Ιατρικές - Υγειονομικές Εξετάσεις ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2016)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Ειμαι 17 χρονων και δινω φετος πανελλαδικες. Στοχος μου ειναι η εισοδος μου στην Στρατιωτικη Σχολη Ευελπιδων, παρολαυτα αντιμετωπιζω φιμωση πεους. Θα ηθελα να μαθω κατα ποσο το προβλημα αυτο μπορει να συμβαλλει στην αποριψη μου στις ιατρικες εξετασεις που θα ακολουθησουν.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από marsupilami »

Φίλε μου το θέμα σου είναι πολύ λεπτό. Η πρώτη μου συμβουλή θα ήταν να δεις την προηγούμενη προκήρυξη τι αναφερει στα νοσηματα που αποτελουν κωλυμα για τις στρατιωτικες. Υπαρχει το δικο σου; Επειδή όμως δεν θα έχεις και τόσο σαφείς απαντήσεις καλό θα ήταν να συμβουλευτεις έναν γιατρό και καλύτερα στρατιωτικό γιατρό. Και πάλι όμως ότι και να σου πουν μην το έχεις και 100%σίγουρο. Εξαρτάται κατά μεγάλο βαθμό από την επιτροπή που θα εξεταστεις μπορεί να σε κρίνουν κατάλληλο μπορεί και ακατάλληλο. Θα ρωτήσω κάτι προσωπικό καλοπροαιρετα παντα αν επιθυμείς απαντάς γίνεται να κάνεις χειρουργείο έτσι ώστε να αποκατασταθει; Έτσι δεν θα έχεις καμιά αμφιβολία άλλωστε
Άβαταρ μέλους
Ελλας ΣΣΕ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Ελλας ΣΣΕ »

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπορει καποιος να κοπει απο αυτο. λογικα θα σε περασουν αλλα οπως λεει και ο φιλος πανω καλυτερα να απευθυνθεις σε ειδικους
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πράγματι ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω αφού δεν επηρεάζει ούτε τις διανοητικες του ικανότητες μα ούτε και τις σωματικές δηλαδή ούτε είναι τρελός ούτε ανίκανος να κρατήσει όπλο η να συμμετάσχει στην στρατιωτική εκπαίδευση. Πως ακριβώς γίνεται όμως η αξιολόγηση αυτή δεν το γνωρίζω...
Άβαταρ μέλους
Ελλας ΣΣΕ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Επειδη το τσεκαρα δεν λεει κατι για φιμωση πεους αρα εισαι κομπλε

γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση σας, σιγουρο χρειαζεται και θα την κανω την εγχειρηση απλα οχι συντομα απο τη στιγμη που δεν αντιμετωπιζω κανενα περεταιρω προβλημα στις δραστηριοτητες μου. Ωστοσο θα ηθελα να ρωτησω κατι ακομα, αν ολα πανε καλα και μπορεσω και περασω ευελπιδων και ερθει η στιγμη για τις εξετασεις και με κρινουν "ακαταλληλο", υπαρχει περιθωριο να κανω την επεμβαση (1-2 εβδοαμδες αναρωση και αποχη απο δραστηριοτητες το πολυ, μετα την εγχειρηση) και να περασω στην σχολη?
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Νομίζω πως δεν έχεις αυτή την δυνατότητα φίλε μου από την στιγμή που κριθεις ακατάλληλος δεν περνάς στη σχολή. Όμως μπορείς να κάνεις την εγχείρηση και να δώσεις με το 10% την επόμενη χρονιά. Το κυριότερο θεωρώ πως είναι η βαθμολογία φρόντισε το διάβασμα σου στην παρούσα φάση και αφού το πρόβλημα σου διορθώνεται όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς! Αν και εγώ πιστεύω πως δεν θα σε κόψουν για τους λόγους που προανέφερα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!
alex1995

Δημοσίευση από alex1995 »

Καλησπερα, ενδιαφερομαι να περασω στην σχολη Ευελπιδων. Διαβασα οτι στα νοσηματα που αποκλειουν την εισαγωγη στις στρατιωτικες σχολες ειναι η ελλειψη δοντιων. Εγω που εχω κανει μια εξαγωγη δοντιου σε τραπεζιτη μπορω να μπω στην σχολη η θα με αποκλεισουν;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Όχι φίλε μου δεν νομίζω όταν λέει έλλειψη δοντιών προφανώς αναφέρεται σε περίπτωση πάθησης και όχι σε μια απλή εξαγωγή αν κάνω λάθος διορθώστε με
Άβαταρ μέλους
Ελλας ΣΣΕ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Πηγαινω 2α λυκειου και του χρονου δινω πανελληνιες για να μπω στρατιωτικες. το προβλημα μου ομως ειναι ο ΔΜΣ καθως ειμαι 1.74 και 53 κιλα. θελω να παρω βαρος το συντομοτερο εχω αρχισει γυμναστηριο για να παρω ογκο και εχω πολυ καλη φυσικη κατασταση. θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου δωσει δυο τρεις συμβουλες ωστε να παρω καμια δεκαρια κιλα σε 1 χρονο. ευχαριστω εκ των προτερων
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Terminator »

Θα τρώς πέντε γεύματα ανα ημέρα πολλά σνάκ πρωτείνες και συμπληρώματα διατροφής (κυρίως βιταμίνες c Δυο δυο δισκία αναβράζοντα την εβδομάδα είναι υπεραρκετά)
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Καλησπέρα,

'Εχω ζαχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Ήθελα να μπώ στον στρατό ή αστυνομία από μικρό; Από όσο ξέρω.

Δυστηχός δεν μπορώ σε κανένα από τα 2. Στο 4/24 με έβγαλαν Ι5 αλλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω.

Αν το ζητήσω εθελοντικά θα υπάρξει κάποια ελπίδα;

Σας ευχαριστώ.

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Terminator »

Οχι μεγάλε τι να το ζητήσεις εθελοντικά οι πίνακες νοσημάτων ορίζουν ρητά απαγορεύεται ο διαβήτης οποιασδήποτε μορφής καιμαυτός ισχύει για όλους. Οσο για την αστυνομία λογικό είναι να συμβαίνει αυτό αφού ο ίδιος πίνακας ίσχυει και εκεί
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την διευκρήνηση :S .

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θα ηθελα να ρωτησω τι γινετε με την σκολιωση κοβεσαι κατευθειαν η υπαρχει καποιο οριο στις μοιρες?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες