτι ειναι υποχρεωτικη απο φετος και οτι αν δεν την εκανα δεν μπορω να δωσω αγωνισματα. Ηταν οντως υποχρεωτικη εκεινη η αιτηση τον φεβρουαριο για 10%;

Για στρατιωτικές είναι απαραίτητη η δήλωση στο σχολείο. Αύριο ή τη Δευτέρα κάνε μία ερώτηση γιατί δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι φέτος.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

JIM έγραψε: Σας παρακαλω απαντηστε μου με σιγουρια στην παρακατω ερωτηση. Θα κανω 10% για στρατιωτικες σχολες και εστειλα και τα χαρτια μου σε μια. Αλλα τον φεβρουαριο ακουσα οτι επρεπε να κανω μια αιτηση δηλωση στο σχολειο που αυτη γινοταν καθε χρονο για στατηστικους κυριος λογους και δεν ηταν υποχρεωτικη. Τωρα εμαθα οτι ειναι υποχρεωτικη απο φετος και οτι αν δεν την εκανα δεν μπορω να δωσω αγωνισματα. Ηταν οντως υποχρεωτικη εκεινη η αιτηση τον φεβρουαριο για 10%;

Απ'όσο ξέρω και με το 10% είναι απαραίτητη η δήλωση. Καλά θα κάνεις να το ρωτήσεις στο σχολείο σου, μήπως άλλαξε κάτι φέτος.
Anonymous

Ρε παιδια εχω περασει στο πολυτεχνειο και θελω να παω στρατιωτικες με το 10% αλλα και δν καταλαβενω οταν λεει οτι εχει μονο 5 θεσεις τι ενοει. Ειμαι τριτεκνος και στην σσε και στην στυα και στην σμυ εχει 5 θεσεις. Παραδειγμα αν πιασω την βαση απο καποια απο αυτες τις σχολες υπαρχει περιπτωση να μην μπω; Ας μ απαντησει καποιος που να ξερει σιγουρα...
Γιαννηςς
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Γιαννηςς »

ελλας έγραψε:Ρε παιδια εχω περασει στο πολυτεχνειο και θελω να παω στρατιωτικες με το 10% αλλα και δν καταλαβενω οταν λεει οτι εχει μονο 5 θεσεις τι ενοει. Ειμαι τριτεκνος και στην σσε και στην στυα και στην σμυ εχει 5 θεσεις. Παραδειγμα αν πιασω την βαση απο καποια απο αυτες τις σχολες υπαρχει περιπτωση να μην μπω; Ας μ απαντησει καποιος που να ξερει σιγουρα...
Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση εξαλλου αν εχεις μεγαλο βαθμο θα μπεις με γενικη και οχι ειδικη κατηγορια
SmCe
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από SmCe »

Η πέντε θέσεις που λες, είναι από ειδική κατηγορία. Τις δίνουν γι αυτούς που αλλάζουν κλάδο όπως εσύ. Απλός θα έχεις κάποια μόρια παραπάνω αφού είσαι και τρίτεκνος.
Pilotos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Pilotos »

Πρωτα απο ολα καλησπερα... Μολις εχθες εμαθα οτι και οι τριτεκνοι πιανονται ειδικη κατηγορια μαζι με τους πολυτεκνους. Διαβασα λοιπον μια εγκυκλιο του υπ. Αμυνης που ελεγε οτι το 38% των εισελθεντων για το ετος 2009-2010 ειναι ειδικη κατηγορια Α οπου συμπεριλαμβανομαι και εγω σαν μελος οικογενειας με τρια παιδια... Επισης ειδα οτι σε σχολες οπως σμυ και στυα γλυτωνω αρκετα μορια. Γιαυτο και θελω να ρωτησω αν με συμφερει να δηλωσω ειδικη κατηγορια ή γενικη σειρα, γιατι υπαρχει και η περιπτωση να δηλωσουν παρα πολλα ατομα ειδικη κατηγορια και να μπουν μονο οσοι εχουν βγαλει τα περισσοτερα μορια. Στη περιπτωση που δηλωσω ειδικη κατηγορια και βγαλω τα απαιτουμενα μορια για αυτην, θα με παρουν ή θα παρουν το 38% των καλυτερων που ειχαν δηλωσει ειιδικη κατηγορια ασχετα απο τη βαση της... Λιγο περιπλοκο το θεμα μου. Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω!
Pilotos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Pilotos »

Επισης θελω να μου πειτε τι ειναι αυτο το 10%; Ειναι τα παιδια που περνανε την επ[ομενη χρονια με το 10% των μοριων τους;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες