Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από lokatzis »

Εποπ στην ελλαδα μπορεί να ζητήσει μετάθεση για Κύπρο;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

lokatzis έγραψε:Εποπ στην ελλαδα μπορεί να ζητήσει μετάθεση για Κύπρο;

Ναι, στην ΕΛΔΥΚ

Και 35 ΜΚ αν είναι ειδικές δυνάμεις

Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από lokatzis »

Στην Κύπρο έχουν τους ίδιους βαθμούς με εδώΠχ στα 5 χρόνια το ίδιο θα πάρουν;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μόνο ένας μονιμοποιημένος ΕΠΟΠ της Ελλάδας μπορεί να κάνει αναφορά κατόπιν διαταγής για να υπηρετήσει μια 2ετία στην ΕΛΔΥΚ.
Άβαταρ μέλους
ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ (ΗΛ/ΗΤ)
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ (ΗΛ/ΗΤ) »

Παιδια μαλλον μουφα ειναι μπηκα στο σαιτ της εθνικης φρουρας δε λεει τιποτα για προκυρηξη ουτε σε αλλα σαιτ με προκυρηξεις στη κυπριακη δημοκρατια. Ενα αρθρο που την πρωτη φορα βγηκε τον φεβρουαριο και ανακυκλωνετε. Σα το αλλο με τους 6500 εποπ εδω... Καλο κουραγιο

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ (ΗΛ/ΗΤ) έγραψε:Παιδια μαλλον μουφα ειναι μπηκα στο σαιτ της εθνικης φρουρας δε λεει τιποτα για προκυρηξη ουτε σε αλλα σαιτ με προκυρηξεις στη κυπριακη δημοκρατια. Ενα αρθρο που την πρωτη φορα βγηκε τον φεβρουαριο και ανακυκλωνετε. Σα το αλλο με τους 6500 εποπ εδω... Καλο κουραγιο

Το χει ανακοινώσει ο πρωθυπουργός της χώρας εδώ και καιρό

Η θητεία μειώθηκε στους 18 μήνες και θα πάει στους 14 απ την επόμενη ΕΣΣΟ.

Η προκήρυξη είναι 100% σίγουρη

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Θα βγεί σχετική ανακοίνωση για Ελλαδίτες ΕΠΥ, αν δεν καλυφθούν όλες οι θέσεις από Κυπρίους.

m

Δημοσίευση από m »

ΟΤΑΝ βγει η προκηρυξη στην κυπρο ελληνες θα μπορεσουνε να κανουνε αιτηση ΜΟΝΟΝ σε περιπτωση που οι θεσεις δεν καλυφθουνε απο κυπριους πολιτες.
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

δυκ μόνο ΕΣΥ θα ξέρεις οποίος άλλος αν ξερει ας μου πει πες ότι μπαίνουμε στην Κύπρο αν μπούμε μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας και στην Ελλάδα αν βγαλει ας πούμε για ειδικους φρουρούς; η δεν μπορούμε αν μπούμε στο σώμα της Κύπρου, ειναι αναγκαστικά δηλαδή να μείνουνε για κάποια συγκεκριμένα χρόνια αλλιώς τρώμε πρόστιμο όπως εποπ εδώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει... ευχαριστώ εκ το προτέρων
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Σπύρος1μαλ έγραψε:δυκ μόνο ΕΣΥ θα ξέρεις οποίος άλλος αν ξερει ας μου πει πες ότι μπαίνουμε στην Κύπρο αν μπούμε μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας και στην Ελλάδα αν βγαλει ας πούμε για ειδικους φρουρούς; η δεν μπορούμε αν μπούμε στο σώμα της Κύπρου, ειναι αναγκαστικά δηλαδή να μείνουνε για κάποια συγκεκριμένα χρόνια αλλιώς τρώμε πρόστιμο όπως εποπ εδώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει... ευχαριστώ εκ το προτέρων

Οχι φίλε, τα κάνεις κανονικά.

Στην Κύπρο μπαίνεις ένα χρόνο δοκιμαστικά, και μετά ανανεωνεις την σύμβαση για 3ετιες.

Φεύγεις οπότε θες εσύ, νομίζω το λέει και στο άρθρο παραπάνω.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σπύρος1μαλ έγραψε:δυκ μόνο ΕΣΥ θα ξέρεις οποίος άλλος αν ξερει ας μου πει πες ότι μπαίνουμε στην Κύπρο αν μπούμε μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας και στην Ελλάδα αν βγαλει ας πούμε για ειδικους φρουρούς; Η δεν μπορούμε αν μπούμε στο σώμα της Κύπρου, ειναι αναγκαστικά δηλαδή να μείνουνε για κάποια συγκεκριμένα χρόνια αλλιώς τρώμε πρόστιμο όπως εποπ εδώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει... Ευχαριστώ εκ το προτέρων

Μπορείς να κάνεις κανονικά τα χαρτιά σου σε οποιαδήποτε προκήρυξη.

Προσωπικά μάλιστα έχω γνωστό που υπηρετούσε σαν ΕΠΟΠ στην Αεροπορία και έκανε τα χαρτιά του και πέρασε Ειδικός Φρουρός χωρίς καμία επίπτωση κανονικά.

Σπυρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπυρος1μαλ »

Ευχαριστώ ποτέ θα έχουμε εμείς την ευκαιρία να κάνουνε τα χαρτιά μας σχετικά με αυτο διάβασα τέλη Μαΐου...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω πέρα από αυτά που γράφει και το άρθρο φίλε μου.

Κοντός ψαλμός αλληλούια αν ισχύουν όσα γράφει το άρθρο πάντως.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

ΓΙΑΝΝΗΣ 34

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ 34 »

παιδια ας τα παρουμε απο την αρχη λιγακι γιατι καποιοι δεν εχουν ιδεα. λοιπον απλα πραγματα. οι οβα ειναι 2+1 χρονια και εφοσον ζητηθουν θεσεις για πληρωση ξανα. κανεις 2-3 μηνες τα χαρτια σου απο πριν στην μοναδα που εισαι και εφοσον ο δκτης σου και εσυ βαλεις υπογραφη. τοτε μονο μενεις. αν σε εγκρινει πιο απλα η μοναδα σου να κατσεις. αποδοχες και στα τρια σωμματα ειναι απο 700 ευρω και πανω μεχρι το πολυ 900. κανονικες υπηρεσιες και αργιες. τα γνωστα. οπως λειτουργουν οι μονιμοι. μονο που ουτε μεταθεση παιρνεις ουτε βαθμο ουτε αλλη ειδηκοτητα. απλα πραγματα. μετα τα τρια χρονια απλα την κανεις γιατι δεν ανανεωνεται. απλα εχεις 100 μορια παραπανω γιατι εχεις κανει πανω απο 12 μηνες εχτρα ΄θητεια'. τωρα οταν βγει για εποπ θα το μαθουμε οποτε δεν χρειαζεται να χαλατε την ζαχαρενια σας. τωρα και στα τρια σωμματα σαν εποπ μην το ψαχνεται. ειναι στρατος. οπου και αν αν πας θα ειναι δυσκολα στην αρχη. μετα αναλογα σε τι σωμα και τι μοναδα τηα εισαι λιγο χαλαρα. συνηθειο ειναι. και κατι αλλο. η συντηρηση πλεον ειναι 1000 ευρω και οχι 1850 που ακουω. και για οσους δεν καταλαβαινουν ειναι μια πτωση με αλεξιπτωτο και οχι να τα ραβεις. χοαχοαοχο καποιος ειπε οτι στις ειδικες δυναμεις σαν εποπ περνας γαματα. φιλε μου με αυτα τα μυαλα που κουβαλας ουτε για την πυροσβεστικη δεν κανεις. πρωην οβα και τωρα σμηνιας απο εποπ 2005
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες