Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
arnold13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από arnold13 »

Laskaris έγραψε:Φιλε 35ΜΚ πηγαίνω. Δεν έβαλα βύσμα και ούτε μου είπε κανένας από τις σειρές μου οτι έβαλε βυσμα για 35. Μην αγχώνεσαι, θα σε πάρουν.
καλο αυτο φιλε... Για πες μια τα αθληματα και τα ορια που χρειαζοντουσαν να ξερω
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Laskaris »

Καλό είναι πάντως να ξέρεις ότι ο στρατός είναι αρκετά απρόβλεπτος. Ειδικά με τις μεταθέσεις θα δεις διάφορα τραγελαφικά. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ούτε εγώ ήμουν μέχρι να δω τον πίνακα των μεταθέσεων. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να καταλήξεις κάπου αλλού. Απλά δεν αξίζει να ασχολείσαι με κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Προσωπικά η εντύπωση που μου δόθηκε στο ΚΕΕΔ ήταν ότι έπαιρναν στην 35, χωρίς να απαιτείται βύσμα.
arnold13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από arnold13 »

Το ελπιζω μη βρεθουμε στο πεζικο χωρις λογο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

arnold13 έγραψε:παιδες διαβασα σε κατι μηνυματα πιο πριν οτι για να μπεις 35μκ εχει σημασια κ το βυσμα. Εγω θα παω σε δυο μηνες υπαρχει περιπτωση να μη με παρουν ακομα και αν περασω τα αθληματα;

Καμία σχέση.

Η ράδιο αρβύλα καλά κρατεί.

Αν δηλώσεις για 35 θα σε πάρουν κάτω 100%.

Καλή θητεία να έχεις.

dimitris007
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimitris007 »

Καλησπερα παιδια περιμενω πως και πως να μ ερθει τ χαρτι αυτον τον μηνα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν θ μπορω να μπω στις ειδικες δυναμεις κυπρου (ποια αθληματα χρειαζονται, και αν παιζει ρολο η μυωπια)

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

dimitris007 έγραψε:Καλησπερα παιδια περιμενω πως και πως να μ ερθει τ χαρτι αυτον τον μηνα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν θ μπορω να μπω στις ειδικες δυναμεις κυπρου (ποια αθληματα χρειαζονται, και αν παιζει ρολο η μυωπια)

Καλώστον Δημήτρη!

Ειδικές Δυνάμεις (ΛΟΚ) Κύπρου

Προβλήματα στα μάτια και ειδικές δυνάμεις

Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Άβαταρ μέλους
Pontios27
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Pontios27 »

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Pontios27 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΠΩΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΗΞΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ... Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ Β ΕΣΣΟ 2016

Καλώστον φιλο, και καλώς ήρθες στο φόρουμ! Είσαι απο τα καινούρια μας μέλη, για αυτό και δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη σου ότι λόγω των κανονισμών του φόρουμ, δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία γράμματα, φιλικά στο λέω ώστε να μην έχεις πρόβλημα Εικόνα

Πάμε στο ερωτημά σου. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα ξανα πας στην στρατολογία, και θα δηλώσεις εκ νέου ότι επιθυμεις ειδικές δυνάμεις. Μην στεναχωριέσαι φίλε μου. Και τι έγινε που δεν θα παρουσιαστείς στο ΚΕΕΔ απευθείας; Θα τους το πας κι εσυ αλλιώς! Σε όποιο κέντρο κι αν παρουσιαστείς, στα κλιμάκια που υποχρεωτικά θα έρθουν, δηλώνεις ειδικές δυναμεις, περνάς σαν ωραίος που είσαι τα αθλήματα, και καλώς ήρθες στην οικογένεια των ειδικών δυνάμεων.

Ειδικες δυναμεις1234
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Ειδικες δυναμεις1234 »

Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ... ηθελα να ρωτησω κατι απλο... κ μαλλον βλακειωδης ερωτηση... λοιπον στο περιοδευοβ δηλωσα καταδρομεας αλλα εγω θελω αλεξιπτωτα υπαρχει περιπτωση να με παρουν η μπα... ευχαριστω εκ το πρωτερον
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Ειδικες δυναμεις1234 έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ... Ηθελα να ρωτησω κατι απλο... Κ μαλλον βλακειωδης ερωτηση... Λοιπον στο περιοδευοβ δηλωσα καταδρομεας αλλα εγω θελω αλεξιπτωτα υπαρχει περιπτωση να με παρουν η μπα... Ευχαριστω εκ το πρωτερον
Καλώστον φίλο, και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Σαν νεο μας μελος, σε καλοσωρίζουμε στην παρέα μας. Επίσης, ενημερωτικά, σου λέω ότι διαμέσω του μενού 'αναζήτηση', μπορείς να βρεις το θέμα που σε ενδιαφέρει, έχουμε απαντημένα την συντριπτική πλειοψηφία των ερωτημάτων σας. Διάβασε το παρακάτω μας νήμα, Ευχαριστώ.

Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα

GreekArmyLover
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από GreekArmyLover »

Καλησπέρα και πάλι.Έχω ακούσει από ατομα που λένε πως σε περίπτωση που πάρω αναβολή δεν θα με δεχτούν επειδή θα μαι μεγάλος.. ισχύει; Αν ναι αφού δεν με περνούν αλεξιπτωτα μπορώ να πάω ορεινους καταδρομεις; Θα με πάρουν εκεί;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

GreekArmyLover έγραψε:Καλησπέρα και πάλι.Έχω ακούσει από ατομα που λένε πως σε περίπτωση που πάρω αναβολή δεν θα με δεχτούν επειδή θα μαι μεγάλος. Ισχύει; Αν ναι αφού δεν με περνούν αλεξιπτωτα μπορώ να πάω ορεινους καταδρομεις; Θα με πάρουν εκεί;

Καλησπέρα φίλε μου και σε εσένα. ΕΔ δεν είναι η ηληκία το πρόβλημα ότι δεν θα σε πάρουν. Το πρόβλημα είναι αυτό καθ'αυτό η ίδια η αναβολή, ότι δεν μπορείς να υπηρετήσεις για αυτό στις ΕΔ. Εκτος και εάν είχες παρουσιαστεί, και πήρες αναβολή. Δες τα νήματα μας, και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις τις απαντήσεις που επιζητάς.

Όριο ηλικίας στις Ειδικές Δυνάμεις

Αν κοπείς απο την ΣΧ. ΑΛ, θα βρεθείς το πιθανότερο σε Μ. Α. Κ (χωρίς να είναι δεδομένο). Το δεδομένο είναι ότι το τι θα επιλέξεις εσυ λίγο τους αφορά. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
Pater26
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Pater26 »

Τον Μαρτιο παρουσιαζομαι ΚΕΕΔ ποσο μερες ειναι μεχρι την ορκομωσια ; Την ιδια μερα της ορκομωσιας φευγουμε σωστα ;
Εν Δυο Φευγωω!!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Pater26 έγραψε:Τον Μαρτιο παρουσιαζομαι ΚΕΕΔ ποσο μερες ειναι μεχρι την ορκομωσια ; Την ιδια μερα της ορκομωσιας φευγουμε σωστα ;

Πότε ορκίζεσαι στο στρατό;

Άδεια ορκομωσίας

Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

θοδωρης

Δημοσίευση από θοδωρης »

Ειμαι καινουριος στο φορουμ και δεν ξερω αν η ερωτηση που θα κανω εχει απαντηθει, εχω δηλωσει στρατο ξηρας αλλα θελω να καταταχτω ειδικες δυναμεις, Δεν εχω μπει ακομα για θητεια, υπαρχει τροπος να αλλαξω ή ισχυει ατο που εχω ακουσει δηλαδη οτι οταν μπεις στο στρατοπεδο ερχεται ενας αξιωματικος και ρωταει ποιοι θελουν ειδικες δυναμεις και κανεις τοτε τα αθληματα, παρακαλω να μου απαντησει καποιος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες