five fire έγραψε:εγω το άκουσα απο έναν διοικητή ενός πυροσβεστικού σταθμού ο οποίος έκανε ερώτηση στο αρχηγείο γιατί είναι τόσο λίγα άτομα δεν ήταν περισσότερα και του απάντησαν ότι δεν παρουσιάστηκαν κάποια άτομα για παραλάβουν της καρτέλες υγειονομικών και μάλλον δεν θα καλέσουν τους επόμενους επιλαχόντες. αλλα κανείς δεν ξέρει με σιγουριά μπορεί να γίνει όπως λέει ο επιλαχόντες 230. όμως 1,5 μήνα τωρα δεν θα ήταν ποιο εύκολο να είχαν καλέσει τους επιλαχόντες. παντος για τους ενδιαφερόμενους αν μπορούν να πιέσουν με κάποιο τρόπο να το κάνουν.
Φίλε five fire , Σ΄ ευχαριστώ κι εσένα για την άμεση ανταπόκριση και τις πληροφορίες...
δυστυχώς κόπηκαν κάποια άτομα και σήμερα. για την κάλυψη τον κενών δεν αναφέρθηκε κάτι απο της ερωτήσεις που κάναμε προς την επιτροπή. μας λέγανε δεν ξέρουμε τι θα γίνει.
απο τεχνικό μάλλον όλοι η κόπηκε ένας. απο γενικό δεν παρουσιάστηκαν μερικοί. αλλα δεν ξέρω πόση κόπηκαν και το σύνολο περίπου 10 άτομα λιγότερα όχι όμως με σιγουριά γιατί μπορεί όταν εγω τελείωσα να ήρθαν αυτοί μετά. γενικός υπήρχε ένα μπάχαλο άλλη δεν σφράγισαν της εξετάσεις αλλη ξέχασαν της εξετάσεις. και για τον Νικόλας όχι δεν ρώτησα κάτι άλλο. εσυ τι θέλεις να μάθεις;
εάν έχουν ορίσει ημερομηνία για σχολείο εάν θα είναι πριν το Γενάρη η μετά. Θα μ πεις με το άγχος που είχατε να είναι όλα εντάξει με τα χαρτιά σας αυτό έρχεται δεύτερο. Καλή συνέχεια λοιπόν τις επόμενες μέρες. προσοχή στη δοκό τα υπόλοιπα με λίγη προσπάθεια βγαίνουν.
τέλος σήμερα τα αθλήματα γενικός υπήρχαν πολλές απώλειες πρέπει περάσαμε περίπου λίγο κάτω απο πενήντα. ρωτήσαμε για το ποτε θα μπούμε στη σχολή άγνωστο, το μόνο που είπαν είναι να περιμένουμε. ούτε ποια σχολή θα ανοίξει ξέρανε ούτε αν θα καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν όποτε οι ενδιαφερόμενοι ας ξεκινήσουν τα τηλ. στο αρχηγείο.