Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα, αλλιώς τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.

Konstantinos_ έγραψε:Από όσο ξέρω το δημοψήφισμα δεν έχει καμία λογική σύνδεση με το αν θα γυρίσουμε στη δραχμή ή όχι. Δεν ξέρω ποιός τα λέει αυτά, αλλά σοβαρά τώρα, πιστεύετε ότι θα μας αφήσουν να γυρίσουμε στη δραχμή; Χαχαχαχαχαχαχα.
Καθήστε και θα δείτε για πότε θα βρεθεί "λύση".
Σε αυτό έχεις δίκιο. Παραγινε το κακό με τις διαταγές τους.Nassos έγραψε: Κατά τα αλλα τα Ευρωπέη δεν κρατούν πλέον όυτε τα προσχήματα.
Signaller έγραψε: Και το ΟΧΙ να βγει (που το απεύχομαι) , δεν νοείται τιμωρία ενός λαού με αποπομπή από το νόμισμα επειδή εξέφρασε μια άποψη σε δημοψήφισμα, σε άσχετο ερώτημα.
Soap έγραψε:Επίσης το 60-40 στο πα και παραπάνω ότι κατά τη ταπεινή μου κρίση είναι ανέφικτο. Η πρόβλεψη μου είναι 40 το όχι,50 το ναι και γύρω στο 10% το άκυρο.5-6% οι Κουκουέδες και το άλλο 5 τις εκατό διάφοροι ακόμα τύπου Λιακόπουλοι, Ελένη Λουκά και άλλοι τέτοιοι θεοπάλαβοι.
Nassos έγραψε:Ο μόνος που δεν έχει βγει να μας πει να ψηφίσουμε ΝΑΙ είναι ο Ταμτάκος. Μέχρι και ο Καραμανλής θυμήθηκε να μιλήσει και να πει κάτι περισσότερο από "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ".
AtomicYeti έγραψε:Signaller έγραψε: Και το ΟΧΙ να βγει (που το απεύχομαι) , δεν νοείται τιμωρία ενός λαού με αποπομπή από το νόμισμα επειδή εξέφρασε μια άποψη σε δημοψήφισμα, σε άσχετο ερώτημα.
Γιατί ρε παιδιά δεν νοείται; Τι πάει να πεί δεν νοείται. Άμα διαβάσετε Ιστορία, πολλά Έθνη, κράτη και λαοί σβήσανε γρήγορα απο κάποιες λάθος επιλογές της άρχουσας τάξης.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης