Υψομέτρηση Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (2015-16)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
limenofilax
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από limenofilax »

Για μισο ποντο κοπηκε ατομο απο κρητη σημερα. Φανταστείτε τι θα γινει στα ιατρικα... Οσοι κανετε χρηση ουσιων τελος.
Κ

Δημοσίευση από Κ »

Που το ξέρεις πως κόπηκε αφου επιτόπου δεν λένε... Γενικά μήπως άκουσε κανείς αν μέχρι το βράδυ θα βγάλουν αποτελέσματα;
FFS

Δημοσίευση από FFS »

Κ έγραψε: Που το ξέρεις πως κόπηκε αφου επιτόπου δεν λένε... Γενικά μήπως άκουσε κανείς αν μέχρι το βράδυ θα βγάλουν αποτελέσματα;
Εάν δεν ήταν 1.70+ τότε βάση της προκ. έχει κοπεί μιας και το όριο είναι 1.70.
neutwn
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από neutwn »

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι και εκει προσπαθουσαν να κοψουν μιας και ασκουσαν πολυ πιεση στο κεφαλι και αυτο συζητηθηκε και εξω. Λεγαμε οτι καποιος που ειναι στο οριο δεν θα τον περασουν ετσι οπως μετρανε!
FFS

Δημοσίευση από FFS »

neutwn έγραψε: Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι και εκει προσπαθουσαν να κοψουν μιας και ασκουσαν πολυ πιεση στο κεφαλι και αυτο συζητηθηκε και εξω. Λεγαμε οτι καποιος που ειναι στο οριο δεν θα τον περασουν ετσι οπως μετρανε!
Καλά να πω την αλήθεια νομίζω είναι λίγο υπερβολικό. Και εγώ στο όριο ήμουν και είχα μετρηθεί πιο πριν και με είχα βγάλει 1.71-1.72 και ο άνθρωπος με έβγαλε κανονικά 1.72. Ούτε ζόρισε κάτι ούτε τίποτα. Αν κάποιος ένιωθε ότι είχε αδικηθεί βέβαια μπορούσε να ζητήσει να τον ξανά μετρήσουν εγώ αυτό θα ´ έκανα αν δεν με έβγαζαν όσο ήμουν.
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

limenofilax έγραψε:Για μισο ποντο κοπηκε ατομο απο κρητη σημερα. Φανταστείτε τι θα γινει στα ιατρικα... Οσοι κανετε χρηση ουσιων τελος.
Φιλε πρεπει να εισαι αφελης να κανεις χρηση ουσιων και να θελεις να μπεις σε σωμα ασφαλειας. στα ιατρικα παιζει να κοπουν πολλοι οχι ομως γι αυτο το πραγμα αλλα για για αλλα. τωρα αυτο με την υψομετεηση οντως κριμα για μισο ποντο το παλικαρι αν κοπηκε αλλα ψαχνουν απο παντου να διωξουν κοσμο.. το παρτι θα γινει στα αθληματα. πουθενα αλλου!!!
Άβαταρ μέλους
nkou
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nkou »

NIKOS1989 έγραψε:
limenofilax έγραψε:Για μισο ποντο κοπηκε ατομο απο κρητη σημερα. Φανταστείτε τι θα γινει στα ιατρικα... Οσοι κανετε χρηση ουσιων τελος.
Φιλε πρεπει να εισαι αφελης να κανεις χρηση ουσιων και να θελεις να μπεις σε σωμα ασφαλειας. Στα ιατρικα παιζει να κοπουν πολλοι οχι ομως γι αυτο το πραγμα αλλα για για αλλα. Τωρα αυτο με την υψομετεηση οντως κριμα για μισο ποντο το παλικαρι αν κοπηκε αλλα ψαχνουν απο παντου να διωξουν κοσμο. Το παρτι θα γινει στα αθληματα. Πουθενα αλλου!

Ποια ειναι τα ''αλλα'';

NIKOS1989

nkou έγραψε:
NIKOS1989 έγραψε:
Φιλε πρεπει να εισαι αφελης να κανεις χρηση ουσιων και να θελεις να μπεις σε σωμα ασφαλειας. Στα ιατρικα παιζει να κοπουν πολλοι οχι ομως γι αυτο το πραγμα αλλα για για αλλα. Τωρα αυτο με την υψομετεηση οντως κριμα για μισο ποντο το παλικαρι αν κοπηκε αλλα ψαχνουν απο παντου να διωξουν κοσμο. Το παρτι θα γινει στα αθληματα. Πουθενα αλλου!

Ποια ειναι τα ''αλλα'';

ετσι το εγραψα ρε φιλε.. δεν εχω παει ξανα για να ξερω αλλα σε ξεψαχνιζουν για τα καλα ξερω... και πιστευω οτι στα αθληματα θα γινει το παρτι και θα κοπουν πολλοι. γτ πως να το κανουμε ειναι αρκετα δυσκολα αν τα κανεις συνεχχομενα και δεν εχεις κανει προετοιμασια καλη. τωρα βεβαια θα βρεθει να σχολιασει καποιος οτι αυτα που λες εισαι γιωτας αλλα ο καιρος εφτασε και τερμα τα πολλα λογια αλλα οι πραξεις..
Κ

Δημοσίευση από Κ »

Το θέμα δεν είναι ή προετοιμασία , το θέμα για μένα είναι ότι κάλεσε παρά πολλούς για 49 που θέλει... άρα σίγουρα θα κοπούν πολλοί και μάλιστα ικανοί για να μπορέσει να βγει το 49 + τις περιπτώσεις μέσου μέσα... Πάντως σε αυτή τη φάση δεν ισχυσε απ ότι φαίνεται ότι τα αποτελέσματα βγαίνουν το βραδυ
NIKOS1989

Κ έγραψε:Το θέμα δεν είναι ή προετοιμασία , το θέμα για μένα είναι ότι κάλεσε παρά πολλούς για 49 που θέλει... άρα σίγουρα θα κοπούν πολλοί και μάλιστα ικανοί για να μπορέσει να βγει το 49 + τις περιπτώσεις μέσου μέσα... Πάντως σε αυτή τη φάση δεν ισχυσε απ ότι φαίνεται ότι τα αποτελέσματα βγαίνουν το βραδυ
φιλε μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται!!! για 110 υπαξ καλεσε 1500 ατομα το 14 και μου λες οτι για 40 ατομα ειναι πολλα τα 500; δλδ εσυ τι ηθελες να καλεσει 120 ατομα; οι μισοι απο αυτους θα κοπουν αθληματα!!!
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Σε περίπτωση εκλογών, ας πάρουμε και αυτό το σενάριο, διακόπτονται οι διαδικασίες,40 μέρες πριν τις εκλογές και εφ'όσον ορκιστεί καινούργια κυβέρνηση,40 μέρες μετά συνεχίζονται οι διαδικασίες; Ας φάω τη γλώσσα μου, αλλά καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο
Κελευστής

Δημοσίευση από Κελευστής »

Τα δεδομένα = Δεν θα γίνουν εκλογές, η προκήρυξη θα συνεχιστεί κανονικά. Κάλεσαν τόσο κόσμο όσο προβλέπεται σε σχέση με αυτούς που είναι, έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίζεται η προκήρυξη σχετικά άνετα Εάν στην πορεία της υπάρξουν απώλειες. Εάν υπήρχαν από 3000 και πάνω αιτήσεις Ίσως να ξεκινούσε στις αρχές ή μέσα Ιουνίου η σχολή, τώρα όμως είναι πιο εύκολα τα πράγματα και έτσι το φάσμα όπου θα ξεκινήσει η σχολή θα είναι λίγο μετά το Πάσχα.
NIKOS1989

Ευτηχως που οτι λεει το λιμενικο. ειναι σωςτο. ειπαν οτι θα τα βγαλουν σημερα τα αποτελεσματα. ευτυχως παλι μεσαν πεσαν! χαχαχα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες