Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
κάποιος

Δημοσίευση από κάποιος »

Αν κάποιος επιλεγεί στην αεροπορία ή στο ναυτικό, μπορεί να δηλώσει ειδικές δυνάμεις;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι, στο Ναυτικό μόνο για ΟΥΚ και αυτό αν πρόκειται να πάς για ΟΒΑ.
ψαρακλας

Δημοσίευση από ψαρακλας »

Καλησπέρα είχα δηλώσει περιοδεύων αεροπορία, και μου ήρθε χαρτί για θήβα πυροβολικό και πήρα αναβολή λόγω σπουδών, τελικά θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστές η ΜΑΚ και να διακόψω αναβολή, τώρα θα ισχύει ακόμα η Θηβά για να παρουσιαστώ; Επίσης απο κει μπορώ να μπω ειδικές; Ευχαριστώ
Αντωνης96
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Αντωνης96 »

Καλημερα. Εχω διαβασει πολλα θεματα στο φορουμ δεν βρηκα ομως απαντηση σε αυτο που ψαχνω. στο περιοδευων δηλωσα Σ. Ξ και εχω επιλεγει εκει για καταταξη συμφωνα με το σαιτ της στρατολογιας. Το θεμα μου ειναι οτι θελω να παω ειδ. Δυναμεις οταν θα κοψω την αναβολη μου (λογω σπουδων) θα εχω την δυνατοτητα να επιλεξω τοτε ειδ. Δυναμεις η εστω να μπω εδω https://parousiasi.army.gr ωστε να επιλεξω καταταξη στις ειδ. Δυναμεις; Εχω ακουσει οτι ισχυει απλως θα ηθελα μια εγκειρη απαντηση. Ευχαριστω εκ των προτερων
ΣΣΣΣΣΣΣ

Δημοσίευση από ΣΣΣΣΣΣΣ »

Καλησπερα εγω οταν περασα περιοδευων δυλοσα αεροπορεια αλλα θελω ειδεικες δυμανεις δεν μου εχει ερθει χαρτη ακομα ποτε μπενω
Dogslife
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dogslife »

Να σας ρωτήσω κάτι επειδή εχω άγχος. Έχω ύψος περίπου 1,67 χωρίς υποδήματα και θέλω να μπω πυροσβεστική. Είμαι ακόμα 16 χρονών δηλαδή δίνω σε 1,5 χρόνο. Πιστεύετε ότι μπορώ να πάρω αυτό το ύψος που μου λείπει. Εχω λίγα παραπάνω κιλά και θέλω να τα χάσω για να τα πάρω σε ύψος. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας;
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Αν είσαι αγόρι πιθανόν να ψηλώσεις λίγο παραπάνω αφού είσαι ακόμα 16 χρονών. Τώρα δεν μπορεί να σου πει κανείς με σιγουριά. Όπως και να έχει μην αγχώνεσαι ακόμα.

Αυτό με τα παραπάνω κιλά δεν ισχύει σε αυτήν την ηλικία. Σε πολύ μικρή ηλικία μπορεί να γίνει αυτό. Οπότε δεν έχει κάποια σχέση αν θα χάσεις κιλά ή όχι με το ανάστημα σου.

Dogslife
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dogslife »

Ευχαριστω φιλε, κανω ηδη ασκησεις και διατροφη για να παρω υψος γιατι θελω να μπω σε αυτην την σχολη.
Κουμ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Κουμ »

Kαλησεπρα.. ειμαι στρατιωτης υλικου πολεμου και οταν ηρθανε απο στρατονομια με ειφανε γραμμενο στους καταλογους και μ ειπανε αν θελω ν παω μ ειπανε κ ειπα ναι.. Εγω δν θελω να παω γιατι εχω ακουσει ειναι ζορικη εκπεδευση.. Το σωμα μου ειναι υλικου πολεμου.. Πως μπορω να κοπω και παιζει ρολο που εχω υλικου πολεμου
Gerasimos_Nikaia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Gerasimos_Nikaia »

Καλησπέρα σας. Σήμερα εμφανίστηκε στη στρατολογία (ίντερνετ) η ημερομηνία και η τοποθεσία κατάταξης μου. Είμαι υπόχρεος να παρουσιαστώ 14/3/18 (Β ΕΣΣΟ). Όλα καλά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι πως αναγράφει Ειδικές Δυνάμεις χωρίς να έχω δηλώσει κάτι τέτοιο. Αναλυτικά: Στρατό Ξηράς, Ειδικές Δυνάμεις στο 485 ΤΔΒ Ο.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ; Αν δε θέλω να κάτσω Ειδ. Δυνάμεις τι κάνω;
HEEEELP
Αλ

Δημοσίευση από Αλ »

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα φίλε. Ειδ. Δυνάμεις στις 14/3 και το θέμα είναι πως ούτε το δήλωσα, ούτε θέλω να πάω. Συν ότι έχω και 4 βαθμούς μυωπία (φοράω γυαλιά). Πιστεύω ότι δεν θα μας πάρουν, αλλά θα ήθελα να μας απαντήσει κάποιος πιο σχετικός.
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Laskaris »

Καλησπέρα φίλε Κατ'αρχήν μην αγχώνεσαι. Είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά. Η θητεία στις Ε. Δ είναι αμιγώς εθελοντική. Πολύ απλά θα δηλώσεις ότι δεν επιθυμείς να υπηρετήσεις στις ειδικές δυνάμεις και θα μετατεθείς σε μονάδα εκτός ειδικών δυνάμεων. Δεν τρέχει τίποτα.
Gerasimos_Nikaia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Gerasimos_Nikaia »

Δεν υπάρχει κάποιο άγχος αδερφέ. Απλα δεν είμαι πλέον 18 ετών και η φοιτητική ζωή μας έκανε ερείπια. Οποτε θα δηλώσουμε πως δεν επιθυμούμε να υπηρετήσουμε Ειδ. Δυνάμεις. Αν θέλω να πάω Κύπρο το δηλώνω εκεί; Ξέρω πως μέχρι πρότινος έτσι γινόταν, απλά τώρα με τις ανακατατάξεις με τα κέντρα κλπ, δεν έχω ιδέα για το τι και πως.ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΟΥΛΕΣ

Άβαταρ μέλους
Laskaris
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Laskaris »

Φίλε δεν γνωρίζω πως ακριβώς θα λειτουργήσει το καινούργιο σύστημα. Υποθέτω θα μπορείς να δηλώσεις να υπηρετήσεις Κύπρο όταν παρουσιαστείς. Κάτι που στο συστείνω ανεπιφύλακτα.
315 50kales

Δημοσίευση από 315 50kales »

Ακούστηκε πως περνούν άτομα πίσω λόγο από αυτά που γίνονται με τους τούρκους είναι αλήθεια η φούμαρα?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης