giorgosfil13 έγραψε:Παραλογίζεσαι φίλε. Μιλάς λαϊκιστικά και χωρίς επι μέρους γνώσεις. Μου θυμίζεις την μερίδα τον Ελλήνων που πρωί-βράδυ φωνάζουν ότι καταστρεφόμαστε και βλέπουν ΤΑ ΠΆΝΤΑ μαύρα. Λίγο αντικειμενικότητα και ψυχραιμία δεν βλάπτει!
Εσύ φώναζε πρωί-βράδυ ότι ευδοκιμούμε και ευημερεύουμε και βλέπετε ΤΑ ΠΆΝΤΑ άσπρα. Εγώ σου λέω ότι η Ελλάδα δεν έχει πάνω από 10-20 χρόνια ζωής.
Εσύ φώναζε πρωί-βράδυ ότι ευδοκιμούμε και ευημερεύουμε και βλέπετε ΤΑ ΠΆΝΤΑ άσπρα. Εγώ σου λέω ότι η Ελλάδα δεν έχει πάνω από 10-20 χρόνια ζωής.
" Ό, τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την οικουμένη " -Γκαίτε
Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν μπόρουν να εξαφανιστούν έτσι απλά, έχει χυθεί πολύ ηρωικό αίμα και θα χυθεί και άλλο όταν χρειαστεί. _________________________________________________________________________________________________ " Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά " _________________________________________________________________________________________________
Παιδιά, σε περίπτωση πολέμου με Τουρκία τι πιστεύετε θα έχουν ως κύρια αποστολή η κάθε μια Ε. Δ.Μιλάω φυσικά για όσους πάνε για επιστράτευση ΌΧΙ για μόνιμους. Θα με ενδιέφερε αρκετά να ακούσω τις απόψεις σας με βάση την εκπαίδευση που έχουν τους μήνες της θητείας τους.
Π. Χ. Πιστεύετε πως προς πλειοψηφία οι ΤΠΝ, ΛΟΚ και οι ΜΥΚ θα είναι κυρίως επίθεση και οι ΜΑΚ και αλεξίπτωτα κυρίως άμυνα;
Θέλω να μάθω κυρίως τι ρόλο πιστεύεται πως θα έχουν οι ΤΠΝ γιατί έχω ακούσει πως δυστυχώς είναι προορισμένοι για θάνατο κατά μεγάλο ποσοστό, μάλιστα ένας γνωστός μου μου είπε πως οι πεζοναύτες κατά 90% θα Φύγουν πρώτοι.
Συμφωνω μαζι σου και ο Αποστολακης τονισε ξεκαθαρα οτι σε ενδεχομενη τριβη με τους απεναντι θα σταθουμε μονο οι Ελληνες οπως παραδοσιακα δηλαδη. Βλεπετε ο ανοητος ο τραμπ πως προδωσε τους κουρδους αδιστακτοι οι αμερικανοι δεν κοιταν συμμαχους.
Νομίζω και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η Τουρκία θέλει πόλεμο, στέλνοντας το γεωτρύπανο Fatih για "drilling operations" έξω από την Πάφο.
TURNHOS N/W :0560/19
MEDITERRANEAN SEA
DRILLING OPERATIONS,BY FATİH,SIEM KORKUT,SIEM ALTAN AND SIEM SANCAR BETWEEN 03 MAY-03 SEP 19 IN AREA BOUNDED BY; 34 55.32 N - 031 29.25 E 34 55.33 N - 031 31.68 E 34 53.33 N - 031 31.72 E 34 53.30 N - 031 29.28 E WIDE BERTH REQUESTED.
Δεν υπάρχει πόλεμος. Χαλαρώστε. Ήμουν νιος και γέρασα και όλο αυτό ακούω Τώρα πιστεύω ότι δεν θα γίνει ούτε κάποιο τοπικό επεισόδιο, όπως στα Kardak Adasi - Ίμια Μέχρι δηλώσεις Θα φτάσουμε