Θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: web designer
γεια σας παιδια. Εχω μερικες ερωτησεις για το ΠΝ οποτε οποιοι μπορειτε(πιο προσφατοι ναυτες ή κ αλλοι γνωστες) απαντηστε...
1)το ΠΝ ποιες ημερομηνιες περνει τον ιανουαριο(σταματησα την αναβολη μου το oκτωμβριο); ; το πρωτο 15ημερο ή το δευτερο;
2)για αρχη απο οτι ξερω παρουσιαζεσε σκαραμαγκα κ μετα πορο εκπαιδευση... Ποσο καιρο καθεσαι ομως στον σκαραμαγκα που ειναι ψιλο αθλια;
3)μετα τον πορο ερχεται η πρωτη μεταθεση. Σωστα; ; σε καποιο ναυσταθμο δεν πας; ;(σαλαμινα ή κρητη, που ειναι καλυτερα; ;)
4)ποσο καιρο καθεσε στους παραπανω ναυσταθμους; ; μετα ξαναπερνεις μεταθεση;
5)υπηρεσιες σε καραβια γινονται ποια; Αν ναι μπορο να τις αποφυγω με το βυσμα, Ή πρεπει οπωσδήποτε να γινουν Οποτε το βυσμα με ριχνει Στο ποιο Ευνοικο καραβι; ;
6)ποιες ειδικοτητες ειναι οι καλυτερες κοντα στην αθηνα;
7)γενικα βοηθηστε με για να αξιοποιησω σωστα το super βυσμα μου(σορρυ αν γινομαι λιγο προκλητικος αναφεροντας οτι εχω βυσμα αλλα τι να κανω αφου μου εμφανιστηκε απο το πουθενα κ ειναι κ καλο; ;)
Ευχαριστω
1)το ΠΝ ποιες ημερομηνιες περνει τον ιανουαριο(σταματησα την αναβολη μου το oκτωμβριο); ; το πρωτο 15ημερο ή το δευτερο;
2)για αρχη απο οτι ξερω παρουσιαζεσε σκαραμαγκα κ μετα πορο εκπαιδευση... Ποσο καιρο καθεσαι ομως στον σκαραμαγκα που ειναι ψιλο αθλια;
3)μετα τον πορο ερχεται η πρωτη μεταθεση. Σωστα; ; σε καποιο ναυσταθμο δεν πας; ;(σαλαμινα ή κρητη, που ειναι καλυτερα; ;)
4)ποσο καιρο καθεσε στους παραπανω ναυσταθμους; ; μετα ξαναπερνεις μεταθεση;
5)υπηρεσιες σε καραβια γινονται ποια; Αν ναι μπορο να τις αποφυγω με το βυσμα, Ή πρεπει οπωσδήποτε να γινουν Οποτε το βυσμα με ριχνει Στο ποιο Ευνοικο καραβι; ;
6)ποιες ειδικοτητες ειναι οι καλυτερες κοντα στην αθηνα;
7)γενικα βοηθηστε με για να αξιοποιησω σωστα το super βυσμα μου(σορρυ αν γινομαι λιγο προκλητικος αναφεροντας οτι εχω βυσμα αλλα τι να κανω αφου μου εμφανιστηκε απο το πουθενα κ ειναι κ καλο; ;)
Ευχαριστω
παρουσιαζεσαι στον σκαραμαγκα εκει καθεσαι μια εβδομαδα περιπου...
μετα πας στον πορο και κανεις την εκπαιδευση σου 20μερες
στους ναυσταθμους καθεσαι περιπου 4μηνες και μετα περνεις μεταθεση
ααα στον σκαραμαγκα ειναι πολυ βρομικα μα παρα πολυ!!!
μετα πας στον πορο και κανεις την εκπαιδευση σου 20μερες
στους ναυσταθμους καθεσαι περιπου 4μηνες και μετα περνεις μεταθεση
ααα στον σκαραμαγκα ειναι πολυ βρομικα μα παρα πολυ!!!
Καλησπερα! Σε λιγες μερες μπαινω Ναυτικο και ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα! Τα ρουχα κτλ πρεπει να τα αγορασω μονος μου; Ειναι τα ιδια που λετε και για στρατο ξηρας;
Ξερετε καποια υπηρεσια που ειναι πολυ καλη να χωθεις; Για παραδειγμα μου ειπαν να αποφυγω να γινω οδηγος καποιου...
Αν εχουν ηδη γραφτει ολα αυτα συγγνωμη αλλα δεν βρηκα κατι!
Ξερετε καποια υπηρεσια που ειναι πολυ καλη να χωθεις; Για παραδειγμα μου ειπαν να αποφυγω να γινω οδηγος καποιου...
Αν εχουν ηδη γραφτει ολα αυτα συγγνωμη αλλα δεν βρηκα κατι!
Ρούχα δεν χρειάζεται να αγοράσεις. Μπορεί να χρειαστείς επιπλέον κάλτσες, φανελάκια κ. λπ, αλλά έτσι και αλλιώς κάθε εβδομάδα έχει επισκεπτήριο και θα σου φέρουν ό, τι χρειάζεσαι.
re paidia i thitia sto nautiko einai 12 mines i kanw lathos
-
- Αρχιλοχίας
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Και για τα 3 σωματα ειναι 12 μηνες..
εκτος αν ανηκεις σε ειδικη κατηγορια
kai epeidi to exo epileksei apo prin tha pao nautiko .
Den ksero kolympi,einai provlima ;Den mporo na to allakso tora.
Den ksero kolympi,einai provlima ;Den mporo na to allakso tora.
σου έχει έρθει χαρτί κατάταξης που να παρουσιάζεσε στο πολεμικό ναυτικό ; η το έχεις δηλώση οταν πέρασες περιοδεύον ; αν ισχύει η δεύτερη εκδοχή τότε μην αγχώνεσε... έχεις λίγες πιθανότητες να μπείς στο ναυτικό...
Γεια σας. Σε λίγες μέρες παρουσιάζομαι και θα ήθελα να ξέρω τι πρέπει να πάρω μαζί μου. Ισχύουν όσα αναφέρετε και στο πεζικό; Η στολή θα είναι λευκή; Γιατί ένας φίλος μου στη Σητεία φορούσε τζην πουκάμισο και παντελόνι. Ευχαριστώ πολύ και καλή θητεία σε όσους παρουσιάζονται!
Δεν εχω παει ακομα αλλα οταν περασα περιοδευων επελεξα ναυτικο , ο Θεος ξερει γιατι, και δεν ξερω κολυμπι. Θα χρειαστει; Μπορω να το αλλαξω για αυτο το λογο;
Ευχαριστω
Ευχαριστω
-
- Πολίτης
ηθελα να ρωτησω ποτε πρεπει να ληξω την ανβολη μου και τι ενεργειες πρεπει να κανω για αυτο αν θέλω να με παρουν το σεπτεμβριο στο ναυτικο; και μεχρι ποτε ειναι οι τελευταιοι για ναυτικο γιατι ακουσα οτι θα σταματησει το ναυτικο
Για να μπεις στο ναυτικό μόνο με βύσμα και όπως σωστά ανέφερες εξετάζεται το ενδεχόμενο να σταματήσουν οι κληρωτοί στο πολεμικό ναυτικό.
Ως προς τις ημερομηνίες κατάταξης υπάρχει σχετικό άρθρο.
Ως προς τις ημερομηνίες κατάταξης υπάρχει σχετικό άρθρο.
-
- Στρατιώτης
Ξερει κανεις ποση ειναι η αδεια ορκομωσιας για πολεμικο ναυτικο; Και ποσο καιρο διαρκει η εκπαιδευση; Ολοι πανε για εκπαιδευση στον Πορο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης