Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)
Το δελτιο εξεταζομενου των πανελληνιων ξεχνουν πολλοι, εχε το κατα νου!
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 90
Stripes έγραψε:Το δελτιο εξεταζομενου των πανελληνιων ξεχνουν πολλοι, εχε το κατα νου!
ναι θα το εχω μαζι μ το καρτελακι.
Σου χρειάστηκε εσένα κάπου; Γιατί εγώ δεν είδα κανέναν να το χρησιμοποιεί. Και ούτε εμένα μου χρειάστηκε. Δεύτρεη και τρίτη μέρα φτάνει μόνο η ταυτότητα.Stripes έγραψε:Το δελτιο εξεταζομενου των πανελληνιων ξεχνουν πολλοι, εχε το κατα νου!
Δεν εχω παει ακομη επανω απλα μου το ειπαν οτι καλο θα ηταν να το εχουμε μαζι μας. Το ειπα σαν βοηθεια μην ερθει καποιος σε δυσκολη θεση...
Α, οκ. Γιατί είδα και άλλους που έσκασαν μύτη χωρίς καν ταυτότητα. Και τους έστειλαν σπιτάκι τους.Stripes έγραψε:Δεν εχω παει ακομη επανω απλα μου το ειπαν οτι καλο θα ηταν να το εχουμε μαζι μας. Το ειπα σαν βοηθεια μην ερθει καποιος σε δυσκολη θεση...
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 90
iero έγραψε:Α, οκ. Γιατί είδα και άλλους που έσκασαν μύτη χωρίς καν ταυτότητα. Και τους έστειλαν σπιτάκι τους.Stripes έγραψε:Δεν εχω παει ακομη επανω απλα μου το ειπαν οτι καλο θα ηταν να το εχουμε μαζι μας. Το ειπα σαν βοηθεια μην ερθει καποιος σε δυσκολη θεση...
παντως για την ταυτοτητΑ το ελεγε και στην ανακοινωση στο σιτε.
Παιδια με 17 600 τι πιθαντητες δινεται για ανθυποπυραγων?
Δύσκολο φίλε μου με μόνο 26 θέσεις. Αν μπεις παίζει να είσαι και ο τελευταίος ας πούμε.Υποψηφιος έγραψε:Παιδια με 17 600 τι πιθαντητες δινεται για ανθυποπυραγων;
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
iero έγραψε:Δύσκολο φίλε μου με μόνο 26 θέσεις. Αν μπεις παίζει να είσαι και ο τελευταίος ας πούμε.Υποψηφιος έγραψε:Παιδια με 17 600 τι πιθαντητες δινεται για ανθυποπυραγων;
Δεν παίζουν ρόλο οι θέσεις αλλά οι συμμετοχές.
Παράδειγμα πέρσι ΣΜΥ έδινε μόλις 30 θέσεις αλλά ο τελευταίος μπήκε με 15.500
Εγώ θεωρώ με 17.600 κατά 90% θα είναι μέσα το παλικάρι.
Από τις 4100 συμμετοχές οι 4000 είναι και για την ανθυποπυραγών. Αδύνατο να μην υπάρχουν 26 άτομα με πάνω από 17600.JohnTehGreek έγραψε:Δεν παίζουν ρόλο οι θέσεις αλλά οι συμμετοχές.
Παράδειγμα πέρσι ΣΜΥ έδινε μόλις 30 θέσεις αλλά ο τελευταίος μπήκε με 15.500
Εγώ θεωρώ με 17.600 κατά 90% θα είναι μέσα το παλικάρι.
Παιδιά καλησπέρα ξέρετε αν παίρνανε απ τις ΠΚΕ παίρνουμε κάποιο χαρτί απόδειξης οτι περάσαμε η απλως μας το λένε προφορικά και φευγουμε;
Νομίζω το μόνο που συμβαίνει είναι πως αφισοκολλούν στην Π. Α. Εάν κρίθηκες ικάνος ή όχι. Εάν κάνω λαθος διορθώστε μεΓιωργος ΔΕΑ έγραψε:Παιδιά καλησπέρα ξέρετε αν παίρνανε απ τις ΠΚΕ παίρνουμε κάποιο χαρτί απόδειξης οτι περάσαμε η απλως μας το λένε προφορικά και φευγουμε;
Γιωργος ΔΕΑ έγραψε:Παιδιά καλησπέρα ξέρετε αν παίρνανε απ τις ΠΚΕ παίρνουμε κάποιο χαρτί απόδειξης οτι περάσαμε η απλως μας το λένε προφορικά και φευγουμε;
Καλησπερα Γιωργο. Οχι δεν παιρνουμε κανενα χαρτι, μας το ανακοινωνουν προφορικα και σου παραδιδουν την ταυτοτητα σου πισω αν περασες. Στην Ακαδημια τοιχοκολλουν εναν πινακα γενικο με επιτυχοντες και αποτυχοντες. Μονο στο τελος αν θελεις βεβαιωση ικανοτητας το ζητας και σου τη δινουν.
Δίνει καμιά έρμη ψυχή αύριο επαναληπτικές;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης