Η παγκόσμια απειλή των Τζιχαντιστών

Ελληνοτουρκικά θέματα, βαλκάνια, εξωτερική πολιτική και διεθνείς σχέσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Δημοσιεύσεις: 11314
Εγγραφή: Τρί Φεβ 03, 2009 11:02 pm
Επικοινωνία:

Η παγκόσμια απειλή των Τζιχαντιστών

Δημοσίευση από D.Y.K »

pame_pali έγραψε:Ναι καλα. Τιποτα δε θα γινει. Κανεις δε θα κανει κατι εναντιων μουσλιμς στα εδαφη του.το χειροτερο θα ερθει οταν γινει στο Λονδινο. Εκει να δεις brexit με 1000.



Πολλά θα γίνουν, αλλά θα είναι του επιπέδου της κλίμακας σαν το χθεσινό. Μην περιμένεις φυσικά τίποτα μπαλοθιές ευρείας κλίμακας μέσα στην Ευρώπη αν αυτό εννοείς. Προς το παρόν τουλάχιστον. Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι και λοιποί κομπανία που αποτελούν αυτό που λέμε ΕΕ σαφέστατα και δεν ενδιαφέρονται. Αντιθέτως ο στόχος επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό. Για το ποιος είναι αυτός στόχος μείνετε συντονισμένοι. Θα μάθετε σύντομα. Κάτι "καλό" ετοιμάζεται. Απλά μπορεί να το μάθετε λίγο ανορθόδοξα. Δεν σας πειράζει έτσι; Πάντως εσείς μην φοβάστε, διότι και να ήθελαν οι Ισλαμιστές να βάλουν μπόμπες σε ηλεκτρικό / μετρό θα έπεφταν πάνω σε... Απεργίες οπότε δεν τρέχει κάστανο. Άσε που μας συμπαθούν κιόλας. Όλοι τους. Και οι Τούρκοι φυσικά. Το χουμε. Η φούσκα παραφούσκωσε μάγκες. Και άρχισαν τα "πυροτεχνήματα". Λάθος εκτίμηση (πάλι) μάλλον.Αἱ Συνέπειαι Θα είναι καταστροφικές.

AtomicYeti
Λοχαγός
Λοχαγός
Δημοσιεύσεις: 471
Εγγραφή: Τετ Ιουν 03, 2015 5:34 pm
Επικοινωνία:

Η παγκόσμια απειλή των Τζιχαντιστών

Δημοσίευση από AtomicYeti »

D.Y.K έγραψε: Το χουμε. Η φούσκα παραφούσκωσε μάγκες. Και άρχισαν τα "πυροτεχνήματα". Λάθος εκτίμηση (πάλι) μάλλον.Αἱ Συνέπειαι Θα είναι καταστροφικές.


Και να σκάσει η φούσκα, θεατές θα είμαστε. Εκτιμήσεις μπορεί να κάνει ο καθένας, δεν είναι κακό. Χωρίς να έχουμε πρωτοβουλία κινήσεων πουθενά, δεν είναι και επικίνδυνο να κάνεις εκτιμήσεις. Έχουμε φτάσει σε σημείο να λέμε "να βάλει ο θεός το χέρι του". Δεν πας μπροστά έτσι.
Καταστροφικές οι συνέπειες είναι ήδη, ήταν εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα ο στόχος στον οποίον αναφέρεσαι είναι σχετικός, υπάρχει άγρια κόντρα στη Δύση και παίζονται χοντροί εκβιασμοί. Το σίγουρο είναι οτι αυτό το παιχνίδι θα καταλήξει κάπου, και η ιστορία διδάσκει οτι όλα τα προβλήματα και οι διενέξεις στο τέλος λύνονται με ένα μονάχα τρόπο.
Destiny comes to those who listen,the rest will meet their fate!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Δημοσιεύσεις: 11314
Εγγραφή: Τρί Φεβ 03, 2009 11:02 pm
Επικοινωνία:

Η παγκόσμια απειλή των Τζιχαντιστών

Δημοσίευση από D.Y.K »

AtomicYeti έγραψε:

Έχουμε φτάσει σε σημείο να λέμε "να βάλει ο θεός το χέρι του". Δεν πας μπροστά έτσι.



Στην περίπτωση μας ο "Θεός" έχει όνομα και είναι πολύ συγκεκριμένος. Και την φούσκα επίσης, ο ίδιος την παραφούσκωσε. Γιατί; Γιατί απλά μπορεί. Και γιατί όποτε γουστάρει την τρυπάει και ξεφουσκώνει μονομιάς. Η "μπίζνα" είναι χοντρή όμως κύριοι και δεν λογαριάζει πληθυσμούς, ιστορία, προέλευση, άσπρους, μαύρους, τιρκουάζ, Χριστιανοταλιμπάν ή ταλιμπάν σκέτους. Αυτός έχει το μαχαίρι, αυτός και το καρπούζι. Και φυσικά δεν ρωτάει κανέναν, γιατί έχει μάθει το football να το λέει soccer, το FYROM Μακεδονία και οσονούπω και την Τουρκία Κουρδιστάν. Μπροστά μπορείς να πας αν και εφόσον το επιθυμούν οι ίδιοι. Βέβαια, όταν και εσύ έχεις μάθει να ανεβαίνεις την ανηφόρα με την όπισθεν δεν περιμένεις ελπίδα από πουθενά. Μην αυταπατάστε κύριοι, η ιστορία μπορεί να επαναλαμβάνεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει πάντα την ίδια ευτυχή κατάληξη για όλους. Αράξτε, πάρτε και ποπ κορν και απλά απολαύστε το.

Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Δημοσιεύσεις: 239
Εγγραφή: Δευ Μάιος 11, 2015 3:53 am
Επικοινωνία:

Η παγκόσμια απειλή των Τζιχαντιστών

Δημοσίευση από Soap »

Καλα και συ τωρα, μεταξυ μας, μη λες τοσο ελευθερα τη γνωμη σου, παρεξηγουνεται αρκετοι. Στο τελος θα μας πεις οτι εχουμε δημοκρατια και μπορουμε να λεμε οτι θελουμε. ΧΑΧΑ τι ειπα παλι ο αρχοντας. Γενικα στη δηθεν δημοκρατια του σημερα, αυτο που βλεπω καθημερινα ειναι οτι φοβασαι να πεις την γνωμη σου. Ειτε αυτο αφορα social media τυπου fb, τοιτερ και τα λοιπα, ειτε φορουμ οπως αυτο. Γενικα δε το συνεχιζω γιατι θα παει σε αλλη διασταση η κουβεντα, η ποια θα ειναι εκτος του θεματος.

Οσο για να παρουμε ποπ κορν και να το απολαυσουμε αραχτοι, συμφωνω απολυτως. Προσθετω δε οτι σ καλο θα ειναι να συνοδευσουμε τα ποπ κορν και το αραγμα με αφθονο σαρκασμο και κυριως με πουλημα τρελας. Προσωπικα την χαριζω.

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Δημοσιεύσεις: 11314
Εγγραφή: Τρί Φεβ 03, 2009 11:02 pm
Επικοινωνία:

Η παγκόσμια απειλή των Τζιχαντιστών

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγώ πάλι παρατηρώ ότι ο κόσμος έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να εκφράζει ακόμη πιο έντονα την γνώμη, άρα και την δυσαρέσκεια του. Σε αυτό φυσικά έχουν βοηθήσει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό και τα social media. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και πολλά ο κόσμος. Είπαμε, τα μέσα έχουν αλλάξει. Η τεχνολογία / τεχνογνωσία έχει προχωρήσει πολύ. Ακόμη και τα μέσα καταστολής αν θέλετε να το πάμε και ένα βήμα παρακάτω. Οι όποιες αντιδράσεις εκφράζονται με την "δημοσίευση" και επιβραβεύονται με το "like" πλέον και ως εκεί. Μαγκιά πάντως. Τέσπα, δεν τίθεται θέμα "εκτροχιασμού" της συζητήσεως.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Δημοσιεύσεις: 11203
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

Η παγκόσμια απειλή των Τζιχαντιστών

Δημοσίευση από Nassos »

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκεφαλισμό του ιερέα στη ΓαλλίαΤην ευθύνη για το μακελειό σε εκκλησία της Ρουέν στη Νορμανδία της Γαλλίας, ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος με ανακοίνωση μέσω του πρακτορείου που πρόσκειται στην τρομοκρατική οργάνωση,Amaq.

Στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται πως οι ένοπλοι ήταν «στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους».

Το μήνυμα του Ισλαμικού Κράτους αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η επίθεση στην εκκλησία της Νορμανδίας στη Γαλλία πραγματοποιήθηκε από στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους ως απάντηση στο κάλεσμα να θέσουν στο στόχαστρο τις χώρες των σταυροφόρων της διεθνούς συμμαχίας».

Πρώτο Θέμα

Και φοβάμαι αυτά είναι τα προεόρτια...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες