Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες
Συγχαρητήρια σε Όλους! Εμπρός τώρα για την άδεια και μετά σε φυλάξεις.
Συγχαρητήρια σε Όλους! Εμπρός τώρα για την άδεια και μετά σε φυλάξεις.[/QUOTE
Ευχαριστούμε... Εγώ έβγαλα τελικο βαθμό 18 (θεωρία 19 ... Πρακτικη 17) Είχα κάνει σεμινάριο 28 ώρες στο Master kek στο Χαλάνδρι
Ευχαριστούμε... Εγώ έβγαλα τελικο βαθμό 18 (θεωρία 19 ... Πρακτικη 17) Είχα κάνει σεμινάριο 28 ώρες στο Master kek στο Χαλάνδρι
mr.Vox έγραψε:Συγχαρητήρια σε Όλους! Εμπρός τώρα για την άδεια και μετά σε φυλάξεις.[/QUOTE
Ο Βαθμός είναι ένα μηδέν άμα δεν έχεις εργασιακή εμπειρία.
Από την άλλη όσο πιο μεγάλη εμπειρία έχεις δηλαδή είσαι και μεγαλύτερος σε ηλικία δεν πρόκειται να βρεις ποτέ σου, δουλειά στο χώροΣε αυτή την περίπτωση ή εμπειρία δουλεύει αντίστροφα.

mr.Vox έγραψε:Από την άλλη όσο πιο μεγάλη εμπειρία έχεις δηλαδή είσαι και μεγαλύτερος σε ηλικία δεν πρόκειται να βρεις ποτέ σου, δουλειά στο χώροΣε αυτή την περίπτωση ή εμπειρία δουλεύει αντίστροφα.
Στις Εξετάσεις βρήκα άτομα 50 ετών και άνω Που ήρθαν για ανανέωση και εργαζοταν κανονικά στην αίθουσα που δίναμε εξετάσεις οι πιο μικροί ήμουν εγώ 42 μία κοπέλα 30+ και ένας νεαρός 20+ ... Όλοι οι άλλοι μεγαλύτεροι
Όσο για την βαθμολογία έδινα στις 2 Οκτωβρίου Κυριακή ... Διάβασα Πεμπτη-Παρασκευή-Σαββατο Και πήγα και έγραψα 19 και στα προφορικά 17 ... ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άποψη μου είναι να πας να βγάλεις και το ΙΕΚ. Σε αυτό με τα σεμινάρια τώρα τελευταία όλοι πάνω από 15 βαθμό παίρνουν και δεν μετράει στο Δημόσιο μόνο για εταιρείες είναι.
mr.Vox έγραψε:Άποψη μου είναι να πας να βγάλεις και το ΙΕΚ. Σε αυτό με τα σεμινάρια τώρα τελευταία όλοι πάνω από 15 βαθμό παίρνουν και δεν μετράει στο Δημόσιο μόνο για εταιρείες είναι.
Είμαι 42 χρονών και έχω ανάγκη να εργαστώ ... Δεν πάω για καριέρα μία θέση εργασίας θέλω... Απλά όταν κάνω κάτι το κάνω καλά ... Έτσι και με τις εξετάσεις, αφού έπρεπε να δώσω... Έβαλα τα δυνατά μου να πάω καλά ... Αυτά
Μπράβο. Σου εύχομαι άμεσα να βρεις εργασία αν δεν έχεις ήδη σε μια καλή εταιρεία και ένα καλό πόστο.
mr.Vox έγραψε:Μπράβο. Σου εύχομαι άμεσα να βρεις εργασία αν δεν έχεις ήδη σε μια καλή εταιρεία και ένα καλό πόστο.
Ευχαριστώ
Καλημέρα σας. Γνωρίζει κάποιος αν στα αεροδρόμια για θέση στον έλεγχο επιβατών κι αποσκευών, δέχονται την άδεια screener/guard που έχεις αποκτήσει με e-Iearning εκπαίδευση των 5 ημερών ή μήπως θα σε υποχρεώσουν να περάσεις και το δεκαήμερο εκπαίδευσης της ΥΠΑ;
Η Brink's έβαλε διαφήμηση στην τηλεόραση και θέλει 700+ άτομα για αεροδρόμια σε όλη την Ελλάδα... Καλή τύχη στα Βιογραφικά σας.-
To παράβολο των 30 euro που δίνουμε στην αστυνομία για να μας βγάλει την άδεια σεκιούριτι... Από που το παίρνουμε... Εφορία ή ΚΕΠ ;
Ποιες ειναι απαραιτητες ιατρικες εξετασεις προκειμενου να λαβεις την αδεια εργασιας; Ψυχιατρικες και παθολογικες;
Λίγο να διαβάσετε το νήμα θα ενημερωθείτε για το τι χρειάζεται. Τα έχουμε πει πολλές φορές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες