Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Spyros92 έγραψε:Καλησπέρα φιλε. Είναι έγκυρη φιλε η πηγή. Αλλα ολα εξαρτώνται απ την κυβέρνηση. Φοβάμαι μην γινει κανένα μπαμ... Που μακάρι δηλ ! Θα Δούμε !

μακαρι φιλε. Για να δουμε μπας κ κατσει κ για εμας. Αν βγει για γενικη σειρα με καλο απολυτηριο 18+, επαγγελματικο διπλωμα γ κατηγοριας κ ανταβανς στα αγγλικα θα μπορω να συμετασχω η θελει αναγκαστικα κ το εσντλ;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:
μακαρι φιλε. Για να δουμε μπας κ κατσει κ για εμας. Αν βγει για γενικη σειρα με καλο απολυτηριο 18+, επαγγελματικο διπλωμα γ κατηγοριας κ ανταβανς στα αγγλικα θα μπορω να συμετασχω η θελει αναγκαστικα κ το εσντλ;

Θα αναφερθώ στην προηγούμενη (σαν και πιο πρόσφατη) προκήρυξη απο αυτήν, όπου και ζητούσε τις τρείς ενότητες του ecdl. Πλέον με την συνέχεια που έχει το τυπικό προσόν αυτό μοριοδότησης, δείχνει ότι έχει καθιερωθεί.

Knight
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Knight »

Κοιτα και εγω ακουσα για προσληψεις την ανοιξη.Αν περασει το ασφαλιστικο (που κανεις δεν ξερει αν θα το καταφερει) και δεν παμε σε εκλογες αναγκαστικα θα προχωρησει σε προσληψεις.

Άβαταρ μέλους
Lalikos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Lalikos »

Ρε παίδες, όσον αφορά την προκήρυξη που υποτίθεται ότι θα βγει μέσα στο Μάιο, έχω να πω το εξής: Τη τρέχουσα προκήρυξη των Λιμενοφυλάκων, την περίμενα ήδη από τον Απρίλιο του 2013, όταν υπηρετούσα ακόμη, δηλαδή 2 ολόκληρα χρόνια και 8 μήνες. Οπότε τίποτα πλέον δεν μπορεί να με πείσει ότι μια υποτιθέμενη προκήρυξη πολλών ατόμων που κυκλοφορεί σαν φήμη από στόμα σε στόμα, μάλλον προεκλογικό τρικ είναι και πολύ μακρινό μάλιστα, επειδή σε αυτή την αστάθεια που έχει περιέλθει δυστυχώς η κυβέρνηση, μπορεί να βασίζεται μόνο στην ελπίδα του βολέματος. Μακάρι να βγω ψεύτης και να πραγματοποιηθούν άμεσες προσλήψεις, αλλά όπως λέει και ο λαός, όπου ακούς πολλά κεράσια...
2α ΜΑΛ 323
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από cop29 »

Lalikos έγραψε:Ρε παίδες, όσον αφορά την προκήρυξη που υποτίθεται ότι θα βγει μέσα στο Μάιο, έχω να πω το εξής: Τη τρέχουσα προκήρυξη των Λιμενοφυλάκων, την περίμενα ήδη από τον Απρίλιο του 2013, όταν υπηρετούσα ακόμη, δηλαδή 2 ολόκληρα χρόνια και 8 μήνες. Οπότε τίποτα πλέον δεν μπορεί να με πείσει ότι μια υποτιθέμενη προκήρυξη πολλών ατόμων που κυκλοφορεί σαν φήμη από στόμα σε στόμα, μάλλον προεκλογικό τρικ είναι και πολύ μακρινό μάλιστα, επειδή σε αυτή την αστάθεια που έχει περιέλθει δυστυχώς η κυβέρνηση, μπορεί να βασίζεται μόνο στην ελπίδα του βολέματος. Μακάρι να βγω ψεύτης και να πραγματοποιηθούν άμεσες προσλήψεις, αλλά όπως λέει και ο λαός, όπου ακούς πολλά κεράσια...

ετσι ακριβως... Εγω Πιστευω Ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί γενικα Αλλη Προκηρυξη. Τουλάχιστον όχι μεσα στο 16. Και την προκηρυξη των 49 την βγαλαν γτ ηταν αναγκασμένοι λογω συνταγματος να την ξαναβγαλουν Επειδή ειχε βγει το φεκ πριν 1μιση χρονο, Αλλιως ουτε αυτή θα εβγαινε...

Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Teras »

Για σας παιδιά θέλω να κάνω μια (ίσως χαζή ερώτηση) απλά για να σιγουρευτώ μιας και αύριο στέλνω τα χαρτιά μου. Δεν χρειάζεται να προσκομίσω την απόδειξη πληρωμής για το eπαράβολο σωστά; Μόνο το παράβολο πρέπει να βάλω στα συνημμένα έτσι;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Ρε παιδιά, με το παράβολο τι γίνεται; Δεν βγάζω άκρη στο gsis.gr και επίσης στην αίτηση πρέπει να βάλουμε έναν αριθμό αυτός ο αριθμός είναι στην απόδειξη; Έχω μπερδευτεί
NIKOS1989
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Teras έγραψε:Για σας παιδιά θέλω να κάνω μια (ίσως χαζή ερώτηση) απλά για να σιγουρευτώ μιας και αύριο στέλνω τα χαρτιά μου. Δεν χρειάζεται να προσκομίσω την απόδειξη πληρωμής για το eπαράβολο σωστά; Μόνο το παράβολο πρέπει να βάλω στα συνημμένα έτσι;
φιλε θα τα προσκομισεις ολα και την αποδειξη πληρωμης που πηρες απο την τραπεζα. Το ιδιο ισχυει και αν τα στειλεις ταχυδρομικα
NIKOS1989

310LELE έγραψε:Ρε παιδιά, με το παράβολο τι γίνεται; Δεν βγάζω άκρη στο gsis.gr και επίσης στην αίτηση πρέπει να βάλουμε έναν αριθμό αυτός ο αριθμός είναι στην απόδειξη; Έχω μπερδευτεί
αν και με προσβαλες την προηγουμενη φορα θα σου δωσω λυση στην απαντηση σου. Με το παραβολο αν εχεις λογαριασμο στο gsis μπαινεις μεσα για την πληρωμη. Την κανεις απο τραπεζα και στελνεις ολα μαζι τα εγγραφα μαζι και με την αποδειξη. Τωρα για τον κωδικο γραφεις αυτον που γραφει πανω στο παραβολο. Αν θελεις καποια επιπλεον πληροφοριες μου λες.
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Teras »

NIKOS1989 έγραψε:
Teras έγραψε:Για σας παιδιά θέλω να κάνω μια (ίσως χαζή ερώτηση) απλά για να σιγουρευτώ μιας και αύριο στέλνω τα χαρτιά μου. Δεν χρειάζεται να προσκομίσω την απόδειξη πληρωμής για το eπαράβολο σωστά; Μόνο το παράβολο πρέπει να βάλω στα συνημμένα έτσι;
φιλε θα τα προσκομισεις ολα και την αποδειξη πληρωμης που πηρες απο την τραπεζα. Το ιδιο ισχυει και αν τα στειλεις ταχυδρομικα

Ok θα βάλω και την απόδειξη τότε αν και μου φαίνεται περίεργο μιας και το παράβολο μου λέει ότι μπορώ να το πληρώσω κανονικά μέχρι της 7/3/2016.
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

dn24 έγραψε:
Vasilis loxias (pz) έγραψε:

Θα αναφερθώ στην προηγούμενη (σαν και πιο πρόσφατη) προκήρυξη απο αυτήν, όπου και ζητούσε τις τρείς ενότητες του ecdl. Πλέον με την συνέχεια που έχει το τυπικό προσόν αυτό μοριοδότησης, δείχνει ότι έχει καθιερωθεί.

θα κοιταξω να το βγαλω να το εχω καλου κακου! ΕυχαριστωΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Knight έγραψε:Κοιτα και εγω ακουσα για προσληψεις την ανοιξη.Αν περασει το ασφαλιστικο (που κανεις δεν ξερει αν θα το καταφερει) και δεν παμε σε εκλογες αναγκαστικα θα προχωρησει σε προσληψεις.

μακαρι φιλε! Για να δουμε.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Νίκο δεν ήθελα να σε προσβάλω, τώρα όσον αφορά το παράβολο... Μπαίνω στο gsis συμπληρώνω τα στοιχεία (δίνω και email για να μου σταλλεί ο κωδικός και μετά με αυτό τον κωδικό πηγαίνω σε μια τράπεζα και το πληρώνω;) Και στην αίτηση ποιο κωδικό βάζουμε;
NIKOS1989

310LELE έγραψε:Νίκο δεν ήθελα να σε προσβάλω, τώρα όσον αφορά το παράβολο... Μπαίνω στο gsis συμπληρώνω τα στοιχεία (δίνω και email για να μου σταλλεί ο κωδικός και μετά με αυτό τον κωδικό πηγαίνω σε μια τράπεζα και το πληρώνω;) Και στην αίτηση ποιο κωδικό βάζουμε;
κατσε για να καταλαβω; Εχεις κωδικους στο taxisnet; Υποβαλλεις δηλωση;

NIKOS1989

310LELE έγραψε:Νίκο δεν ήθελα να σε προσβάλω, τώρα όσον αφορά το παράβολο... Μπαίνω στο gsis συμπληρώνω τα στοιχεία (δίνω και email για να μου σταλλεί ο κωδικός και μετά με αυτό τον κωδικό πηγαίνω σε μια τράπεζα και το πληρώνω;) Και στην αίτηση ποιο κωδικό βάζουμε;
ελα τωρα το εψαξα καλα. Αυτο που που θα σου στειλουν στο μαιλ θα εχει εναν κωδικο πληρωμης. Θα βγαλεις φωτο αυτο που σου στελνουν στο μαιλ και την αποδειξη πληρωμης απο την τραπεζα και θα τα καταθεσεις και τα δυο μαζι με τα δικαιολογητικα. Ο κωδικος που θα βαλεις ειναι ο κωδικος πληρωμης που θα λεει το παραβολο!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης