Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Χαχαχαχα! Αρχισαν παλι οι κυριοι πανεληνιες! Ρε μαγκα! Που ξερεις εσυ αν μπορουσα να δωσω κ να κανω φροντηστηρια που ολοι ξερουμε οτι χρειαζοντε! Αλλο να καταφερω με χιλια ζορια 18 + στο απολυτηριο κ αλλο να γραψω 18600 μορια σε πανελληνιες που τοσο ειναι που ειμαι απο επαλ. Εσεις ολοι οι εξυπνοι των πανελληνιων να πατε στην συζητηση επιτυχοντες αστυφυλακων να μιλατε με τους υπολοιπους εκει γιατι μας τα ζαλισατε εδω περα! Δεν περιμεναμε εσας να μας πειτε οτι υπαρχουν οι πανελληνιες το ξεραμε αλλα μαλλον ο καθενας για τους λογους του δεν μπορουσε να δωσει κ εστω προσπαθησε να μαζεψει μορια να κανει το ονειρο του μεσω ασεπ ως ειδικος φρουρους στην ελ. Ας. Καληνυχτες!

2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Ενα βραδυ θα πεσει ο συριζα κ θα ειναι μαγικο!
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Με πρόλαβε ο Slalom.

Ήθελα να ήξερα Βασίλη, άξιζε όλος αυτός ο κόπος / χρήμα;

Τον μισό κόπο να έβαζες για να δώσεις πανελλήνιες είχες περάσει άνετα αξιωματικων όχι μόνο Αστυφυλάκων.

Το θεωρώ το λιγότερο γελοίο να κάτσεις 2 ολόκληρα χρόνια να επαναλάβεις το Λύκειο αντι να στρώθείς να διαβάσεις και να δώσεις πανελλήνιες.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

JohnTehGreek έγραψε:Με πρόλαβε ο Slalom.

Ήθελα να ήξερα Βασίλη, άξιζε όλος αυτός ο κόπος / χρήμα;

Τον μισό κόπο να έβαζες για να δώσεις πανελλήνιες είχες περάσει άνετα αξιωματικων όχι μόνο Αστυφυλάκων.

Το θεωρώ το λιγότερο γελοίο να κάτσεις 2 ολόκληρα χρόνια να επαναλάβεις το Λύκειο αντι να στρώθείς να διαβάσεις και να δώσεις πανελλήνιες.

ειμαι φουλ κατα των πανελληνιων πιο κατα δεν γινεται!
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:Χαχαχαχα! Αρχισαν παλι οι κυριοι πανεληνιες! Ρε μαγκα! Που ξερεις εσυ αν μπορουσα να δωσω κ να κανω φροντηστηρια που ολοι ξερουμε οτι χρειαζοντε! Αλλο να καταφερω με χιλια ζορια 18 + στο απολυτηριο κ αλλο να γραψω 18600 μορια σε πανελληνιες που τοσο ειναι που ειμαι απο επαλ. Εσεις ολοι οι εξυπνοι των πανελληνιων να πατε στην συζητηση επιτυχοντες αστυφυλακων να μιλατε με τους υπολοιπους εκει γιατι μας τα ζαλισατε εδω περα! Δεν περιμεναμε εσας να μας πειτε οτι υπαρχουν οι πανελληνιες το ξεραμε αλλα μαλλον ο καθενας για τους λογους του δεν μπορουσε να δωσει κ εστω προσπαθησε να μαζεψει μορια να κανει το ονειρο του μεσω ασεπ ως ειδικος φρουρους στην ελ. Ας. Καληνυχτες!

Λεφτά για φροντιστήρια δεν είχες για να πάρεις ένα κάρο διπλώματα είχες όμως;

Επίσης το 18.000 σε καμία των περιπτώσεων δεν ισοβαθμεί με το 1800 που είναι στα ΕΠΑΛ (και εγώ επαλ είμαι και ξέρω).

Τα 1800 εύκολα (αν θες) τα γράφεις στα ΕΠΑΛ γιατί τα μαθήματα είναι πολύ πιο εύκολα και δεν έχουν καμία σχέση με τα παλούκια στα ΓΕΛ.

Επίσης έχεις δυνατότητα αφού πάρεις απολυτήριο ΕΠΑΛ να δώσεις την επόμενη χρονιά πανελλήνιες από ΓΕΛ αν δεν μπορείς να γράψεις 1800.

Επίσης επειδή βλέπω ότι κάνεις όνειρα σε διαβεβαιώ ότι ούτε η ΝΔ με Μητσοτάκη πρόεδρο δεν θα πάρει Ε. Φ.

Στο λέω και στο υπογράφω.

Και να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αλλάξει κάτι. Η χώρα έχει καταρρεύσει οικονομικά και εσείς κάνετε όνειρα.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Δεν θελω ουτε αστυφυλακας ουτε αξιωματικος ειδικος φρουρος θελω. Η τουλαχιστον ηθελα. Κοιτα. Δεν ξερω τη ηλικια εχεις παντως εγω ειμαι σε ηλικια που καταλαβαινω τι γινετε γυρω μου.26 κλεισμενα. Να πω την αληθεια εχω παψει πια να ελπιζω. Το εχω παρει αποφαση οτι δεν. Απλα μπαινω πλεον εδω να δω Μπας κ εχει κανενας κανενα νεοτερο προς θετικα για το θεμα αλλα ολο τα ιδια κ τα ιδια βλεπω. Οι μισοι να τρωγωντε με τους αλλου μισους. Οι αλλο μισοι να λενε οτι υπαρχουν κ πανελληνιες να δινατε αν θελατε να μπειτε κ κλπ κλπ.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Ρε παιδιά αφήστε τον άνθρωπο. Δεν ήθελε πανελλήνιες. Στο κάτω κάτω για ειδικούς φρουρούς είναι το φόρουμ.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Terminator »

Vasili Δεν έχεις και πολλά χρόνια μπροστά για ειδικός φρουρός σε 2 χρόνια στα 28 δεν θα μπορείς να ξαναδώσεις
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Terminator έγραψε:Vasili Δεν έχεις και πολλά χρόνια μπροστά για ειδικός φρουρός σε 2 χρόνια στα 28 δεν θα μπορείς να ξαναδώσεις

το ξερω φιλε. Εχω απογοητευτει πολυ ειναι η αληθεια. Αλλα μπρος γρεμος κ πισω ρεμα που λενε. Κ να μπορουσα να δωσω πανελληνιες ηλικιακα πλεον δεν μπορω. Τι να πω. Θα δειξει ποτε δεν ξερεις απο το πουθενα.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Nikos Chatzoglou έγραψε:Ρε παιδιά αφήστε τον άνθρωπο. Δεν ήθελε πανελλήνιες. Στο κάτω κάτω για ειδικούς φρουρούς είναι το φόρουμ.

να σε καλα παλικαρε!
2009 δ εσσο 309 σειρα
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Terminator »

Μην χάνεις το κέφι σου ρε βασίλη δεν μας παίρνουν τα μνημόνια την χαρά
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)

Terminator έγραψε:Μην χάνεις το κέφι σου ρε βασίλη δεν μας παίρνουν τα μνημόνια την χαρά

να σε καλα φιλε! Μακαρι να αλλαξει κατι στα επομενα χρονια για οσους που πραγματικα το θελουν!
2009 δ εσσο 309 σειρα
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από wolver »

Καλησπερα παιδια επειδη βλεπω τους πινακες των επιτυχοντων απο τις προηγουμενες προκυρηξεις και βλεπω πολλα ατομα σε πολλους πινακες ποιοι απο αυτους περνανε; Δημιουργητε μια βαση μοριων; Η κατι αλλο; Αν ξερει καποιος να μ πει :)
slalom

Δημοσίευση από slalom »

wolver έγραψε:Καλησπερα παιδια επειδη βλεπω τους πινακες των επιτυχοντων απο τις προηγουμενες προκυρηξεις και βλεπω πολλα ατομα σε πολλους πινακες ποιοι απο αυτους περνανε; Δημιουργητε μια βαση μοριων; Η κατι αλλο; Αν ξερει καποιος να μ πει :)

Διάβασε μια προκήρυξη και θα καταλάβεις.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από wolver »

Με 2750 μορια λετε να εχω προβλημα; Ακομα και 500 ειδικους φρουρους να παρει υπολογισα πως δεν θα εχω θεμα να μην ειμαι στους 400 π θα παρει απο α κατηγορια εσεις τ λετε; Να τα ανεβασω και αλλο η καλα ειναι?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες