Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
smile13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από smile13 »

gr_ar έγραψε:
smile13 έγραψε:Γεια σας, εχω μια απορια. Θελω να στειλω τα απαιτουμενα χαρτια για να δωσω εξετασεις και σε αυτα που ζητανε λεει "ενα απο τα παρακατω¨4.1. Ευκρινές φωτοαντίγραφο άδειας εργασίας,
4.2. Ή ένσημα ασφαλιστικού φορέα,
4.3. Ή νόμιμες βεβαιώσεις εργοδοτών,
4.4. Ή βεβαιώσεις πρακτικής άσκησης και κατάρτισης,
4.5. Ή φορολογικά ή ασφαλιστικά ή λοιπά στοιχεία, από τα οποία αποδεικνύεται η επαγγελματική εμπειρία

Το 4.1,4,3,4,4 δε τα εχω. Στο 4.2 που λεει ενσημα ασφαλιστικου φορεα, δηλαδη να παω στο ΙΚΑ και να ζητησω ολα τα ενσημα μου σε ενα χαρτι και να στειλω αυτο μαζι με τα αλλα απαιτουμενα;

Επισης το 4.5 αρκει απλα να στειλω το εκκαθαριστικο μου; Δε γραφει επανω ομως την επαγγελματικη εμπειρια.

Οποιος γνωριζει και Μπορει να με βοηθησει τον ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν σε βλέπω να μπορείς να δώσεις από την στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις τη προϋπηρεσία σου, η μόνη λύση είναι να πας σε ΚΕΚ και να παρακολουθήσεις μερικά μαθήματα, βέβαια θα πληρώσεις. Αλλά δεν έχεις και άλλη λύση.

πωω ρε φιλε με βοηθησες :P Η βεβαιωση πρακτικης ασκησης και καταρτισης που ζητανε ειναι οι 105 ωρες που εκανα ετσι; Νομιζα εννοουσαν αλλο πραμα. Να σαι καλααααααα

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

smile13 έγραψε:πωω ρε φιλε με βοηθησες :P Η βεβαιωση πρακτικης ασκησης και καταρτισης που ζητανε ειναι οι 105 ωρες που εκανα ετσι; Νομιζα εννοουσαν αλλο πραμα. Να σαι καλααααααα

Ναι. Αυτή τη βεβαίωση ζητάνε Εικόνα

achi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από achi »

Παιδια εχω ενα εντυπο με τις 300 ερωτοαπαντησεις για τις εξετασεις και διαβαζω... αν εχει καποιος διαθεση και γινεται ας πει ποιες ειναι sos να μην διαβαζουμε ολα τα αχρηστα

smile13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από smile13 »

achi έγραψε:Παιδια εχω ενα εντυπο με τις 300 ερωτοαπαντησεις για τις εξετασεις και διαβαζω... αν εχει καποιος διαθεση και γινεται ας πει ποιες ειναι sos να μην διαβαζουμε ολα τα αχρηστα

Φιλε στο ΚΕΚ που πηγα μας ειπαν δεν εχει SOS και μπορει να πεσει οποιαδηποτε απο τις 300. Εγω τις διαβασα σχεδον ολες,12 μου εμειναν και μετα επαναληψη. Φιλο που ρωτησα ο οποιος εδωσε πριν κανα μηνα μου ειπε μονο για τα προφορικα που σε ρωτανε για διαφορα σκηνικα με παραδειγματα και τι μετρα πρεπει να παρεις κτλ. Για να κοπεις μου ειπε πρεπει να πας χωρις να εχεις ανοιξει βιβλιο και να μη πατησες στα μαθηματα. Απο τα 1500 ατομα περιπου κοπηκαν γυρω στους 95, οποτε ριξτες ολες μια ματια να εχεις εικονα. Εχει αρκετες ιδιες επαναλαμβανομενες ερωτησεις μεσα. Καλο κουραγιο...

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Δε βρηκα σχετικο θεμα και το γραφω εδω. Υπαρχει επαγγελμα κατασκοπος?
Ανδρέας

Δημοσίευση από Ανδρέας »

Ανανέωσα την άδειά μου το 2016. Πήγα στο Α. Τ. γύρω στους 2-3 μήνες πριν λήξει για να δώσω τα χαρτιά και μου είπαν να ξαναπάω 1 μήνα πριν λήξει για να τα καταθέσω. Ίσως δεν γίνεται παντού αυτό. Εγώ γράφω αυτό που έγινε σ' εμένα.
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Ανδρέας έγραψε:Ανανέωσα την άδειά μου το 2016. Πήγα στο Α. Τ. Γύρω στους 2-3 μήνες πριν λήξει για να δώσω τα χαρτιά και μου είπαν να ξαναπάω 1 μήνα πριν λήξει για να τα καταθέσω. Ίσως δεν γίνεται παντού αυτό. Εγώ γράφω αυτό που έγινε ς' εμένα.

Χωρίς να δώσεις εξετάσεις δεν παίζει να έγινε αυτό, μην γράφεται ανακρίβειες εδώ μέσα, κάνετε κακό σε κόσμο που πραγματικά έχει ανάγκη και δεν μπορεί να ρισκάρει να χάσει την δουλειά του.Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κωστας έγραψε:Δε βρηκα σχετικο θεμα και το γραφω εδω. Υπαρχει επαγγελμα κατασκοπος;

Εάν με το "κατάσκοπος" εννοείς τον ιδιωτικό ερευνητή, τότε φυσικά και υπάρχουν.

Τώρα εάν υπονοείς κάτι άλλο, γίνε και πιο συγκεκριμένος.

smile13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από smile13 »

Καλησπερα, εχω στειλει τα απαραιτητα χαρτια για να δωσω εξετασεις στις 29-30 Ιουλιου, υπαρχει καπου που να μπορω να δω αν τα δεχτηκαν (δλδ τα εκανα ολα σωστα) ; Ξερω οτι τα ονοματα και τα εξεταστικα κεντρα βγαινουν 4-5 μερες πριν δωσεις εξετασεις, αλλα το θεμα ειναι το αν Δεχτηκαν τα χαρτια που εστειλα και θα με βαλουν να δωσω κανονικα, γιατι η προθεσμια για αιτησεις συμμετοχης τελειωνει στις 10 Ιουλιου, οποτε μη γινει καμια μαγεια και φτασει ο καιρος να δωσω και δεν υπαρχει το ονομα μου μεσα Εικόνα
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Πρέπει να τηλεφωνήσεις στο ΚΕΜΕΑ, το λέει και στο έντυπο.

Κάθε υποψήφιος, με ατομική του ευθύνη υποχρεούται να παρακολουθεί την πορεία της αίτησης του, για συμμετοχή στις εξετάσεις, καθώς και όποιες άλλες σχετικές, με αυτές πληροφορίες.

smile13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από smile13 »

gr_ar έγραψε:Πρέπει να τηλεφωνήσεις στο ΚΕΜΕΑ, το λέει και στο έντυπο.

Κάθε υποψήφιος, με ατομική του ευθύνη υποχρεούται να παρακολουθεί την πορεία της αίτησης του, για συμμετοχή στις εξετάσεις, καθώς και όποιες άλλες σχετικές, με αυτές πληροφορίες.

ευχαριστω φιλε, το εκανα και μου ειπαν αν τυχον υπαρχει καποιο λαθος στα χαρτια σε παιρνουν τηλεφωνο και στελνεις η τους λες οτι αλλο χρειαζονται, ασχετα αν εχει περασει η ημηερομηνια υποβολης αιτησεων.

σακης

Δημοσίευση από σακης »

Καλησπέρα Έδωσα στην εξεταστική του ιουνίου και πέρασα είμαι επιτυχών από βδομάδα θα μου έρθει το χαρτί! Θα ήθελα να ρωτήσω τι δικαιολογητικά χρειάζεται στο αστυνομικό τμήμα Για να βγάλω την άδεια security και τι κόστος έχουν!
μου είπαν 4 φωτογραφίες έγχρωμες, ουρολογικές εξετάσεις, και παράβολο τον 30 ευρώ αν γνωρίζει κανεις τα δικαιολογητικά ας μου πει ευχαριστώ!
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα θα τα βρεις όλα, δεν αλλάζουν τα δικαιολογητικά.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ1977
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ1977 »

Καλησπερα σας! εβγαλα τη πιστοποιηση του εοππεπ μεσω των σεμιναριων το 2016 και παραλληλα την αδεια. εχω το δικαιωμα να κανω αιτηση για φυλαξη μουσειων και αρχαιολογικων χωρων για το τρεχων ετος; και εαν οχι γιατι δεν ισχυει; δεν ειναι ιδια, η πιστοποιηση με αυτους που εχουν τελειωσει δημοσιο ιεκ;
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Μπορείς να κάνεις αίτηση ως ΔΕ και προσμετράται η προϋπηρεσία σου ως φύλακας. Σε λίγο καιρό όμως Δεν θα υπάρχουν θέσεις για ΔΕ γιατί θα επικαλυφθούν Από τους πιστοποιημένους. Για να είσαι σίγουρος πρέπει να έχεις κύρια προσόντα δηλαδή να έχεις τελειώσει ΙΕΚ αρχαιοφυλάκων και να έχεις πιστοποιηθεί η ΙΕΚ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας. Για να μπεις σε επικουρία. Η φοίτηση είναι διετή και δυσκολη.Το πιστοποιητικό του ΚΕΜΕΑ δεν λαμβάνεται υπόψη. Δεν θα είχε καινοτόμα η ύπαρξη των ΙΕΚ.

Ευτυχώς κατάφερα και τελείωσα το ΙΕΚ αρχαιοφυλάκων και έχω έστω με συμβάσεις αξιοπρεπή δουλειά τουλάχιστον μέχρι να βγουν νέοι πιστοποιημένοι.

Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης