Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)
Καλά, επειδή έκαναν 4000 άτομα αίτηση, δε σημαίνει ότι έχουν γράψει όλοι καλά για να υποθέσουμε αυτομάτως ότι η βάση θα πάει στο θεό.
Οι βάσεις πιστεύω θα είναι υψηλές φέτος γιατί μπαίνουν πρώτη φορά στις πανελλήνιες. Ακόμα ένας λόγος που μπορεί να είναι υψηλές οι βάσεις είναι γιατί κάνανε εύκολα τα αθλήματα και ως γνωστόν τίποτα δεν γίνεται τυχαία.
Χαμός θα γίνει. Καλά αποτελέσματα σε όλους αύριο μάγκες. Ο θεός μαζί μας ας μας αξιώσει να καταφέρουμε κάτι και εμείς.
http://www.bloko.gr/2016/06/blog-post_627.html
Γεια σας! Εβγαλα 16156 λετε να εχω ελπιδες για πυροσβεστικη ή αστυνομια! Η αστυνομια περυσι ειχε 16169! Στην πυροσβεστικη κατα καιρους ακουω πως οι βασεις δεν θα ειναι υψηλες κατι που δεν πιστευω καθως μεχρι και στο νοσοκομειο μου ειπαν πως φετος γινεται χαμος! Σχετικα υπαρχουν πολυ καλα γραπτα φετος, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι πως τα μαθηματα ηταν 4 και πως δεν εχουμε βοηθεια τα 600 μορια προφορικα! Παντως αστυνομια δεν βλεπω και πολυ χαμο σχετικα με την πυροσβεστικη αλλα λογικα κανω λαθος!
Παιδιά καλησπέρα είμαι στην κατηγορία εθελοντών και έβγαλα 7000 μορια παιρνουν 6 ατομα έχω πιθανότητες λέτε; Γνωρίζετε πόσοι εθελοντές έδωσαν πανελλήνιες
Τασο οχι δυστυχως δεν περνας με 7000 Μορια εχουμε κανει ομαδα στο facebook στην οποια Εχουμε μαζευτει οι εθελοντες πυροσβεστες που δωσαμε φετος πανελλαδικες και γραφουμε εκει τα μορια μας για να βγαλουμε μια βαση. Αν θες μπες στην ομαδα αυτη να δεις https://www.facebook.com/groups/590826497749397/
Έχω στείλει αίτημα στην ομάδα σας, πότε θα το εγκρίνετε ; 

Παίδες με 16100 ελπίζω για Πυροσβεστική;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 90
Firefighter έγραψε:Παίδες με 16100 ελπίζω για Πυροσβεστική;
φιλε κατα την γνωμη μου δυσκολο...
Τι σειρα είμαι με βαση την ομοδα είναι πολλοι σε αυτή την κατηγορία;
Εισαι 11 σειρα Τασο.Facebook δεν εχεις;
Παιδια εθελοντης ειμαι.. δεν εχω fb με 9500 μορια τι σειρα ειμαι?
Ακος εισαι στην 8η θεση αυτη την στιγμη. Απο που εισαι και μηπως γνωριζεις αλλους εθελοντες;
Ευχαριστω ανδρεα, απο αθηνα ειμαι.. δεν γνωριζω αλλον που να εδωσε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες