Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Tasos2aMAL έγραψε:TΙς υπεύθυνες δηλώσεις, θα μπορούμε να τις συμπληρώνουμε και κατά την παράδοση των εγγράφων επί τόπου; Ή θέλουν θεώρηση στα ΚΕΠ;

Αν δεν γράφει η προκήρυξη πως απαιτείται θεώρηση των υπεύθυνων δηλώσεων για το γνήσιο της υπογραφής, τότε δεν χρειάζεται θεώρηση.

nikosgr

Δημοσίευση από nikosgr »

Καλησπερα λοουερ edcl και απολυτηριο που τα επικυρωνουμε; Πιστοποιητικο τυπου α το εχω βγαλει πανω απο χρονο θα χρειαστει να βγαλω αλλο?
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδιά όσον αφορά την αίτηση θα βγάλουμε φωτοτυπία το υπόδειγμα υποθέτω που έχει η προκήρυξη και θα το συμπληρώσουμε. Χαζή ερώτηση άλλα θα την κάνω, η αίτηση είναι 6 σελίδες απ ότι βλέπω θα βγάλουμε 6 σελίδες,3 μπρος πίσω; Κάπως αλλιώς; Στην προκήρυξη των Ε. Φ το 11 ήταν 4 σελίδες αν θυμάμαι καλά και ήταν σε μια μεγάλη κόλλα Α3 η οποία έκλεινε σαν τετράδιο εδώ όμως είναι 6 πρέπει να γίνει κάτι συγκεκριμένο η απλά βγάζουμε τις σελίδες τις συμπληρώνουμε και τις πιάνουμε με ένα συνδετήρα;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

nikosgr έγραψε:Καλησπερα λοουερ edcl και απολυτηριο που τα επικυρωνουμε; Πιστοποιητικο τυπου α το εχω βγαλει πανω απο χρονο θα χρειαστει να βγαλω αλλο;

Το πιστοποιητικό τύπου Α απο την στιγμή που έχεις εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, και δεν υπάρχουν μεταβολές, ισχύει, στο λέω γιατί πρόσφατα προσκόμισα σε δημόσια υπηρεσία το εν λόγω πιστοποιητικό, το οποίο το είχα πάνω απο 2,5 χρόνια, γενικά, είναι απεριορίστου ισχύος.

Τα πτυχία που αναφέρεις στην αρχή, τα επικυρώνεις Σε δικηγόρο.

Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Το απολυτήριο που ρώτησα εγω dn24 απλά φωτοτυπία του γνήσιου θέλει.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

swat_521tpn έγραψε:Το απολυτήριο που ρώτησα εγω dn24 απλά φωτοτυπία του γνήσιου θέλει.

Είπα για τα δημόσια έγγραφα, κάτι το αντίθετο Φίλε μου; Εαν το επιθυμείς, ξαναδιάβασε τι έχω γράψει παραπάνω.Εικόνα Ευχαριστώ.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

310LELE έγραψε:Παιδιά όσον αφορά την αίτηση θα βγάλουμε φωτοτυπία το υπόδειγμα υποθέτω που έχει η προκήρυξη και θα το συμπληρώσουμε. Χαζή ερώτηση άλλα θα την κάνω, η αίτηση είναι 6 σελίδες απ ότι βλέπω θα βγάλουμε 6 σελίδες,3 μπρος πίσω; Κάπως αλλιώς; Στην προκήρυξη των Ε. Φ το 11 ήταν 4 σελίδες αν θυμάμαι καλά και ήταν σε μια μεγάλη κόλλα Α3 η οποία έκλεινε σαν τετράδιο εδώ όμως είναι 6 πρέπει να γίνει κάτι συγκεκριμένο η απλά βγάζουμε τις σελίδες τις συμπληρώνουμε και τις πιάνουμε με ένα συνδετήρα;

Δεν υπάρχει περιορισμός, εκτυπώσε 6 σελίδες για άνεση, τις πιάνεις με συνδετήρα, και τις βάζεις σε διαφάνεια για την ευταξία των εγγράφων.

νικοσγρ

Δημοσίευση από νικοσγρ »

dn24 έγραψε:
nikosgr έγραψε:Καλησπερα λοουερ edcl και απολυτηριο που τα επικυρωνουμε; Πιστοποιητικο τυπου α το εχω βγαλει πανω απο χρονο θα χρειαστει να βγαλω αλλο;

Το πιστοποιητικό τύπου Α απο την στιγμή που έχεις εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, και δεν υπάρχουν μεταβολές, ισχύει, στο λέω γιατί πρόσφατα προσκόμισα σε δημόσια υπηρεσία το εν λόγω πιστοποιητικό, το οποίο το είχα πάνω απο 2,5 χρόνια, γενικά, είναι απεριορίστου ισχύος.

Τα πτυχία που αναφέρεις στην αρχή, τα επικυρώνεις Σε δικηγόρο.

ευχαριστω για την απαντηση. Πηγαινω δλδ με τις φωτοτυπιες και λεω να μου τις επικυρωσει ξερεις ποσο θα μου παρει ο δικηγορος μηπως;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

νικοσγρ έγραψε:ευχαριστω για την απαντηση. Πηγαινω δλδ με τις φωτοτυπιες και λεω να μου τις επικυρωσει ξερεις ποσο θα μου παρει ο δικηγορος μηπως;

Πηγαίνεις με το γνήσιο και τις φωτοτυπίες, και του ζητάς μετάφραση του πτυχίου των Αγγλικών και έπειτα επικύρωση. Όσον αφορά το ecdl, εαν γράφει το πτυχίο επάνω (που λογικά πρέπει να γράφει) τις ενότητες που έχεις πάρει στα Ελληνικά, τότε θέλει μόνο επικύρωση το αντίγραφο, όχι και μετάφραση.

Το κόστος ποικίλλει. Ανάλογα σε τι δικηγόρο θα πέσεις. Τα κόστη παίζουν απο 10-35ε, άμα πετύχεις κανέναν ο οποίος σου ζητήσει παραπάνω, ψάξτην την δουλειά. Και άκου τώρα κάτι, το οποίο για πρώτη φορά ακούγεται εδωμέσα, και αφορά κυρίως τα παιδιά απο Αθήνα όμως, λόγω απόστασης.

Την μετάφραση του πτυχίου Αγγλικών σου, μπορείς να την κάνεις και στο Υπουργείο εξωτερικών. Κοστίζει περίπου 10? αν περιμένεις 6 μέρες και 14? αν το θες σε τρεις μέρεις!(ο τιμές μπορεί να παίζουν +-1) .

Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Απλά είπες πτυχία φίλε dn24 και ήθελα να το ξεκαθαρίσω-επιβεβαιώσω, επειδή εμένα αυτό μου είπαν. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε αμφισβητήσω. ευχαρίστω
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

o DYK ειχε πει πως το πιστοποιητικο στρ. Καταστασης πρεπει να ειναι τουλαχιστον 6μηνου!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Νομιζω οτι πλεον κραταει λιγοτερο απο 6μηνο.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Γενικό Επιτελείο Στρατού

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/uploads/5633/pdf.pdf

Ερωτό-απάντηση Νο15. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από cop29 »

Παιδια συγνωμη Για διευθυνση στη συστημενη επιστολή βαζουμε ολο αυτό το κατεβατο;

Διαγωνισμός Κατάταξης Δόκιμων Λιμενοφυλάκων 2015, Επιτροπή Παραλαβής-Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, Σχολή Λιμενοφυλάκων, Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς, Τ. Κ.18510.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

cop29 έγραψε:Παιδια συγνωμη Για διευθυνση στη συστημενη επιστολή βαζουμε ολο αυτό το κατεβατο;

Διαγωνισμός Κατάταξης Δόκιμων Λιμενοφυλάκων 2015, Επιτροπή Παραλαβής-Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, Σχολή Λιμενοφυλάκων, Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς, Τ. Κ.18510.

Αν βαριέσαι να το γράψεις χειρόγραφα, γράφτο στον υπολογιστή, εκτύπωσε το, και το κολλάς -κατάλληλα- επάνω στον φάκελο. Ευχαριστώ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης