Ιατρικές - Υγειονομικές Εξετάσεις ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2016)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Στρατός και θητεία
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από anaktas »

Ρε μεγάλε γιατί να είσαι πάνω από το όριο και να σου μειώσουν το ύψος;
Μην ακούς αυτά που γίνονται έξω στις μονάδες. Οι σχολές είναι πολύ διαφορετικά. Καμία σχέση με τις συνοπτικές διαδικασίες στις ΕΣΣΟ.
Δεν έχουν κάτι μαζί σου οι ενοπλες δυνάμεις για να στο κάνουν αυτό με το ύψος σου. Άρα ΌΧΙ λοιπόν δεν στο μειώνουν.

Από ότι θυμάμαι υπάρχει αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων των πανελληνίων μία σελίδα στο ίντερνετ που βάζεις κάτι αριθμούς (δελτίου εξεταζόμενου και ταυτότητας αν δεν απατόμαι) και σου λέει πού έχεις περάσει. Αν λέει πχ ΣΝΔ τότε έχεις τα απαραίτητα μόρια για αυτήν αλλά και αυτομάτως έχεις κριθεί κατάλληλος Ι1 για να φοιτήσεις στην στρατιωτική σχολή που διάλεξες. Δηλαδή έχεις περάσει και τις υγειονομικές.

Πάντως αν έκανες τις εξετάσεις και είδες τι παίζει με εκείνο το έντυπο που συμπληρόνονται οι εξετάσεις σου θα το καταλάβαινες αν κοβόσουν η όχι. Δεν ξέρω αν έδινες φέτος αλλά θα τό ξερες ήδη αυτό που ρωτάς.
Amat victoria curam
ImperatorIoannes
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ImperatorIoannes »

anaktas έγραψε:Ρε μεγάλε γιατί να είσαι πάνω από το όριο και να σου μειώσουν το ύψος;
Μην ακούς αυτά που γίνονται έξω στις μονάδες. Οι σχολές είναι πολύ διαφορετικά. Καμία σχέση με τις συνοπτικές διαδικασίες στις ΕΣΣΟ.
Δεν έχουν κάτι μαζί σου οι ενοπλες δυνάμεις για να στο κάνουν αυτό με το ύψος σου. Άρα ΌΧΙ λοιπόν δεν στο μειώνουν.

Από ότι θυμάμαι υπάρχει αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων των πανελληνίων μία σελίδα στο ίντερνετ που βάζεις κάτι αριθμούς (δελτίου εξεταζόμενου και ταυτότητας αν δεν απατόμαι) και σου λέει πού έχεις περάσει. Αν λέει πχ ΣΝΔ τότε έχεις τα απαραίτητα μόρια για αυτήν αλλά και αυτομάτως έχεις κριθεί κατάλληλος Ι1 για να φοιτήσεις στην στρατιωτική σχολή που διάλεξες. Δηλαδή έχεις περάσει και τις υγειονομικές.

Πάντως αν έκανες τις εξετάσεις και είδες τι παίζει με εκείνο το έντυπο που συμπληρόνονται οι εξετάσεις σου θα το καταλάβαινες αν κοβόσουν η όχι. Δεν ξέρω αν έδινες φέτος αλλά θα τό ξερες ήδη αυτό που ρωτάς.

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις φίλε και όχι δεν έδωσα ακόμη. Απλώς ρωτώ να ξέρω.
Οι ήρωες ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά πέφτουν και το χώμα, με το να πίνει το αίμα τους, τους ξαναγεννά.
a

Δημοσίευση από a »

Παιδια δινω φετος πανελληνιες και θελω να ρωτησω κατι. Ενδιαφερομαι για στρατιωτικες σχολες αλλα για κακη μου τυχη εμφανισα χολινεργικη κνιδωση οπως μου ειπε ο γιατρος. Εγω αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει περιπτωση να με κοψουν αν εισαχθω σε μια στρατιωτικη σχολη; Το λεω αυτο γιατι συμφωνα με τον πινακα νοσηματων δεν αναφερεται κατι. Οποιος μπορει να μου απαντησει ας το κανει.
a

Δημοσίευση από a »

Γνωριζει κανενας τιποτα; Ειναι σημαντικο.
ImperatorIoannes
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Άκυρο αυτό που έγραψα. Στην προκήρυξη λέει χρόνια κνίδωση οπότε αν τύχει και φύγει θα είσαι οκ. Όπως και να έχει, πάρε σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο και ρώτα.
Οι ήρωες ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά πέφτουν και το χώμα, με το να πίνει το αίμα τους, τους ξαναγεννά.
Άβαταρ μέλους
GofGof
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από GofGof »

1) φετος που περασα επιτυχως τη διαδικασια εχω να πω πως ναι στο μειωνουν καπως αλλα το σιγουρο ειναι πως δεν στο ανεβαζουν2) τα αποτελεσματα των υγειονομικων αναρτονται στη δευτερη μερα των υγειονομικων (4 μερα ολης της διαδικασιας) , συνηθως μεσημερι προς απογευμα αν και φετος μας ηρθαν αργα το βραδυ

ImperatorIoannes
Επιλοχίας
Επιλοχίας

GofGof έγραψε:1) φετος που περασα επιτυχως τη διαδικασια εχω να πω πως ναι στο μειωνουν καπως αλλα το σιγουρο ειναι πως δεν στο ανεβαζουν2) τα αποτελεσματα των υγειονομικων αναρτονται στη δευτερη μερα των υγειονομικων (4 μερα ολης της διαδικασιας) , συνηθως μεσημερι προς απογευμα αν και φετος μας ηρθαν αργα το βραδυ

Έγινε φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Που αναρτόνται ακριβώς; Λυπάμαι για τις πολλές ερώτησεις, αλλά θα δώσω συντομότερα από όσο φαντάζομαι και θα ήθελα να ξέρω.
a

Δημοσίευση από a »

Καλημερα. Τι εννοεις στο μειωνουν; Γιατι με τα χαπια που μου εδωσε ο γιατρος τεινει να μειωθει η κνιδωση αυτη αλλα θα αργησει να εξαλειφθει ισως να κανει και χρονια για να φυγει.
ImperatorIoannes
Επιλοχίας
Επιλοχίας

a έγραψε:Καλημερα. Τι εννοεις στο μειωνουν; Γιατι με τα χαπια που μου εδωσε ο γιατρος τεινει να μειωθει η κνιδωση αυτη αλλα θα αργησει να εξαλειφθει ισως να κανει και χρονια για να φυγει.

Η μείωση αναφέρεται σε άλλο θέμα της συζήτησης. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με την κνίδωση. Στο χαρτί λέει χρόνια κνίδωση. Ο γιατρός σου αν στην γνωμάτευση γράψει ότι μπορείς να παρακολουθήσεις στρατιωτική ζωή και πρόγραμμα δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
GofGof
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από GofGof »

Αναρτονται στην ιστοσελιδα της σχολης και απο οτι εχω ακουσει (δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω) και στην εισοδο της σχοληςαλλα αν για καποιο λογο δεν εχεις προσβαση στο διαδικτυο στη χειροτερη μπορεις να ρωτησεις εναν αλλο υποψηφιο ή συγγενη με προσβαση ή να παρεις τηλεφωνο στη γραμματεια (τηλεφωνο θα βρεις παλι στην ιστοσελιδα αλλα και σε εναν τηλεφωνικο καταλογο)

ImperatorIoannes
Επιλοχίας
Επιλοχίας

GofGof έγραψε:Αναρτονται στην ιστοσελιδα της σχολης και απο οτι εχω ακουσει (δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω) και στην εισοδο της σχοληςαλλα αν για καποιο λογο δεν εχεις προσβαση στο διαδικτυο στη χειροτερη μπορεις να ρωτησεις εναν αλλο υποψηφιο ή συγγενη με προσβαση ή να παρεις τηλεφωνο στη γραμματεια (τηλεφωνο θα βρεις παλι στην ιστοσελιδα αλλα και σε εναν τηλεφωνικο καταλογο)

Φίλε μόλις μπήκα και τσέκαρα είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα σε ευχαριστώ!
giorgos201199
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από giorgos201199 »

Καλησπερα εχω θυροειδη και περνω χαπι, το ανακαλυψα φετος ο καλοκαιρι, θα εχω προβλημα να καταταχθωστην αστυνομια ή την ΣΣΕ;
ImperatorIoannes
Επιλοχίας
Επιλοχίας

giorgos201199 έγραψε:Καλησπερα εχω θυροειδη και περνω χαπι, το ανακαλυψα φετος ο καλοκαιρι, θα εχω προβλημα να καταταχθωστην αστυνομια ή την ΣΣΕ;

Όταν λες έχεις θυροειδή πώς ακριβώς λέγεται; Για να το ψάξω στην προκήρυξη στο λέω.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης