Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Μετά από σημερινό τηλ. Με αρμόδιο Τμήμα του Αρχηγείου μου είπαν ότι σχεδόν σε μια εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι επιτυχόντες και στη συνέχεια υπογραφές από αρμόδια Υπουργεία και ΦΕΚ. Σχεδόν πριν το τέλος του μήνα τελειώνουν όλα. Ακόμη δεν ξέρουν που θα γίνει Σχολή.
Κατ'αρχην μην ασχολειστε με τον Γιωργο... ειναι γνωστο τρολ σε αυτο το νημα εδω κ καιρο!Απο εκει κ περα... μην πιστευετε οτιδηποτε κ αν σας λενε στα τηλ! Εγω για παραδειγμα ακουσα οτι η σχολη οριστικα θα γινει στα Βιλια! Η ανησυχια που εχουμε καποιοι οφειλεται στην πολιτικη κατασταση που επικρατει! Τα πραγματα ειναι ασταθη κ ετσι κ προκηρυχθουν εκλογες, πεταξε το πουλακι! Μεχρι τελος του μηνα πολλα μπορει να συμβουν.
παιδιά για αρχές Μαρτίου να υπολογίζεται να μας πάρουν η διαδικασίες συνεχίζονται κανονικά περιμένουν ενα κωδικό στα μέσα τις επόμενης εβδομάδας και πιθανόν απο Δευτέρα-Τρίτη της μεθεπόμενης να σταλούν για ΦΕΚ μετά περιμένουμε πόσες μέρες θέλει το φεκ να δημοσιευθεί.
Μόλις επικοινώνησα με το Αρχηγείο, οι διαδικασίες δουλέματος συνεχίζονται κανονικά, όπως ακριβώς εδώ και 4,5 χρόνια.
Ειναι η τελευτεα φορα που γραφω εδω μεσα μηπως καποιοι ξυπνησουν. Ο στοχος ειναι καταρχην κοινος. Ομως ολοι εσεις που λετε οτι προχωραει μπορειτε να μας διξετε καποια ανακοινωση καποια διαταγη καποιο πινακα που εχει βγει επισημα απο το αρχηγειο τοσο καιρο; Εκτος φυσικα απο απο δικαιωλογιες που λεγοντε συνεχος κ αλλα στον ενα κ αλλα στον αλλο; Τιποτα. Αν προχορουσαν τα πραγματα θα ειχαν τελειωσει αυτη ειναι η αληθεια οσο κιαν μη μας αρεσει να την ακουμε. Γιαυτο ελατε ολοι στον αγωνα που κανουμε για τον ιδιο σκοπο κ μην στιρηζεστε σε λογια. Μακαρι ολο αυτο να ληξει συντομα ειναι καλο για ολους μας. Ξυπνηστε.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Γιώργο 32, λεβεντάκο μου, γνωρίζω προσωπικά σχεδόν όλους όσους είχαμε ξεκινήσει να ελπίζουμε το ανέλπιστο από τις αρχές του 2012. Από τότε όλοι μας λίγο ή πολύ, στον βαθμό που μπορούσε ο καθένας, προσπαθούσαμε γι'αυτό που τώρα μοιάζει αυτονόητο. Εσύ ποιος είσαι και δεν σε ξέρω; Πως και δεν έτυχε ποτέ να γνωριστούμε και να μιλήσουμε, έστω τηλεφωνικώς τουλάχιστον; Κόψε τις παπάτζες, και σε παρακαλώ πολύ αν δεν έχεις κάτι σημαντικό να γράψεις, τότε μην γράφεις γιατί εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά, υπάρχει ελπίδα, αλλά μην αγκιστρώνεστε από τις ορέξεις της Πυροσβεστικής. Συνεχίστε την ζωή σας, την δουλειά σας, δίχως να έχετε στα άμεσα σχέδιά σας την Πυροσβεστική. Αν η Πυροσβεστική έρθει, καλώς. Αν δεν έρθει, πάλι καλώς, αλλά εμείς θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας με τον ίδιο ζήλο, όποτε μπορούμε να πετύχουμε τον διορισμό μας, που είναι το δίκαιο και το νόμιμο. Πρόκειται για μία διαδικασία πολύ ψυχοφθόρα και χρονοβόρα. Οπότε, υπομονή κι ας πιέσει όποιος έχει τα μέσα να πιέσει. Και η παραμικρή βοήθεια είναι καλοδεχούμενη.
Εγω εχω να κανω την εξης ερωτηση: εφοσον η διαδικασια του αυταπαγελτου ελεγχου ολοκληρωθηκε πριν λιγες μερες τι εννοουν πολλοι οτι εχει παγωσει το θεμα; υπομονη...1 εβδομαδα ακομα
Λοιπόν παίδες ούτε με ξέρετε ούτε θα με μάθετε ποτέ! σέβομαι και συμμερίζομαι το τι έχετε περάσει τουλάχιστον οι 50 από εσάς που ενώ είχατε περάσει αθλήματα σας έχουν στην αναμονή τόσα χρόνια!! άδικο.. κάτι πρέπει να δειδαχθειτε μέσα από αυτό. Την υπομονή.. διαβάζω ορισμένους και κάνετε σαν παιδιά. επιτέλους.. για πυροσβέστες προοριζεστε!! αν δεν υπήρχε η βούληση να σας αναπληρώσουν πολιτική και επιχειρησιακή Δεν θα καλούσαν για δοκιμασίες τα υπόλοιπα άτομα ούτε θα γίνοταν η επανασύσταση της επιτροπής!! κάτι τρέχει λοιπόν.. ελπίδα θέλει!! σήμερα είναι αυτό αύριο κάτι άλλο!! τηλεφωνήστε σε αρχηγεια καντε δικαστήρια η ότι άλλο αλλά να σκέφτεστε θετικά!! τέλος!!
-
Σωστός ο 'κάποιος'.
Φιλε testpasword νομιζω οτι το φορουμ ειναι δημοσιο κ ο καθε ενας λεει την γνωμη του ποιος νομιζεις οτι εισαι κ κουνας το δακτιλο κ προσβαλεις εχοντας το παπικο αλαθιτο κ με περισα επαρση κ αλαζονια επιβαλεις αυτο που λες που αν κοιταξεις απο ολα που εχεις πει δεν εχει βγει τιποτα. Μπορεις αν θες να φιαξεις μια σελιδα να γραφεις οτι θελεις σαν δελτιο τυπου ασπουμε κ να λες μονο αυτο που θες εσυ. Η πιστευεις οτι επειδη περασες το 2012 κ εκανες οτι εκανες αναγκασες την φυσικη κ πολιτικη ηγεσια να προχωρησει την προκηρηξη κ εμεις που περασαμε τωρα δεν πρεπει να λεμε τη γνωμη μας. Εχουν σταματησει πλεον να γραφουν εδω γιατι κουνας το δακτιλο εσυ κ απλα δεν βλεπεις οτι καν δε σε περνουν στα σοβαρα. Ο καθε ενας λοιπον λεει τη γνωμη του σε κατι που ειναι δημοσιο κ οσο για εσενα φιλε μου καλε μπορεις να συνεχισεις τις σκοπιμοτιτες κ τις κατευθυνσεις πουσου δινουν ομως εκτιθεσε ανεπανορθωτα με αυτα που λες κρατα τη γνωμη σου για εσενα γιατι μας φλομοσες στις προφυτιες σου αλλα κ την φασιστικη κουλτουρα σου.Επιλαχον πυροσβεστης απο το δευτερο γκρουπ.
-
Αν όντως είσαι επιλαχών από το δεύτερο γκρουπ και σε λένε Γιώργο (δεν υπάρχουν και πολλοί Γιώργηδες στο δεύτερο γκρουπ), οπότε μάλλον κάποια στιγμή θα σε βρω και θα γνωριστούμε, στείλε μου το τηλέφωνό σου σε προσωπικό μήνυμα να μιλήσουμε. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τί έχω κάνει μέχρι στιγμής στον αγώνα. Αν πάλι δε θες το καταλαβαίνω απόλυτα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Φιλε Γιώργο 32 δεν γραφουμε πια γτ μιλαμε στο τηλ πλεον αυτοι που ασχολουμαστε σοβαρα. Με τον τεστπα και με ολους. Παλι καλα που γραφει και σας ενημερωνει γτ οι υπολοιποι τα γνωριζουμε απο πρωτο χερι. Να λετε και κανενα ευχαριστω ετσι για το τυπικο. Υπομονη λοιπον.
-
Γιώργο 32, λεβεντάκο μου, γνωρίζω προσωπικά σχεδόν όλους όσους είχαμε ξεκινήσει να ελπίζουμε το ανέλπιστο από τις αρχές του 2012. Από τότε όλοι μας λίγο ή πολύ, στον βαθμό που μπορούσε ο καθένας, προσπαθούσαμε γι'αυτό που τώρα μοιάζει αυτονόητο. Ποτέ δεν είπα ότι επηρεάζουμε την φυσική και πολιτική ηγεσία, αλλά ένα μικρό λιθαράκι το βάζουμε, στον βαθμό που μπορεί ο καθένας, για να μπορείς εσύ να μιλάς απ'την ασφάλεια του καναπέ και να ελπίζεις να διοριστείς.
Εμείς τρέξαμε, φάγαμε πόρτα κτλ, για να μας λες εσύ φασίστες. Εγώ ποτέ δεν σου απαγόρευσα να γράφεις. Σου είπα αν έχεις κάτι σημαντικό να γράψεις τότε γράψ'το, διαφορετικά εκτίθεσαι. Προσωπικά εύχομαι να ημουν κι εγώ στους τελευταίους επιλαχόντες (όπως λες ότι είσαι εσύ), κι όχι να περιμένω 4 χρόνια με αγωνία, τρέξιμο, άγχος, που επηρέαζε κι εμένα και την οικογένειά μου, κτλ. Εσύ ποιος είσαι και δεν σε ξέρω; Πως και δεν έτυχε ποτέ να γνωριστούμε και να μιλήσουμε, έστω τηλεφωνικώς τουλάχιστον; Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά, υπάρχει ελπίδα, αλλά μην αγκιστρώνεστε από τις ορέξεις της Πυροσβεστικής.
Συνεχίστε την ζωή σας, την δουλειά σας, δίχως να έχετε στα άμεσα σχέδιά σας την Πυροσβεστική. Αν η Πυροσβεστική έρθει, καλώς. Αν δεν έρθει, πάλι καλώς, αλλά εμείς θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας με τον ίδιο ζήλο, όποτε μπορούμε να πετύχουμε τον διορισμό μας, που είναι το δίκαιο και το νόμιμο. Πρόκειται για μία διαδικασία πολύ ψυχοφθόρα και χρονοβόρα. Οπότε, υπομονή κι ας πιέσει όποιος έχει τα μέσα να πιέσει. Και η παραμικρή βοήθεια είναι καλοδεχούμενη
Αν όντως είσαι επιλαχών από το δεύτερο γκρουπ και σε λένε Γιώργο (δεν υπάρχουν και πολλοί Γιώργηδες στο δεύτερο γκρουπ), οπότε μάλλον κάποια στιγμή θα σε βρω και θα γνωριστούμε, στείλε μου το τηλέφωνό σου σε προσωπικό μήνυμα να μιλήσουμε. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τί έχω κάνει μέχρι στιγμής στον αγώνα. Αν πάλι δεν θες, τότε όλοι καταλαβαίνουν τί γίνεται.
Εμείς τρέξαμε, φάγαμε πόρτα κτλ, για να μας λες εσύ φασίστες. Εγώ ποτέ δεν σου απαγόρευσα να γράφεις. Σου είπα αν έχεις κάτι σημαντικό να γράψεις τότε γράψ'το, διαφορετικά εκτίθεσαι. Προσωπικά εύχομαι να ημουν κι εγώ στους τελευταίους επιλαχόντες (όπως λες ότι είσαι εσύ), κι όχι να περιμένω 4 χρόνια με αγωνία, τρέξιμο, άγχος, που επηρέαζε κι εμένα και την οικογένειά μου, κτλ. Εσύ ποιος είσαι και δεν σε ξέρω; Πως και δεν έτυχε ποτέ να γνωριστούμε και να μιλήσουμε, έστω τηλεφωνικώς τουλάχιστον; Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά, υπάρχει ελπίδα, αλλά μην αγκιστρώνεστε από τις ορέξεις της Πυροσβεστικής.
Συνεχίστε την ζωή σας, την δουλειά σας, δίχως να έχετε στα άμεσα σχέδιά σας την Πυροσβεστική. Αν η Πυροσβεστική έρθει, καλώς. Αν δεν έρθει, πάλι καλώς, αλλά εμείς θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας με τον ίδιο ζήλο, όποτε μπορούμε να πετύχουμε τον διορισμό μας, που είναι το δίκαιο και το νόμιμο. Πρόκειται για μία διαδικασία πολύ ψυχοφθόρα και χρονοβόρα. Οπότε, υπομονή κι ας πιέσει όποιος έχει τα μέσα να πιέσει. Και η παραμικρή βοήθεια είναι καλοδεχούμενη
Αν όντως είσαι επιλαχών από το δεύτερο γκρουπ και σε λένε Γιώργο (δεν υπάρχουν και πολλοί Γιώργηδες στο δεύτερο γκρουπ), οπότε μάλλον κάποια στιγμή θα σε βρω και θα γνωριστούμε, στείλε μου το τηλέφωνό σου σε προσωπικό μήνυμα να μιλήσουμε. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τί έχω κάνει μέχρι στιγμής στον αγώνα. Αν πάλι δεν θες, τότε όλοι καταλαβαίνουν τί γίνεται.
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μαργ. Τ. που μετά από δική του προσπάθεια, μάθαμε χθες ότι ο φάκελός μας έχει προωθηθεί. Ελπίζω, μέχρι τον Μάρτιο να φθάσουμε στον στόχο μας.
Καλημερα και απο εναν νεο στο forum! Για πες testpassword τι εννοεις προωθηθηκε; Σε τι σταδιο ειμαστε δηλαδη και ποτε αναμενεται να μας παρουν εντελη η υπομονη μας εχει εξαντληθει ποσο μαλλον σε αυτους που περιμενουν απο το 2012...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης