Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Σταυρος Ο. έγραψε:Όταν τελείωσης την θητεία σου στους καταδρομείς πως γίνεσαι επαγγελματίας καταδρομεας; Διαδικασία και από ποιες σχολες περνάς ;

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) και Σχολή Μονιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) , στο φόρουμ υπάρχει ενότητα για τις στρατιωτικές σχολές, ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις τι παίζει.

Άβαταρ μέλους
Σταυρος Ο.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Σταυρος Ο. »

Ευχαριστώ... Και σίγουρα για τους συγγενής; ... Γιατι ο αδερφός μου δήλωσε ΕΔ και δεν τον πήραν)ενώ είναι γυμνάσμενος κ ι1
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Σταυρος Ο. έγραψε:Ευχαριστώ... Και σίγουρα για τους συγγενής; ... Γιατι ο αδερφός μου δήλωσε ΕΔ και δεν τον πήραν) ενώ είναι γυμνάσμενος κ ι1

Δεν παίζουν ρόλο οι συγγενής μην το λέμε συνέχεια, ο αδερφός σου δεν ξέρω γιατί δεν τον πήραν, το Ι1 μετράει, το γυμνασμένος μόνο στην παραλία για να ρίχνει γκόμενες εκτός και άμα νομίζεις πως μόνο η μυική δύναμη σε κάνει να βγάλεις τις ειδικές δυνάμεις Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Σταυρος Ο.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ευχαριστώ για της πληροφορίες.. Το ξέρω θέλει ρέλα , πνεύμα κ αντοχή κλπ..

Alias7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Alias7 »

EΥχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Οπότε δηλώνω την πρώτη μέρα,(μπαίνουμε 9/9) και ακρόαση 23/9 (λογικά μετά τις εκλογες).
Άβαταρ μέλους
sotirisgavrass
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sotirisgavrass »

Γειά σας παιδιά, είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται κάποιος να υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις ως έφεδρος αξιωματικός, να αναφέρω ότι είμαι τελειόφοιτος στην ΑΕΝ Σύρου, τον ερχόμενο Ιούλιο θα είμαι διπλωματούχος πλοίαρχος γ' τάξεως. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο είναι η θητεία και πόσος είναι ο μισθός;
Άβαταρ μέλους
Σταυρος Ο.
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μετά απ θητεία ειδικές δυνάμεις πως πας κεαπ ;

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Σταυρος Ο. έγραψε:Μετά απ θητεία ειδικές δυνάμεις πως πας κεαπ ;

Άμα είσαι μόνιμος πηγαίνεις, μην λέμε τα ίδια μεγάλε.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι οι εφεδροι καταδρομεις; Μπορεις να γινεις εφεδρος καταδρομεας οποτε θελεις η πρεπει να εχεις κανει και θητεια στις ειδικες δυναμεις για να γινεις εφεδρος?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έφεδρος = κληρωτός = Στρατιώτης = Φαντάρος.

Τώρα αν η απορία σου έχει να κάνει με την εφεδρεία γενικότερα αυτό είναι άλλο θέμα.

Διάβασε τα : Μνημόνιο εφέδρου Και Εφεδρική στρατιωτική υποχρέωση Εικόνα

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Ευχαριστω για την απαντηση, δηλαδη για παραδειγμα εγω θελω να μπω ως εφεδρος στις ειδικες δυναμεις αλλα η θητεια μ ειναι στον κλαδο του πεζικου θα μπορεσω να μπω ως εφεδρος στους καταδρομεις για παραδειγμα η θα μπορω να μπω ως εφεδρος στον κλαδο π υπηρετησα την θητεια μου δηλαδη στο πεζικο, γιατι κατι τετοιο ειδα να λεει στην αρχη.
lazos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από lazos »

Γεια σας... Δεν ξερω αν κανω καλα που γραφω εδω... Αν μπορειτε... Πειτε μου μια γνωμη... Ειμαι 25 χρονων... Στα μεσα Ιουλιου διεκοψα την αναβολη μου... Και θα μπω με την ΣΤ' ΕΣΣΟ Νοεμβρη 2015... Στο χαρτι που συμπληρωσα ειχα δηλωσει οτι δεν θελω να υπηρετησω Ειδικες Δυναμεις... Η υπευθυνη ομως για τις διακοπες αναβολων μου ειπε να βαλω ΝΑΙ γιατι αλλιως δεν θεωρειται εγκυρο το εγγραφο... Της τονισα οτι εχω θεματα υγειας (χρονιο βρογχικο ασθμα, αυξημενη μυωπια+αστιγματισμος, εκανα ολικη θυροειδεκτομη) ... Και θα εφερνα βεβαιωσεις ιατρων... Αλλα εκεινη δεν ειπε τιποτα και προωθησε την αιτηση μου... Σημερα μπηκα και ειδα ηλεκτρονικα Οτι τελικα ειμαι Στρατο Ξηρας, Ειδικες Δυναμεις και ΚΕΕΔ. Τι να κανω ρε παιδια; Να παω απο το Στρατολογικο Γραφειο να τους κραξω μηπως διορθωνεται το σφαλμα τους;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νίκος έγραψε:Ευχαριστω για την απαντηση, δηλαδη για παραδειγμα εγω θελω να μπω ως εφεδρος στις ειδικες δυναμεις αλλα η θητεια μ ειναι στον κλαδο του πεζικου θα μπορεσω να μπω ως εφεδρος στους καταδρομεις για παραδειγμα η θα μπορω να μπω ως εφεδρος στον κλαδο π υπηρετησα την θητεια μου δηλαδη στο πεζικο, γιατι κατι τετοιο ειδα να λεει στην αρχη.

Παραμένεις σαν εφεδρεία στον κλάδο / σώμα που υπηρέτησες.

prodigy95
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από prodigy95 »

Παιδιά έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον lazos. Είχα πάρει αναβολή τον ιούλιο με είχε έρθει κεεδ και δε γούσταρα με την καμία. Την έκοψα και είμαι για Νοέμβριο πάλι κεεδ. Είχα βάλει και βύσμα πολιτικό αλλά με είπε ότι δεν έγινε και πρέπει να περάσω από το γραφείο του την Δευτέρα να κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι δεν επιθυμώ ειδικές δυνάμεις, γιατί με έχουν περασμένο σαν εθελοντή από μαλα... Που είχα κάνει στην 3 λυκείου και είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις. Θα γίνει παιδιά ή πάμε για Πεύκο;
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Και Πευκο να σας στειλουν παιδια, ως νεοσυλλεκτοι δε προκεται να περασετε εκπαιδευση ειδικων δυναμεων. Κυριως θα αραζετε και θα τρωτε σοκοφρετες απ τα αυτοματα μηχανηματα, οπως και οπουδηποτε αλλου δηλαδη. Κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης θα ερωτηθειτε για το κατα ποσο επιθυμειτε να πορευτειτε στις ειδικες δυναμεις μετα την ορκομωσια. Μην αγχωνεστε, δε παιρνουν κανενα δια της βιας
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης