Υποψήφιοι Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2016)

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
λοχιας (πζ)

Δημοσίευση από λοχιας (πζ) »

Ωραια. Οποτε αν το οριο ηλικιας ας πουμε οτι ειναι 26 καποιος που ειναι γεννημενος απριλιου του 1990 θα μπορει να συμετασχει στις πανελλαδικες του μαιου του 2016?
AnnaCitizen
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από AnnaCitizen »

Όχι γιατί θα είσαι 26,5. Και θα γράφει ότι δέχεται σπουδαστές που έχουν γεννηθεί από 1 - 1 - 1991. Για να μπορέσεις να δώσεις πανελλαδικές, το όριο ηλικίας θα πρέπει να ορίζεται στα 27 για να πιάνει τη χρονολογία 1990 και να είσαι μέσα στα όρια.
λοχιας (πζ)

AnnaCitizen έγραψε:Όχι γιατί θα είσαι 26,5. Και θα γράφει ότι δέχεται σπουδαστές που έχουν γεννηθεί από 1 - 1 - 1991. Για να μπορέσεις να δώσεις πανελλαδικές, το όριο ηλικίας θα πρέπει να ορίζεται στα 27 για να πιάνει τη χρονολογία 1990 και να είσαι μέσα στα όρια.

καταλαβα. Σε ευχαριστω! Οποτε θα δειξει οταν βγουν τα ορια ηλικιας αν θα μπορω η οχι... Πιστευεις οτι θα ξαναπαρουν με προκηρυξη πυροσβεστες πενταετους υποχρεωσης; Καθαρα προσωπικη αποψη. Το κριμα ειναι οτι τρια χρονια τωρα μαζευω μορια κ τωρα που τα μαζεψα πανε να τα κανουν ολα με πανελληνιες... Μεγαλο κριμα για οσους μαζεψαν μορια...
AnnaCitizen
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μακάρι να μην έχουν όριο ηλικίας τα 26 για να δώσεις και εσύ πανελλαδικές. Πρέπει να κάνεις υπομονή και να περιμένεις. Αυτά δεν τα ξέρω καθόλου δυστυχώς. Είναι έξω από το πεδίο γνώσεών μου.
λοχιας (πζ)

AnnaCitizen έγραψε:Μακάρι να μην έχουν όριο ηλικίας τα 26 για να δώσεις και εσύ πανελλαδικές. Πρέπει να κάνεις υπομονή και να περιμένεις. Αυτά δεν τα ξέρω καθόλου δυστυχώς. Είναι έξω από το πεδίο γνώσεών μου.

αυτο θα κανω. Υπομονη απλα το κακο ειναι οτι δεν ενημερωνουν κ αυτοι τον κοσμο να ξερει τι γινεται με αυτα. Γιατι αμα δεν ειναι στα 26 κ ειναι πχ στα 27 ισα που προλαβαινω για τον μαιο του 2016 κ θα επρεπε να το πουν για οσους ενδιαφερονται κ ειναι στο οριο για να αρχισουν το διαβασμα. Σκεψου εγω ειμαι απο επαλ κ η βαση θα ειναι σιγουρα 18+ οποτε αυτο σημαινει οτι χρειαζετε τρελο διαβασμα κ χρονος (μηνες) για αυτο. Σε ευχαριστω παντως για την πληροφοριση! Να σε καλα! Κ αμα δωσεις κ εσυ σου ευχομαι τα καλυτερα!
AnnaCitizen
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ξεκίνα από τώρα να βγάζεις ύλη αλλά να το κάνεις σιγά σιγά ώστε εάν έχουν πάνω από 26 όριο ηλικίας να είσαι καλυμμένος. Μία ώρα την ημέρα να αφιερώνεις και να διαβάζεις κάποιο μάθημα. Εσύ βέβαια να κάνεις ό, τι θέλεις. Και εγώ το 1990 γεννήθηκα και σε καταλαβαίνω Είμαι στο μεταπτυχιακό τώρα και οριακά θα τα βγάλω πέρα και με τα δύο εάν βγει ανακοίνωση που θα με πιάνει το όριο ηλικίας.Αλλά με το διάβασμα θα είμαι καλυμμένη ό, τι και να συμβεί. Και σε συμβουλεύω να πράξεις το ίδιο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συμβουλευτικά και μόνο και εντελώς φιλικά παιδιά σας προτείνω οι ενδιαφερόμενοι-ες να ξεκινήσετε το διάβασμα δειλά δειλά έως ότου απαντηθούν οι όποιες απορίες σας και φυσικά διευκρινιστούν και κάποια σημεία που αφορούν τις προϋποθέσεις και κυρίως τα όρια ηλικίας των υποψηφίων. Ακόμη και εσείς που θεωρείται ότι είστε στο όριο λαμβάνοντας -υποκειμενικά- υπόψη τα όρια ηλικίας των αστυνομικών σχολών κλείστε τα αυτιά σας και κάντε μια προσπάθεια και που ξέρετε, μπορεί στο τέλος να δικαιωθείτε.
λοχιας (πζ)

AnnaCitizen έγραψε:Ξεκίνα από τώρα να βγάζεις ύλη αλλά να το κάνεις σιγά σιγά ώστε εάν έχουν πάνω από 26 όριο ηλικίας να είσαι καλυμμένος. Μία ώρα την ημέρα να αφιερώνεις και να διαβάζεις κάποιο μάθημα. Εσύ βέβαια να κάνεις ό, τι θέλεις. Και εγώ το 1990 γεννήθηκα και σε καταλαβαίνω Είμαι στο μεταπτυχιακό τώρα και οριακά θα τα βγάλω πέρα και με τα δύο εάν βγει ανακοίνωση που θα με πιάνει το όριο ηλικίας.Αλλά με το διάβασμα θα είμαι καλυμμένη ό, τι και να συμβεί. Και σε συμβουλεύω να πράξεις το ίδιο.

αν κ δυσκολο λογο κ της δουλειας θα προσπαθησω να αρχισω μεχρι να δουμε τι θα ισχυει τελικα. Καλη επιτυχια σου ευχομαι αν δεν σε πιανει το οριο ηλικιας. ΔΥΚ σε ευχαριστουμε για την συμβουλη σου!
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από fanaras »

Καλησπερα σε ολους... Επειδη ειδα οτι θα ανοιξει η σχολη πυροσβεστων στη πτολεμαιδα εψαξα και βρηκα ενα αρχειο που ελεγε για ποσα ατομα ηταν ετοιμη τοτε η σχολη να ξεκινησει η λειτουργια της... Ο αριθμος 170... Αρα ισως και ο αριθμος των πυροσβεστων να ειναι αυτος ο μεγιστος αν δεν ανοιξουν αλλη σχολη... Υποθετικα παντα γνωμη μου αν και πιστευω να μην παρει οσα λιγα
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από marsupilami »

Ε λογικά περίπου τόσα θα είναι τώρα αν θα υπάρχει και άλλη σχολή δεν θα το ανακοίνωναν; Όμως η μέχρι τώρα σχολή πυροσβεστών τι θα γίνει?
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από fanaras »

marsupilami έγραψε:Ε λογικά περίπου τόσα θα είναι τώρα αν θα υπάρχει και άλλη σχολή δεν θα το ανακοίνωναν; Όμως η μέχρι τώρα σχολή πυροσβεστών τι θα γίνει;

η αρχικη σχολη πυροσβεστων που ειναι κανονικα;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στην σχολή πυροσβεστική Ακαδημίας δηλαδή Κηφισιά...
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από fanaras »

marsupilami έγραψε:Στην σχολή πυροσβεστική Ακαδημίας δηλαδή Κηφισιά...

μηπως θα ειναι και αυτη τοτε ανοιχτη; Για τους αξιωματικους που θα ειναι;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Για τους αξιωματικούς Αθήνα (Κηφισιά) τώρα αν θα είναι και αυτή ανοιχτή δεν το γνωρίζουμε μακάρι να είναι...
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από fanaras »

marsupilami έγραψε:Για τους αξιωματικούς Αθήνα (Κηφισιά) τώρα αν θα είναι και αυτή ανοιχτή δεν το γνωρίζουμε μακάρι να είναι...

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/85777/panellinies-2016-sto-neo-mixanografiko-nea-sxoli-pyrosveston

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες