Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Εγώ θέλω πιστεύω πάντως πως δεν θα ξεπεράσει τις 3.500 αιτήσεις. ανεξάρτητα εάν είναι σωστές ή όχι.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Φλοράνς συγνώμη κίολας άλλα θα εμπιστευθώ τον ΔΥΚ στο θέμα με τις έλξεις... Με βάση αυτά που έχει γράψει ανα καιρούς στο forum είναι "μέσα στα πράγματα" πολύ περισσότερο από έμας. Λοιπόν άλλη ερώτηση τώρα... Χαζή ερώτηση άλλα θα την κάνω και πάλι. Εγώ είμαι απο αλλού, άλλα τα χαρτιά μου θα τα στείλω απο Θεσσαλονίκη και θέλω να βάλω την διεύθυνση του πατρικού μου θα υπάρξει πρόβλημα;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

310LELE έγραψε:Φλοράνς συγνώμη κίολας άλλα θα εμπιστευθώ τον ΔΥΚ στο θέμα με τις έλξεις... Με βάση αυτά που έχει γράψει ανα καιρούς στο forum είναι "μέσα στα πράγματα" πολύ περισσότερο από έμας. Λοιπόν άλλη ερώτηση τώρα... Χαζή ερώτηση άλλα θα την κάνω και πάλι. Εγώ είμαι απο αλλού,άλλα τα χαρτιά μου θα τα στείλω απο Θεσσαλονίκη και θέλω να βάλω την διεύθυνση του πατρικού μου θα υπάρξει πρόβλημα;

Κανένα απολύτως πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από cop29 »

310LELE έγραψε:Φλοράνς συγνώμη κίολας άλλα θα εμπιστευθώ τον ΔΥΚ στο θέμα με τις έλξεις... Με βάση αυτά που έχει γράψει ανα καιρούς στο forum είναι "μέσα στα πράγματα" πολύ περισσότερο από έμας. Λοιπόν άλλη ερώτηση τώρα... Χαζή ερώτηση άλλα θα την κάνω και πάλι. Εγώ είμαι απο αλλού, άλλα τα χαρτιά μου θα τα στείλω απο Θεσσαλονίκη και θέλω να βάλω την διεύθυνση του πατρικού μου θα υπάρξει πρόβλημα;

ετσι ακριβως... Απτη στιγμη που DYK και dn24 λενε ότι τις ελξεις τις κανουμε όπως θελουμε αρκει να είναι προβλεπόμενες ετσι και θα ναι

Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Teras »

Για να πούμε την αλήθεια όχι ότι δεν μπορεί να είναι αλλιώς (αν και αμφιβάλλω) στην προκήρυξη της πυροσβεστικής που έδωσε και πέρασε φίλος μου, μου είπε ότι εκεί τις έλξεις τις θελαν με παλάμες εμπρός ΑΛΛΑ η προκήρυξη το ανέφερε ότι έτσι τις ήθελε οπότε μιας και δε το προσδιορίζει εδώ το θεωρώ παράλογο να μην επιτρέπει άλλου είδους.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

cop29 έγραψε:ετσι ακριβως... Απτη στιγμη που DYK και dn24 λενε ότι τις ελξεις τις κανουμε όπως θελουμε αρκει να είναι προβλεπόμενες ετσι και θα ναι

Ακριβώς.Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι οι προβλεπόμενες έλξεις. Και όχι η φορά των χεριών -εκτός και εαν αυτό αναγράφεται εντός της προκηρύξεως-. Τέρμα κάτω τεντωμένα τα χέρια, και κατά την έλξη να περνάει το σαγόνι (τουλάχιστον,-το ελάχιστο-) την λαβή του μονόζυγου, και κατά το δυνατόν να φτάνετε όσο το δυνατόν ψηλότερα κατά την έλξη του σώματος.

Αν έχετε επιπλέον απορίες για τα αθλήματα, θα ανοιχθεί νέο θέμα που να αφορά τις αθλητικές δοκιμασίες. Επίσης για την καλύτερη ενημέρωση σας, μπορείτε να διαβάσετε και τα παλιά μας νήματα για τις αθλητικές δοκιμασίες παλαιότερων προκηρύξεων.

Επίπλέον και Σχετικά με την δομή των δημοσιέυσεων

δεν επιτρέπονται τα συνεχόμενα μηνύματα (διαβάστε το σχετικό νήμα).Επίσης, παρακαλώ να παραμένετε -κατά το δυνατόν- στο θέμα του τίτλου του νήματος αποφεύγοντας την ανάρτηση -άσχετων- θεμάτων που δεν αφορούν το τίτλο του νήματος (πχ πολιτικές συζητήσεις). Αυτά αναφέρονται αποκλειστικά για την διευκόλυνση την δική σας στην ανάγνωση των νημάτων. Καλή συνέχεια στην παραμονή και την ανάγνωση στο φόρουμ, Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μερικοι ψαχνετε τον ευκολο τροπο μεχρι και στις ελξεις! Περαστικα...
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Φιλε δημητρη δεν συμφωνω μαζι σου, το οτι οι ελξεις με κλειστη λαβη ειναι πιο ευκολες ολοι το ξερουμε. και οτι αν ενα ατομο δυσκολευεται να βγαλει τις ελξεις πιστεψε με δεν ειναι οτι δεν εχει δυναμη αλλα μπορει να φταιει αλλο. εγω για παραδειγμα υστερω στις ελξεις οχι επειδη δεν ειμαι γυμνασμενος αλλα επειδη ειμαι ψηλος. οπως ενας κοντος υστερει στο κολυμπι που για μενα το οριο αυτο ειναι γελοιο. και πιστεψε με ειναι αδικο να χασει καποιος την προκυρηξη για 2 και 3 ελξεις. εμενα παντως με συμφερει αν ισχυει οτι τις κανουμε με οποια λαβη θελουμε γτ εκτος απροοπτου ολα τα ορια πλεον τα εχω αρκετα ευκολα.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγω δεν βγαζω τις ελξεις με την λαβη προς τα εξω και ουτε εχω ξεκεινησει ακομα προπονησεις. Μονο οι ελξεις ειναι το δυσκολο κοματι στα αθληματα. Τα αλλα βγαινουν για πλακα. Οπως ειπες αν καποιος δεν θελει να χασει την προκηρυξη, μπορει να προπονηθει στα δυσκολα για να βγαζει και τα ευκολα. Πολυ απλα. Ολα τα αλλα ειναι δικιαολογιες. Στο κατω κατω σε κατηγορια ειδικων δυναμεων τα κανουμε οχι σε καποια γενικη σειρα η τιποτα τετοιο. Ολοι ειδικες εχουμε υπηρετησει.
NIKOS1989

Δημητρη αν δεν εχεις αθλητικο κορμι αυτα τα αγωνισματα αδερφε δεν βγαινουν με τπτ. Και οποιος παει χαλαρος να δεις οτι θα εχει αρνητικα αποτελεσματα. Τωρα μεσα σε 2 μηνες να πετυχεις τα ορια αυτα ειναι ακατορθωτο και μην γελιομαστε. Και αν δεν τις βγαζεις που λες καλα θα κανεις να ξεκινησεις προπονησεις. Εγω για να βγαλω 10 ελξεις με ανοιχτη λαβη εκανα πολυ καιρο. Αλλα εγω στο ξαναλεω εχω μειονεκτημα λογω υψους. Αλλος μπορει να τις βγαλει πιο ευκολα απο. Μενα.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ο καθε ενας ξερει τον εαυτο του.2 μηνες για αυτα τα ορια; Μαλλον δεν εχεις γυμναστει ποτε...
NIKOS1989

Επειδη εγω δεν θελω να το παιξω δασκαλος σε κανεναν δεν συνεχιζω. Μπορει να εχεις δικιο μαλλον δεν εχω γυμανστει ποτε μου. Ο καιρος θα δειξει και ο καθενας ειναι υπευθηνος για την παρτη του. Εγω φυλαω τα ρουχα μου για να εχω τα μισα. Μπορει. Και να μην τα καταφερω γτ μια μερα ειναι και δεν ξερεις πως θα εισαι. Εκεινη την ημερα. Αλλα ποτε μου μα ποτε μου. Δεν. Θα ελεγα αυτα τα αθληματα ευκολα! Πρεπει να εισαι αφελης για. Να τα λες αυτα!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ουτε εγω το παιζω εξυπνος! Απλα πλην τον ελξεων με λαβη προς τα εξω, εγω πιστευω οτι ολα τα αλλα ειναι ευκολα! Το τρεξιμο πχ το βγαζω και καπνιζω κιολας... Μην μου πεις οτι 12 λεπτα ειναι λιγα; Οποιος εχει φυσιολογικα κιλα και δεν εχει να κανει χρονια γυμναστικη τα βγαζει πολυ γρηγορα. Τεσπα το κλεινω εδω γιατι δεν οδηγει καπου ολο αυτο.
Mak91

Δημοσίευση από Mak91 »

2 μηνες δεν ειναι αρκετοι για τα ορια αυτα; Σοβαρα τωρα ρε παιδια; Οταν περασατε πεν δηλαδη που ηταν μονο 3 εβδομαδες, ουτε μηνας δηλαδη, δεν ειδατε μεγαλη διαφορα στη φυσικη σας κατασταση; Εγω αυτο ειδα.2 μηνες ειναι υπεραρκετος καιρος αν προετοιμαζεσαι συστηματικα και εισαι σε νορμαλ κατασταση (οχι πολλα παραπανισια κιλα κλπ.)
NIKOS1989

Ναι δεν οδηγει καπου δημητρη. Καλη επιτυχια σε ολους μας.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες