Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)
Το 2011 μπορούσες να τις πάρεις με οποιαδήποτε λαβή ήθελες αρκεί να ήταν καλές / προβλεπόμενες!
Οποτε λογικα κατι αντιστοιχο θα γινει κσι φετος. Παντως ξεκαθαρη απαντηση δεν εχω παρει απο το λιμενικο. Και σημερα που τηλεφωνησα μου ειπαν οτι δε γνωριζουν και οτι θα αποφασισει ο προεδρος της επιτροπης τοτε και θα μας πει πώς να τις κανουμε. Ευχαριστω δυκ για την απαντηση και ελπιζω αυτο να ισχυσει και φετος.
91 έγραψε:Οποτε λογικα κατι αντιστοιχο θα γινει κσι φετος. Παντως ξεκαθαρη απαντηση δεν εχω παρει απο το λιμενικο. Και σημερα που τηλεφωνησα μου ειπαν οτι δε γνωριζουν και οτι θα αποφασισει ο προεδρος της επιτροπης τοτε και θα μας πει πώς να τις κανουμε. Ευχαριστω δυκ για την απαντηση και ελπιζω αυτο να ισχυσει και φετος.
Και εγώ εμπειρικά σου απαντάω να το ξέρεις.
Ορθώς πάντως σου απάντησαν ότι είναι θέμα του Προέδρου της επιτροπής το με ποιο τρόπο θα εκτελέσετε τις έλξεις.
Ναι φιλε μου απλα καλο ειναι πιστευω απο την αρχη να ειναι ξεκαθαρες ολες οι παραμετροι και μην περιμενουμε μεχρι τελευταια στιγμη να μαθουμε τι θα αποφασιστει. Ειναι σημαντικο για να ξερουμε τι ειδους προετοιμασια πρεπει να κανουμε. Στην προκυρηξη της πυροσβεστικης για παραδειγμα απο την αρχη ηταν ξεκαθαρο οτι οι ελξεις θα ειναι με συγκεκριμενο τροππ (ανοικτη λαβη). Οπως και να εχει σε ευχαριστω για την ενημερωση και ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια.
Χαζή ερώτηση άλλα θα την κάνω, με συγχωρείτε. Υπάρχει περίπτωση να μας καλέσουν πρώτα για υψομέτρηση και μετά για τις υπόλοιπες διαδικασίες; Δηλαδή να κάνουμε ένα ταξίδι Αθήνα μόνο για υψομέτρηση;
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Φίλε 310λελε, νομίζω οτι η υψομέτρηση εντάσσεται στην ημέρα των υγειονομικών. Αν και κανονικά, όπως και στην προκήρυξη της πυροσβεστικής, θα έπρεπε να μας υψομετρήσουν την ημέρα κατάθεσης των δικαιολογητικών. Ο 1,68,1,69, δε θα τον περνάγανε. Ενώ τώρα σίγουρα θα υπάρχουν άτομα (λίγοι) που θα το ρίσκαραν και θα έκαναν τα χαρτιά τους και δε θα έπιαναν το όριο.
91 έγραψε:Ναι φιλε μου απλα καλο ειναι πιστευω απο την αρχη να ειναι ξεκαθαρες ολες οι παραμετροι και μην περιμενουμε μεχρι τελευταια στιγμη να μαθουμε τι θα αποφασιστει. Ειναι σημαντικο για να ξερουμε τι ειδους προετοιμασια πρεπει να κανουμε. Στην προκυρηξη της πυροσβεστικης για παραδειγμα απο την αρχη ηταν ξεκαθαρο οτι οι ελξεις θα ειναι με συγκεκριμενο τροππ (ανοικτη λαβη). Οπως και να εχει σε ευχαριστω για την ενημερωση και ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια.
Ακριβώς λοιπόν επειδή η προκήρυξη δεν ορίζει τον τρόπο με τον οποίο θα εκτελέσετε τις έλξεις (όπως με την πυροσβεστική), είναι θέμα του Προέδρου της επιτροπής από εκεί και πέρα.
Εγώ αν ήμουν στην θέση σας πάντως θα έκανα προπόνηση και με τους 2 τρόπους για να είμαι κομπλέ ότι και αν κάτσει και κυρίως στην ανοιχτή λαβή που είναι και η πιο δύσκολη.
Όπως και να ειναι θεωρώ ότι όλλοι μπορούν να πάρουν της έλξης το θέμα ειναι να μας καλέσουν..
Απο τη στιγμη που ο δυκ ειπε οτι το 2011 υπηρχε η δυνατοτητα επιλογης στις ελξεις δεν πιστευω να αλλαξει κατι. Εξαλλου 10 ελξεις με ανοικτη λαβη ειναι πολυ δυσκολο.
Εγώ θεωρώ ότι ειναι οκ και καλύτερα που έγιναν ποιο δύσκολα τα αθλήματα για να περάσουν αυτοί που ειναι ποιο μάχιμοι...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Σπύρος1μαλ έγραψε:Όπως και να ειναι θεωρώ ότι όλλοι μπορούν να πάρουν της έλξης το θέμα ειναι να μας καλέσουν.
χαχαχαχα... Δεν έχεις ιδέα αδελφέ!
Επειδή μιλάμε για θέση καταδρομέα που είναι λογικό να ζητάνε 10 έλξεις ανοιχτής λαβής καλό είναι να προετοιμαστείς γι αυτές και αν τότε σε αφήσουν κάνεις με κλειστή. Το σίγουρο είναι οτι αν παίρνεις 10 ανοιχτής οτι θα παίρνεις άνετα 10 κλειστής κάτι που δεν ισχύει ανάποδα!
Τι γίνετε πλησιάζουμε στο κάλεσμα ;D.Y.K καμία πληροφορία?
Νομίζω πως αυτο-ακύρωσα την αίτηση μου. Ξέχασα να βάλω μέσα τα αποδεικτικά πληρωμής το παραβόλου και μόνο έγραψα τον αριθμό πληρωμής στην αίτηση.
Την έκανα τη λαλακία μου ε;
Την έκανα τη λαλακία μου ε;
Πιστεύω εφόσον υπάρχει ο αριθμός πληρωμής δεν έχεις πρόβλημα, το πρόβλημα θα ήταν να μην ειχες τιποτα... το πολύ πολύ να σου ζητήσουν να το στειλεις με κάνα φαξ αν το θέλουν τοσο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες