Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Παιδια το ξερω οτι εχω γινει κουραστικος αλλα θελω να ρωτησω και κατι αλλο για να ειμαι σιγουρος για τα χαρτια μου. Πιστοποιητικο τυπου α που εχω ζητησει απο την στρατολογια γραφει τις μεταθεσεις μου και απο που απολυθηκα. Στο τελος γραφει οτι απολυθηκα με 1η ειδικοτητα οδηγος που ημουν στο στρατο και β ειδικοτητα πεζοναυτης. Αυτο αρκει ετσι για την προκυρηξη?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

NIKOS1989 έγραψε:Παιδια το ξερω οτι εχω γινει κουραστικος αλλα θελω να ρωτησω και κατι αλλο για να ειμαι σιγουρος για τα χαρτια μου. Πιστοποιητικο τυπου α που εχω ζητησει απο την στρατολογια γραφει τις μεταθεσεις μου και απο που απολυθηκα. Στο τελος γραφει οτι απολυθηκα με 1η ειδικοτητα οδηγος που ημουν στο στρατο και β ειδικοτητα πεζοναυτης. Αυτο αρκει ετσι για την προκυρηξη;

Ναι επαρκεί.

NIKOS1989

dn24 έγραψε:
NIKOS1989 έγραψε:Παιδια το ξερω οτι εχω γινει κουραστικος αλλα θελω να ρωτησω και κατι αλλο για να ειμαι σιγουρος για τα χαρτια μου. Πιστοποιητικο τυπου α που εχω ζητησει απο την στρατολογια γραφει τις μεταθεσεις μου και απο που απολυθηκα. Στο τελος γραφει οτι απολυθηκα με 1η ειδικοτητα οδηγος που ημουν στο στρατο και β ειδικοτητα πεζοναυτης. Αυτο αρκει ετσι για την προκυρηξη;

Ναι επαρκεί.

ευxαριστω πολυ dn

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Knight έγραψε:αντιγραφω απο την προκυρηξη

. Ότι θα φοιτησουν σε Ειδικά Σχολεία και θα υπηρετισουν σε Υπηρεσίες της Ειδικότητάς τους τουλάχιστον επί δεκαετία, εφόσον οι υπηρεσιακες Ανάγκες το επιβάλλουν.

Πως προκυπτει απο αυτο η παραμεθοριος;

Αντιστοιχες υπηρεσιες εχει και ο Πειραιας υποθετω.

Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι υπογραφεις οτι θα παραμεινεις στην συγκεκριμενη Υπηρεσια του λιμενικου, οχι οτι θα εισαι 10 χρονια φαρμακονησι για παραδιεγμα.

Κανω λαθος;

Θα σου απαντήσω επιγραμματικά και λίγο λακωνικά γιατί η ουσία είναι που σας ενδιαφέρει.

1) Δεν προκύπτει από αυτό η παραμεθόριος και φυσικά δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο μέσα στην προκήρυξη. Εσείς οι με το καλό 9 όμως που θα καταταχθείτε φεύγετε καρφί για να ενισχύσετε κλιμάκια και ομάδες στα νησιά οπότε ΝΑΙ θα πάτε όλοι παραμεθόριο. Τον Πειραιά τον ξεχνάς απλά. Η πληροφορία είναι μέσα από το σώμα φυσικά και όχι από το μυαλό μου.

2) Φυσικά και έχει τέτοιες ομάδες ο Πειραιάς αλλά σου απάντησα στο νούμερο 1. Στον δε Πειραιά επίσης εδρεύει και η ΜΥΑ, αλλά οι αποστολές της εννοείται πως δεν περιορίζονται ΜΟΝΟ εκεί.

3) Σωστά καταλαβαίνεις. Υποχρεούσαι να παραμείνεις μια 10ετία σε αυτές τις υπηρεσίες.

ΥΓ: Επίσης για να απαντήσω και σε κάποιον που το ρώτησε χθες. Οι ΜΥΑδες είναι ΟΛΟΙ βάτραχοι. Ωστόσο για να μπεις στην μονάδα δεν αρκεί μόνο το να πάρεις πτυχίο από την ΔΥΚ. Θέλει και σπρώξιμο η δουλειά. Όσον αφορά το σχολείο ΝΑΙ μπορούν να το παρακολουθήσουν και στελέχη του ΛΣ με τις προϋποθέσεις να ορίζονται κάθε φορά από τον Αρχηγό του ΛΣ όπως έχω απαντήσει και στο σχετικό νήμα!

Δεα Ε.Δ...

Δημοσίευση από Δεα Ε.Δ... »

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση!!! Στις ειδικές δυνάμει Κατηγορία θα πάρουνε 9 άτομα μόνο και πιθανόν θα κάνουν τα χαρτιά τους παράδειγματος χάρη 800 άτομα θα τους καλέσουν και τους 800 σαν πρώτη φάση ; Γιατί άκουσα ότι καλούν τον αριθμό της προκήρυξης χ 3 δηλαδή 9χ3 =27 άτομα.. Ισχύει κατι τέτοιο?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Δεα Ε. Δ... έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση! Στις ειδικές δυνάμει Κατηγορία θα πάρουνε 9 άτομα μόνο και πιθανόν θα κάνουν τα χαρτιά τους παράδειγματος χάρη 800 άτομα θα τους καλέσουν και τους 800 σαν πρώτη φάση ; Γιατί άκουσα ότι καλούν τον αριθμό της προκήρυξης χ 3 δηλαδή 9χ3 =27 άτομα. Ισχύει κατι τέτοιο;

Άλλο είναι αυτό που διάβασες και κατάλαβα τι λες. Καλούνε όλους όσους -σε πρώτη φάση- έχουν εγκριθεί τα χαρτιά τους. Αλίμονο άλλωστε.

Τρελός

Δημοσίευση από Τρελός »

Συγνώμη που ρωτάω έχω τα πάντα εκτός αγγλικά αλλά ειμαι πολύτεκνος και είδα ότι το 10%ειναι καθαρά για πολύτεκνους που λέει δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία μου είπαν ότι κάνω κανονικά τα χαρτιά μ και μπαίνω μόνο σε αυτές της θέσεις κάποιος να απαντήσει ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Lalikos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Lalikos »

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κανείς με ποια σειρά πραγματοποιούνται, τα θεωρητικά, τα αγωνίσματα και οι εξετάσεις;

Αφορμή για την ερώτησή μου είναι ένα άνωθεν σχόλιο, όπου, εικάζεται ότι θα καλέσουν στην Αθήνα όλους όσους έχουν τουλάχιστον τα σωστά δικαιολογητικά.

Άβαταρ μέλους
Lalikos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Lalikos »

Επίσης,Admin εάν σου είναι εύκολο, μπορείς να κάνεις τους σχετικούς πίνακες κατάταξης βάσει των μορίων (όπως π. Χ. Για τη Πυροσβεστική) για να μπορούμε να δούμε σε ποια κλίμακα βρισκόμαστε και αν αξίζει να κατεβούμε από τη Βόρεια Ελλάδα κάτω Αθήνα?
NIKOS1989

dn24 έγραψε:
Δεα Ε. Δ... έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση! Στις ειδικές δυνάμει Κατηγορία θα πάρουνε 9 άτομα μόνο και πιθανόν θα κάνουν τα χαρτιά τους παράδειγματος χάρη 800 άτομα θα τους καλέσουν και τους 800 σαν πρώτη φάση ; Γιατί άκουσα ότι καλούν τον αριθμό της προκήρυξης χ 3 δηλαδή 9χ3 =27 άτομα. Ισχύει κατι τέτοιο;

Άλλο είναι αυτό που διάβασες και κατάλαβα τι λες. Καλούνε όλους όσους -σε πρώτη φάση- έχουν εγκριθεί τα χαρτιά τους. Αλίμονο άλλωστε.

dn επετρεψε μου να αμφιβαλλω. Δεν το παιζω ειδικος ουτε ξερολας το ξερεις αλλωστε. Νομιζω οτι αν για παραδειγμα ειναι 400 ατομα που πληρουν τα κριτηρια θα καλεσουν εναν αριθμο οχι το 3 πλασιο αλλα το 10πλασιο. Δεν θα καλεσουν καποιον για παραδειγμα που εχει απολυτηριο 11 και ειναι στις τελευταιες θεσεις. Ειναι αδικος κοπος και να τον ταλαιπωρουν. Τωρα αν κανω λαθος διορθωστε με!

ΔΕΑ.ΕΔ

Δημοσίευση από ΔΕΑ.ΕΔ »

Παιδιά οποίος γνωρίζει ακριβώς τι γίνεται στην ερώτηση την οποία έκανα ας απαντήσει... Ευχαριστώ!!!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Lalikos έγραψε:Καλησπέρα.

Γνωρίζει κανείς με ποια σειρά πραγματοποιούνται, τα θεωρητικά, τα αγωνίσματα και οι εξετάσεις;

Αφορμή για την ερώτησή μου είναι ένα άνωθεν σχόλιο, όπου, εικάζεται ότι θα καλέσουν στην Αθήνα όλους όσους έχουν τουλάχιστον τα σωστά δικαιολογητικά.

Καλησπέρα. Απο την ερώτηση σου, φένεται ότι δεν έχεις διαβάσει την προκήρυξη.

Πάμε στο ερωτημά σου: Η σειρά, αναγράφεται εντος της προκηρύξεως. Στο γράφω υπεύθυνα.

Όπως υπεύθυνα και όχι σαν εικασία μου, είναι ότι θα καλεστούν όλοι. Αυτο που γράφει η προκήρυξη, είναι ότι θα αναρτηθεί το ποιοί θα έρθετε Αθήνα. Εννοώ ότι θα έρχεστε ανα ομάδες, σε κάποιες ημερομηνίες, πχ σε 3-4 σερί ημέρες, θα έχει περάσει το σύνολο των υποψηφίων. Δεν θα έρθετε όλοι μονομιάς Αθήνα. Πιο απλά, δεν μπορώ να στο πω.

Ευχαριστώ.

Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Vardou »

NIKOS1989 έγραψε:
dn24 έγραψε:

dn επετρεψε μου να αμφιβαλλω. Δεν το παιζω ειδικος ουτε ξερολας το ξερεις αλλωστε. Νομιζω οτι αν για παραδειγμα ειναι 400 ατομα που πληρουν τα κριτηρια θα καλεσουν εναν αριθμο οχι το 3 πλασιο αλλα το 10πλασιο. Δεν θα καλεσουν καποιον για παραδειγμα που εχει απολυτηριο 11 και ειναι στις τελευταιες θεσεις. Ειναι αδικος κοπος και να τον ταλαιπωρουν. Τωρα αν κανω λαθος διορθωστε με!

Ολοι οσοι εχουν σωστα δικαιολογητικα καλουνται στην υψομετρηση. Το αν ειναι ταλαιπωρια για τους υποψηφιους, δεν τους ενδιαφερει. Ισα ισα που καποιοι απελπιζονται απο το πηγαινε ελα και δεν πανε στο αλλο σταδιο.
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Άβαταρ μέλους
Lalikos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Lalikos »

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα πρέπει να μελετήσω και 'γω καλύτερα τη προκύρηξη. Απλά μου φαίνεται παράλογο σε πρώτη φάση να τους καλέσουν όλους, δεδομένου ότι μέσα στον όγκο των ατόμων που θα κατέβουν θα υπάρχουν και πολύ που από άποψη μορίων υπολείπονται σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους.

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Φλορανς »

Εγω ρε παιδια με συγχωρείται αλλα δε βλέπω καπου ξεκάθαρα ποσα ατομα θα καλέσει εξ αρχής.Τουλαχιστον το τριπλάσιο πως το βλέπετε εσεις?

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες