Άλμα με αλεξίπτωτο εκτός Στρατού
Καλησπέρα σε όλους έχω μια ερώτηση να κάνω έχω τελειώσει της στρατιωτικές μού υποχρεώσεις υπηρέτησα στα τεθωρακισμένα ος παμα το θέμα είναι ότι μετάνιωσα που δεν επέλεξα αλεξίπτωτα θα ήθελα βεβαίως να μπορούσα να ξανα υπηρετήσω πράμα ακατορθωτό ξέρεις κανείς καμία σχολή κάτι που να μπορώ να παρακολουθήσω την Εκπαίδευση και να κάνω πτώσεις αλλά και όχι μόνο με σκηνικά πολέμου σαν να υπηρετώ στο στρατό και παραπάνω πράματα από ότι μπορεί να διδαχτεί ένας στρατιώτης; σχολές όπως μόνιμων η κάποια προκήρυξη Δεν μπορώ να επιλέξω λόγο ηλικίας και ότι έχω δουλειά και δεν μπορώ να ακολουθήσω της απαιτήσεις είμαι από ηρακλειο Κρήτης όποιος έχει κάτι να μου αναφέρει θα ήμουν ευγνώμων
Άν έχεις λεφτά, υπάρχουν Σχολές σε ΗΠΑ, Βρετανία, Νότια Αφρική που μπορείς να κάνεις πχ άλματα ελεύθερης πτώσης και στρατιωτικού επιπέδου από υψόμετρο 24000 ποδών.
Και στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοιες αλλά με άλματα από χαμηλότερο υψόμετρο.
Τώρα στατικού ιμάντα με πλήρη φόρτο μάχης όχι, δεν θα βρείς. Αυτά μόνο οι μόνιμοι τα κάνουν.
Και στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοιες αλλά με άλματα από χαμηλότερο υψόμετρο.
Τώρα στατικού ιμάντα με πλήρη φόρτο μάχης όχι, δεν θα βρείς. Αυτά μόνο οι μόνιμοι τα κάνουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης